DREN RESTORAN

Restorani Beograd

Adresa: Tošin bunar 216, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/2696-333, 065/2000-493
Fax: 011/2696-688
E-mail: office@restorandren.com
Sajt: www.restorandren.com

4.5/ 5stars

“Ništa ne bi bilo dosadnije od jedenja i pijenja da ih Bog nije pretvorio u zadovoljstvo a ne samo potrebu” – Volter

Dren, restoran, kafanica, ušuškana u mirnom delu Tošinog Bunara, blizu finansijskog grotla urbanog Novog Beograda. Jela koja svojim mirisom i ukusom vas teraju da uživate u svakom zalogaju. Ako ne znate gde na ručak ili večeru, Dren će vas ugostiti i nećete više imati takvih nedoumica. Restoran Dren je pravi izbor za poslovne i porodične izlaske, za parove i one koji to žele da budu. Svake večeri zvuci tamburaša su tu da upotpune ambijent i pomognu da se osećate prijatno i opušteno sa odabranim društvom.

Kvalitetna domaća kuhinja nudi pregršt primamljivih specijaliteta. Teletina i jagnjetina ispod sača, dimljene butkice u sosu od rena, teletina i ćuretina sa pečurkama, piletina Parma… a tek velik izbor pića.... Nudimo naravno i tradicionalne specijalitete sa roštilja. Ukoliko čuvate stas i pazite na količinu hrane nudimo izbor veličine porcije ( upoznajte kompletan jelovnik klikom na MENI ) Raznovrsna jela iz kuhinje Drena, točeno pivo ili kvalitetno vino će upotpuniti našu misiju, a to je da nam se prijatelji uvek vraćaju.

Prve lepe dane spremno dočekuje otvorena bašta i ne kažu za džabe "Ko nije sedeo u bašti restorana Dren, nije se rashladio na Novom Beogradu" . Ova skoro nestvarna oaza je utočište od vrućine i vreve, mesto za debelu hladovinu i odmor. A da bi vam boravak bio upotpunjen…veći deo parkinga se nalazi u hladovini.

Restoran Dren nudi veliki broj menija za sve vaše proslave, rodjendane, rodjenja deteta i svadbe do 160 mesta. Parking obezbeđen za sve goste restorana, lak prilaz i dobra lokacija restorana čini ga idealnim za vaš specijalan dan. Pratite naš sajt www.restorandren.com/novosti , očekuju vas hit ponude i ostala prijatna iznenađenja.

Mozete nas pratiti i na