RESTORAN SVE NA DRVCE

Restorani Beograd

Adresa: 8. Sutjeska 30b, Krnjača
Beograd Telefon: 069/604-603, 061/5-604-603
E-mail: svenadrvce@gmail.com

4.5/ 5stars

Nalazimo se na glavnom Kotežkom putu 300m od skretanja sa Zrenjaninskog puta ka naselju Kotež.

U prilici smo da vam ponudimo kvalitetnu i raznovrsnu hranu većinom spremljenu u peći na drva po izuzetno pristupačnim cenama. Sva hrana se sprema na tradicinalan način, a posebno izdvajamo pizze i domaće pogače na drva koje se spremaju neposredno po narudžbi. Razne vrste čorbica spremamo u kotliću, jagnjetinu i teletinu, kolenicu na kupusu u zemljanim posudama što daje poseban ukus ovim jelima. Po extra pristupačnim cenama spremamo više vrsta gotovih jela po ceni vec od 240 din, a na meniju imamo i paste, neizbežan roštilj kao i spec. riblji paprikaš.
Specijalne cene koje su do 20% snižene imamo za jela ispod sača, ako se naruče 3h ranije. Tako je na primer cena jagnjetine pod sačem 1290 din/kg.za porudžbinu 3h ranije.

U okviru našeg objekta nalazi se dečija igraonica „The GALAXY“ tako da Vam besplatno pružamo mogućnost da ručate dok mi brinemo o Vašoj deci, a i mališani će sigirno biti srećniji da se poigraju dok Vi ručate.

U našem Caffe-u mozete se opustiti u prijatnom ambijentu i popiti nešto od širokog asortimana toplih i hladnih napitaka po izuzetno pristupačnim cenama, dok se deca bezbrizno igraju u igraonici. Na primer kafa 80 din, Coca Cola 120 din, ceđena pomorandža 190 din.

• Organizujemo razne vrste svečanosti do 50 gostiju gde se cena krece već od 8e po gostu za neograničeno piće i hranu.
• Organizacija proslava dečijih rodjendana po izuzetno pristupačnim cenama. Proslavite rođendan i ugostite Vaše prijatelje sa neograničenom hranom i pićem po ceni već od 180e.

Kućna dostava: Ako ste umorni da dolazite i želite da ručate u toplini svog doma, eto nas kod Vas. Kompletan menu dostavljamo i na Vašu kućnu adresu.
Pogledajte naš cenovnik i uverite se u pristupačne cene hrane.
Naš cenovnik možete pogledati >> OVDE

U okviru našeg objekta, nalazi se i Salon za negu lica i tela Beauty never lies u okviru koga postoji frizerski salon, kozmetički salon, solarijum, fit step mašine za oblikovanje tela, profesionalna masaža sa posebnim osvrtom na skidanje telesne težine.

• Muškarci, obradujte vaše lepše polovine vaučerom od 50% koji dobijate uz ručak za korišćenje usluga u našem salonu lepote.