MAŠA RESTORAN

Restorani Beograd

Adresa: Ustanička 170, Voždovac
Beograd Telefon: 064/6444-396, 011/347-0091
E-mail: office@masarestaurant.rs
Sajt: www.masarestaurant.rs

4.5/ 5stars

BEZGLUTENSKI RESTORAN MAŠA

U Beogradu je nedavno otvoren bezglutenski restoran Maša, koji je nastao iz lične potrebe vlasnika, ali i iz želje da se pokaže da je hrana bez glutena zdravija, da ima pozitivne efekte na metabolizam a jednako je ukusna ako ne i ukusnija od hrane koja sadrži gluten. Maša je idealan izbor mesta za istinske hedoniste i one koji uživaju u istančanom ukusu vrhunskih domaćih i internacionalnih specijaliteta.

Meni se bazira na jelima od mesa, specijalitetima od ribe, kao i pastama bogatog ukusa. Započnite dan uz bezglutenske bruskete ili obrok salate. Za ručak probajte naše paste sačinjene od kukuruznih žitarica i zasladite se sufleom koji je pobrao sve simpatije naših gostiju.

Za večeru su vam na raspolaganju jela na žaru, razni specijaliteti od morskih plodova i još puno toga. Šef restorana Dejan Mišlić sa menija preporučuje Figaro piletinu, Ćuretinu mediteran, Beef ražnjiće i Hrskave zalogaje, što su ujedno jela koja gosti restorana najčešće poručuju. Vođeni principom da je udobnost na prvom mestu, arhitekte i dizajneri enterijera kreirali su izgled restorana koji doprinosi prijatnom ambijentu u kojem posetioci uživaju u dnevnim i večernjim satima tokom sedam dana u nedelji.

Adresa: Ustanička 170
Telefon: 011/347 00 91; 064/ 6 444 399
E mail: office@masarestaurant.rs

Radno vreme restorana:
- ponedeljak – nedelja od 8 do 24h

Broj mesta unutar restorana: 112
Broj mesta u bašti: 88
Sajt: www.masarestaurant.rs