Zatvori
DR PAVLOVIĆ KARDIOLOGIJA Reumatologija Beograd translate.Član 10 godina

DR PAVLOVIĆ KARDIOLOGIJA

Reumatologija Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 17:30
Utorak 10:00 - 17:30
Sreda 10:00 - 17:30
Četvrtak 10:00 - 17:30
Petak 10:00 - 17:30
Subota 10:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 79, 16, 27e, 32e, 35, 43, 58, 95, 96, E6
  • Tramvaj: 2, 5, 10

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

DR PAVLOVIĆ KARDIOLOGIJA

Kardiološka ordinacija „Pavlović Kardiologija“ je osnovana 2010 godine u Beogradu.

Osnivač ordinacije je Primarijus Pavlović dr Snežana rođena u Beogradu. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Specijalistički ispit iz Interne medicine položila je 1992. godine sa odličnim uspehom, kao i magistarski ispit iz oblasti kardiologije. Subspecijalistički ispit iz uže oblasti, kardiologija, položila je sa odličnim uspehom, i odbranjenim radom iz oblasti uticaja dijabetesa, na razvoj , tok i prognozu koronarne bolesti ( 2009. godine). Pohađala je osnovni kurs lečenja metodom homeoopatije.

U zvanju primarijusa je od 2003. godine. Specializacija i subspecijalizacija obavljene  su u KCS gde je zaposlena od 1986. godine do 2006. godine na Institutu za Kardiovaskularne bolesti-Urgentna kardiologija. Ultrazvučnom dijagnostikom , iz oblasti kardiologije, bavi se od 1990. godine kada je završila osnovnu edukaciju -Jugoslovenska škola za ultrazvuk, samostalno od 1992. godine. Stručni  je konsultant Specijalne bolnice "Merkur " u Vrnjačkoj Banji od 1993-2000. godine. U periodu od 1993-2010. godine je  stručni konsultant u više ustanova, privatnih, i državnih ( Srbija, Crna Gora-Nikšić, Beograd ). U periodu 2006-2009. godine zaposlena u Institutu za rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesti-Sokobanjska , a od 2010. godine samostalno radi  u svojoj ordinaciji  i po pozivu kao konsultant .

Autor i koautor je brojnih radova, prezentovanih na stručnim skupovima u zemlji i inostranstvu.

Član je Srpskog lekarskog društva, Udruženja kardiologa Srbije, Udruženja Ehokardiografista Srbije, Evropske asocijacije kardiologa, Evropskog uduženja za ehokardiografiju , Udrženja za preranu meno i andropauzu,kao i asocijacije za korekciju životnih navika pri FDA.

Dr Pavlović Snežana napisala je veliki broj naučnih radova u oblasti kardiologije u Srbiji i inostranstvu, i član je kardioloških društava u Americi i Nemačkoj. Pored nje nalazi se stručan tim saradnika koji čine priznati i poznati lekari takođe sa dugogodišnjim iskustvom stečenim na Kliničkom centru Srbije.

Pavlović Kardiologija je ordinacija u kojoj možete da se osećate potpuno sigurno jer ste u rukama iskusnih lekara. Sve usluge obavljamo temeljno i profesionalno. Endokrinološki pregled obaviće naš najbolji endokrinolog, a rezultati su gotovi u najkraćem roku.

Kod nas možete da obavite kompletne preglede iz oblasti interne medicine kao što su:
    - Kardiologija
    - Endokrinologija
    - Gastroenterologija
    - Reumatologija
    - Pulmologija
    - Imunologija
    - Alergologija
    - Hematologija
    - Spirometrija
    - Alergološke inhalacione probe
    - Ultrazvučna dijagnostika i dopler pregledi krvnih sudova vrata, gornjih i donjih ekstremiteta, štitaste žlezde, abdomena (kompletni abdomen i mala karlica)
    - Holter EKG
    - Holter krvnog pritiska

Svojim pacijentima nudimo i usluge kućne posete.

Pozovite nas.

Pavlović Kardiologija, Beograd


Vrste plaćanja

Kartice