NACHOS

Restorani Beograd

Adresa: Strahinjića Bana 66a, Dorćol
Beograd Telefon: 011/2623-433, 060/365-4017
E-mail: office@nachos.rs
Sajt: www.nachos.rs

4.5/ 5stars

Dobro došli u nesvakidašnji svet vrhunskog hedonizma koji počiva na dva osnovna pravila - meksičkoj hrani i brzim ritmovima, dobrodošli u meksički restoran Nachos!

U restoranu Nachos svake noći slavimo božansko uživanje, uz uzbudljivu i nezaboravnu hranu, začinjenu impulsivnim plesom koji pokreću sva čula. Savršene kombinacije ukusa daju izvrsnim meksičkim specijalitima jedinstven i specfičan duh Azije, Južne Amerike i Mediterana.

Moderan i autentičan, enterijer restorana Nachos poseduje i podijum za igru u prostranom delu kod šanka i DJ platforme, gde se svakog vikenda možete slobodno prepustiti talasima koje samo za Vas prave neki od vodećih clubbing gurua. Osim toga, prostor je idealan za organizovanje ludih karaoka žurki, praćenje uzbudljivih utakmica u društvu, kao i privatnih zabava koje traju do jutra!

Topla i prijateljska atmosfera, prvoklasna hrana i najpopularniji DJ-evi u Beogradu ostaviće na Vas snažan utisak koji se pamti i želju da se ponovo vratite u sam epicentar noćnog života prestonice - u ulicu Strahinjića Bana 66a.

Aplikacija za smart telefone:  
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intellex.restorani
https://www.appannie.com/apps/ios/app/fun-food-in-belgrade/


Vaš restoran Nachos Beograd.


Radno vreme:

ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak, nedelja: 09-01h
petak, subota: 09-02h