DVOR 011

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Slanački put 33, Palilula
Beograd Telefon: 011/2776-519, 061/3135-203

4.5/ 5stars

Restoran Dvor 011 nalazi se na Paliluli tačnije na Lešću, ulica Slanački put u mirom delu grada, i namenjen je prvenstveno za veselja svih razmera. Osim za venčanja, restoran Dvor 011 organizuje sve vrste svečanosti kao što su:

- proslave rođendana
- krštenja
- proslave punoletstva
- proslave preduzeća
- promocije
- kokteli
- poslovni ručkovi
- godišnjice

Restoran Dvor 011 poseduje sopstveni osvetljeni parking koji ima neograničen broj mesta i koji je obezbeđen. Parking je namenjen i za automobile svih naših gostiju. Kapacitet restorana je do 350 gostiju. Restoran je klimatizovana i opremljena je sistemom za ventilaciju, čime je prijatna atmosfera zagarantovana.

Imamo svog fiotografa koji će ovekovečiti vase slavlje. Kada je muzika u pitanju, možete se odlučiti za naš bend ili za neki svoj.

Imamo veoma bogat meni na kome se nalaze jela domaće i internacionalne kuhinje, kao i veliki izbor pica po veoma povoljnim cenama. Cene za svadbena veselja kreću se od 15 evra po osobi i obuhvataju kompletan meni sa dopunom ovala i neograničeno piće.

Za vreme slavlja mladencima je na raspolaganju mladenačka soba.

 Takođe posedujemo i apartmane u skopu restorana koja mogu da se koriste i pojedinačno bez organizacije veselja. U našem restoranu hrana je odlična, osoblje je ljubazno i atmosfera je uvek prijatna.

Čekamo vas – restoran za proslave Dvor 011.