EVENTS CENTAR LUX

Restorani za svadbe, proslave Beograd

Adresa: Zrenjaninski put 84, Palilula
Beograd Telefon: 060/7171-253
E-mail: info@lux.rs
Sajt: www.lux.rs

4.5/ 5stars

LUX Events Center je nov i jedinstven prostor u Beogradu, koji će učiniti Vaše venčanje nezaboravnim. U pitanju je novosagrađeni objekat, napravljen od najsavremenijih materijala modernog izgleda u čijem sastavu se nalaze zelene površine dekorisane velikim brojem različitog drveća i rastinja, fontana i parking od 200 mesta. Banket sala u LUX-u je kapaciteta do 350 mesta, a veći deo spoljašnjih zidova sale je od stakla, koji su okruženi ukrasnim zelenim površinama.  Kompletan prostor u banket sali osvetljen je LED, RGB i CLUB rasvetom, kao i profesionalnim ozvučenjem i ventilacionim sistemom.

POGLED 360°  -  PANORAMA 

LUX Events Center se nalazi na teritoriji opštine Palilula, na Zrenjaninskom putu, udaljen pet kilometara od centra grada i dva kilometra od Pančevačkog mosta. Veličina zatvorenog dela kompleksa je 1700m², a sadržaj ovog objekta čine:

  • Glavna sala za događaje (svečana sala) - u prizemlju
  • VIP sala - na galeriji u sklopu svečane sale
  • Konferencijska sala - na spratu
  • Aperitiv bar "LUX Caffe" - u prizemlju
  • Kuhinja
  • Parking

Stručni i profesionalni tim LUX-a stoji Vam na usluzi u osmišljavanju i organizaciji svakog segmenta Vašeg vančanja i tu smo da zajedno učinimo Vaše venčanje posebnim i nezaboravnim.

Pored tehničke službe i stručnog tima koji se brinu o tome da u LUX-u sve besprekorno funkcioniše, tu je i tim vrhunskih kuvara koji su godinama pripremali hranu u najprestižnijim Beogradskim hotelima, a od ovog momenta stoje Vama na raspolaganju!

Ono što izdvaja LUX Events Center u odnosu na druge objekte sličnog sadržaja je mogućnost brzog i jednostavnog prilagođavanja prostora Vašim potrebama, što je jedinstvena prilika da u Beogradu napravite EVENT baš onakav kakav želite.

Neka Vaše venčanje bude drugačije, posebno, jednom rečju jedinstveno, a stručni tim LUX-a je tu da ga učini takvim. Posetite nas i sami se uverite u jedinstvenost LUX Events Centra.

 Dobrodošli...