Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
VESELA DRUŽINA MR

VESELA DRUŽINA MR

Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 21:00
Utorak 10:00 - 21:00
Sreda 10:00 - 21:00
Četvrtak 10:00 - 21:00
Petak 10:00 - 21:00
Subota 10:00 - 21:00
Nedelja 10:00 - 21:00

GSP

  • Autobus: 302, 303, 304, 305, 306, 307, 311

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Broj dece 50
Broj odraslih 50
Cena menija 8000.00 RSD


Dečija igraonica Vesela družina, smeštena u mirnom delu Beograda, je funkcionalno opremljen prostor u kome mališani mogu da kroz osnovne i kreativne aktivnosti, ali i edukativni program, razviju svoje potencijale u potpunosti. Mi smo tu da Vašoj deci boravak učinimo što prijatnijim i nezaboravnim.

Novootvorena igraonica Vesela družina MR je pravo mesto za sve mališane koji žele da uživaju u kvalitetnoj i bezbednoj igri, ali i njihove roditelje koji mogu da se opuste uz najbolju kafu ili sok dok se deca igraju. Takođe, organizujemo proslave rođendana

U prelepom prostoru naše igraonice koja se nalazi na Smederevskom putu 6g u Leštanima svako može pronaći prostor za sebe. Svim mališanima na raspolaganju je posebno osmišljen i dizajniran prostor, gde mogu da uživaju u brojnim sadržajima: lavirint, karaoke, face painting, radionice. Za animaciju dece zaduženi su profesionalni animatori, u zavisnosti od njihovog uzrasta i interesovanja.

Pored dece u našoj igraonici će uživati i svi roditelji koji mogu da se opuste u prijatnom ambijentu moderno opremljenog prostora koji je namenjen isključivo njima. Dok ispijate omiljenu kafu, možete uživati u pogledu na Vašu decu dok se igraju. Tokom letnjih dana, svi naši posetioci mogu uživati u velikoj bašti koja je namenjena kako za svakodnevno uživanje, tako i za proslave rođendana.

Ako želite da Vašem mališanu priredite predivnu proslavu rođendana, u društvu njegovih drugara, igraonica Vesela družina MR će sigurno ispuniti Vaša očekivanja. Kapacitet naše igraonice je 30 dece i 40 odraslih u untrašnjem delu, kao i 70 mesta u prelepoj bašti koja pruža mogućnost organizovanja proslava na otvorenom.

U cenu zakupa, ulazi sav pribor i tanjiri za jelo i tortu, posuda za podgrevanje hrane, svećica, vatromet, pozivnice, kao i osoblje za posluživanje i čuvanje dece. Takođe, postoji mogućnost dogovora oko menija i pića, u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Deca će uživati u obimnom programu animacije koja je prilagođena uzrastu mališana, a za koju su zaduženi profesionalni animatori. Posebno će ih oduševiti umetnost slikanja po licu (face painting).

Osim proslave rođendana, u prijatnom ambijentu igraonice Vesela družina  možete proslaviti krštenje, polazak u školu, napraviti oproštajnu priredbu za kraj obdaništa ili prelazak u više razrede. Takođe, možemo za Vas da organizujemo pozorišnu predstavu, maskenbal, novogodišnju žurku, dovedemo mađioničare ili napravimo neku drugu vrstu animacije po Vašoj ideji.

Foto

VESELA DRUŽINA MR Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd
VESELA DRUŽINA MR Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd
VESELA DRUŽINA MR Proslava dečijih rođendana, rođendaonice Beograd