Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
GAPS - GEŠTALT ASOCIJACIJA ZA PSIHOTERAPIJU I SAVETOVANJE

GAPS - GEŠTALT ASOCIJACIJA ZA PSIHOTERAPIJU I SAVETOVANJE

Psihoterapeutske ordinacije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 20:00
Nedelja 09:00 - 20:00

GSP

  • Autobus: 17, 19, 308, 31, 310, 50

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeU našoj asocijaciji su angažovani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti psihoterapije,psihologije,pedagogije i nutricionizma.

Vesna Milić sertifikovani geštalt psihoterapeut, Sonja Subotić sertifikovani geštalt psihoterapeut, Ana Balaban savetnik, Selma Ćatović sertifikovani geštalt psihoterapeut, Vera Govedarica sertifikovani geštalt psihoterapeut, Katarina Vrcan diplomirani školski psiholog-pedagog i Ana Todorović nutricionista dijetetičar.

Geštalt psihoterapija je duboko doživljajna terapija koja čoveka posmatra kao celinu, telesno, kognitivno i emocionalno, čoveka koji je odgovoran za svoje izbore i akcije u zadovoljenju svojih potreba. Zdrav čovek je u kontaktu sa sobom i okolinom.

Moć geštalt psihoterapije se ogleda i u tome što se može primenjivati kako u individualnom tako i u grupnom radu, podjednako uspešno u radu sa parovima i porodicom, u radu sa decom mlađeg uzrasta kao i sa adolescentima, u lečenju neuroza, fobija, anksioznosti, depresije, lecenju bolesti zavisnosti.

Geštalt psihoterapija će vam omogućiti lični rast i razvoj primenom metoda i tehnika koje su jedinstvene u psihoterapiji. Kroz lični rad ćete uzeti u ruke svoj život, uvidom u to kako sebe remetite, kojim mehanizmima sebe zaustavljate u rastu i razvoju. Upoznavajući sebe naučićete da postavite zdrave granice funkcionisanja.

Naučićete da budete u kontaktu sa sobom, svojim telesnim ja, svojim emocionalnim ja, i svojim kognitivnim ja. Bivajući u punom kontaktu sa sobom i prihvatajući sebe kakvi jeste a ne kakvi bi trebali da budete postaćete srećni i zadovoljni.

Foto