Zatvori
CANTINA DE FRIDA Restorani Beograd translate.Član 5 godina

CANTINA DE FRIDA

Restorani Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 11:00 - 01:30
Utorak 11:00 - 02:00
Sreda 11:00 - 02:00
Četvrtak 11:00 - 02:30
Petak 11:00 - 03:30
Subota 11:00 - 03:30
Nedelja 10:00 - 00:00

GSP

  • Tramvaj: 2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Restoran CANTINA DE FRIDA koji se nalazi u Karađorđevoj broj 2-4 vuče inspiraciju iz života i dela čuvene meksičke umetnice Fride Kahlo. Ugledajući se na nju, naša volja za životom, ljubav i strast učinile su nas omiljenim mestom za okupljanje u Beogradu. Želimo da onu istu podsticajnu energiju koju je ona širila prenesemo na naše goste i prijatelje, da se kod nas okupljaju poznanici, porodice, prijatelji, poslovni partneri, da se peva, pleše i uživa u životu i ukusnim specijalitetima.

Naš otvoreni bar-restoran poseduje sve usluge i sadržaje koji mogu zatrebati poslovnim ljudima. Zahvaljujući dvema celinama koje se mogu prilagoditi potrebama gostiju, možemo napraviti izmene shodne prilikama.

Bilo da Vam je potrebno mesto da održite konferencije za štampu, poslovne sastanke ili pak prezentaciju, lako se možemo prilagoditi da Vam to omogućimo.

Naš meni sadrži bogat izbor mediteranskih specijaliteta, osobito jela iz Argentine, Španije, Meksika. Najkarakterističnije su porcije hladnih ili toplih tapasa, kako u mesnim tako i u ribljim varijantama. Nudimo i porcije za poslovne ručkove, prijatelje i druge prilike, koje sve pripremaju naši majstori kulinarstva vođeni jednom istom idejom, a to je da gostima priušte najukusnije zalogaje uz uzbudljiva pića.

Vredi pomenuti još jednu našu odliku koja će Vas osvojiti pored našeg fantastičnog menija, a to je naše mlado, raspoloženo i ljubazno osoblje koje će Vas savršeno uslužiti. Kao vrhunac čitavog iskustva, kod nas Vas očekuje i odličan muzičko-zabavni program koji uključuje najbolje bendove u gradu.

Pozovite nas i rezervišite, a za sve ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Aplikacija za smart telefone:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intellex.restorani
https://www.appannie.com/apps/ios/app/fun-food-in-belgrade/

S poštovanjem, *Cantina de Frida Beograd*


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi