Zatvori
CHICHA - RESTORAN VINARIJA ŠKRBIĆ Restorani za svadbe, proslave Beograd

CHICHA - RESTORAN VINARIJA ŠKRBIĆ

Restorani za svadbe, proslave Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 23:00
Utorak 09:00 - 23:00
Sreda 09:00 - 23:00
Četvrtak 09:00 - 23:00
Petak 09:00 - 23:00
Subota 09:00 - 23:00
Nedelja 09:00 - 23:00

GSP

  • Autobus: 105, 105L

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Parking

"Čiča" restoran smešten je u Borči na oko 7km udaljenosti od srca Beograda. Naš restoran je oduvek bio "domaćinska kuća", tako da smo idealno mesto za opuštanje bilo kog dana, ili pak za neke posebne prilike i svečanosti. Vi jedino treba da razmislite koga ćete pozvati, a mi se postaramo za sve ostalo.

Naravno srce svakog restorana je dobra hrana, tako da ni kod nas to nije izuzetak. Samo kao primer, tu je naš omiljeni domaći pasulj, preukusna jela od mesa, izuzetno ukusne obrok salate koje su u trendu, pa čak i riblji specijaliteti od najsvežijeg ulova. A za dezert tu su naši domaći kolači koji se svakoga dana sveže pripremaju da nestanu u jednom sjajnom zalogaju.

I za uživaoce vina smo mislili i posedujemo bogatu ponudu iz sopstvene vinarije Škrbić gde nudimo pažljivo selektirane etikete, a svaka boca vina u sebi sadrži višedecenijski trud i rad.

Na kraju, tu smo i za sve vaše proslave i posebne trenutke. Bilo da je u pitanju venčanje, rođendan ili bilo koji drugi događaj, rado ćemo ugostiti vaše slavlje.

Želeli bismo i da vam poželimo dobrodošljicu u naš rajski kompleks, gde vas očekuje 15 kompletno opremljenih soba i jedan ekskluzivan apartman.
Naš pansion za noćenje sa doručkom nalazi se blizu centra i sjajan je izbor ako boravite u Beogradu na kraće ili duže vreme. Našim gostima omogućeno je besplatno korišćenje bicikala a tu su i razni drugi sadržaji za slobodno vreme.

Na istoj adresi pronaćićete i naš odlični restoran i ekskluzivnu vinariju, a ne i najmanje bitno - besplatan parking.

Sve sobe su ugodne i kompletno opremljene uz satelitski TV program i besplatan WiFi internet. Besprekorna higijena bi trebalo da se podrazumeva, ali ćemo uvek rado naglasiti. U lepoj bašti nalazi se pribor za roštiljanje koji svi naši gosti mogu koristiti, kao i terasu za sunčanje.

Što se tiče Škrbić vinarije, oduvek je predstavljala mesto gde se prepliću nove tehnologije sa tradicijom i kulturom i gde vlada ljubav ka finim vinima. Naša vodeća misao je da je sve u životu moguće ako odredimo sebi cilj i radimo ono što volimo - uključujući i to da stvaramo vrhunska vina.

Za one koji preferiraju nešto "žešće", tu je i Škrbić Destilerija koja ima 40-togodišnju tradiciju u proizvodnji kvalitetne rakije nenadmašenog kvaliteta. Naši najcenjeniji destilati odležavaju i od 5-15 godina, a svi plodovi od kojih se proizvodi se pažljivo selektiraju da bi se obezbedio kvalitet i izbegla hiperprodukcija.


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi