Zatvori
3D REPUBLIKA Rapid prototyping - 3D skeniranje Beograd

3D REPUBLIKA

Rapid prototyping - 3D skeniranje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 10:00 - 18:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 81L

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Dostava Parking

3D Republika je zastupnik nekih od najpoznatijih i najpouzdanijih brendova 3D štampača i 3D skenera za tržište Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Ovi brendovi su predstavnici novog talasa premijum uređaja profesionalnih 3D printera.

3D štampači dostupni kod nas zajedno pokrivaju čitav spektar industrijske upotrebe, od malih do velikih gabarita FDM, SLA, SLS i metal tehnologije proizvodnje.

Cilj 3D Republike je širenje i razmena znanja u oblasti optimizovanja proizvodnih procesa primenom 3D štampe, kao i u oblasti širenja znanja o samoj tehnologiji u industrijskom sektoru. Pored saradnje sa velikim proizvodnim kompanijama, posebno smo ponosni i fokusirani na saradnju s obrazovnim institucijama u regionu.

Sve uređaje nudimo u profesionalnom paketu sa instalacijom, obukom, podrškom, zamenskom mašinom i produženom garancijom.

Trudimo se da testiramo i ponudimo sve vrste materijala koje se mogu naći na svetskom tržištu bez obzira na proizvođača. Ovo je posebno važno za brendove koje zastupa 3D Republika, jer ovi uređaji mogu da koriste i materijale drugih proizvođača, a ne samo svoje matične kompanije.