Zatvori
GABBIANO EVENT CENTAR Restorani za svadbe, proslave Beograd translate.Član 5 godina

GABBIANO EVENT CENTAR

Restorani za svadbe, proslave Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 01:00
Utorak 10:00 - 01:00
Sreda 10:00 - 01:00
Četvrtak 10:00 - 01:00
Petak 10:00 - 01:00
Subota 10:00 - 01:00
Nedelja 10:00 - 01:00

GSP

  • Autobus: 610, 611, 703, 82, 88, Ada2, 705, 706e

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima

Želite da vaše venčanje bude intimno, raskošno, uvek posebno!

GABBIANO EVENT CENTAR se nalazi na Dunavu, u najlepšem delu Novog Beograda, u blizini hotela Jugoslavija. U okviru yachting cluba Gabbiano, nalazi se moderan Caffe Restoran Gabbiano, otvorenog tipa, na dva nivoa, s najvećom baštom na Dunavu, kao i velikom marinom za čamce. Fantastičan, moderno uređen ambijent, elegantan, udoban, topao, sa blistavim pogledom na reku i znamenitosti Beograda, samo su neke od stvari koje će zajedno sa našim odabranim osobljem pretvoriti vaš događaj u prijatno iskustvo.


SVADBENE I OSTALE SVEČANOSTI

Elegantan i moderan ambijent restorana i bašte sa veličanstvenim pogledom na reku, dobra hrana i vrhunska usluga obezbediće nezaboravan boravak gostima , a vašoj svadbi dati epitet svadbe za pamćenje. Mogućnost organizacije svadbenih svečanosti svih veličina od 80 pa do 250 osoba, gde se u bilo kojoj varijanti ima osećaj savršeno iskorišćenog prostora. Prelepa bašta daje jos jednu mogućnost, a to je venčanje na otvorenom. Pustite mašti na volju!
Prostor je klimatizovan, akustičan tako da svaki deo restorana ispunjen sjajnom atmosferom..
Izaberite jedan od nekoliko brižljivo pripremljenih menija, ili ukoliko imate specijalne zahteve u pogledu hrane i pića, naše stručno osoblje će formirati meni prema vašim željama.
Meni je koncipiran tako da svako može da izabere onaj koji odgovara potrebama i budžetu.
Mi znamo kako da izmamimo osmeh na lica vaših najmilijih!

POSLOVNA DESAVANJA

Ukoliko želite jedinstven ambijent i visok kvalitet usluge za vašu kompanijsku proslavu, prijem, poslovni skup, seminar, prezentaciju, promociju, kurs, press konfereciju, modnu reviju, team bilding… javite nam se da vaš događaj učinimo posebnim. Moguća je organizacija događaja svih veličina, gde se u bilo kojoj varijanti ima osećaj savršeno iskorišćenog prostora. Kapacitet restorana je za 250 gostiju, a sa baštom ukupno 450 osoba. Možemo Vam obezbediti profesionalnu i detaljnu pripremu kompletnog programa: audio-vizuelnu opremu i tehniču podršku, projektor sa platnom, flipčart, TV, DVD, WI-FI internet, ozvučenje, usluge hrane i pića, klimatizovan prostor. Uz naše posvećeno osoblje, Vaši skupovi će biti organizovani besprekorno!

Pozivamo Vas da nas posetite i uverite se. Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate.

GABBIANO yachting club

 


Video

Vrste plaćanja

Kartice