Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
RIBARNICA PANATA

RIBARNICA PANATA

Ribarnice, ribarstvo Beograd

Radno vreme

Ponedeljak ne radimo
Utorak 09:00 - 19:00
Sreda 09:00 - 19:00
Četvrtak 09:00 - 19:00
Petak 09:00 - 19:00
Subota 09:00 - 19:00
Nedelja 09:00 - 17:00

GSP

  • Autobus: 27, 27E, 46, ADA4, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeAKCIJA

- RIBLJA ČORBA 150 din - 0.5L
- GIRICE 50 din - 100G

Ribarnica Panata nalazi se na Mirijevu, u ulici Mirijevski Venac 50 u Beogradu. Ljubiteljima rečne i morske ribe, kao i morskih plodova nudimo široku lepezu naših proizvoda i specijaliteta od ribe, koji će zagolicati njihovu maštu. Sa željom da svima Vama koji želite da na jedinstven način upoznate morske dubine i rečna prostranstva, omogućimo da uživate u ukusnoj ribi, opredelili smo se za prodaju i spremanje ribe na roštilju.

Ribarnica Panata Vam nudi:

Pečena riba sa roštilja

- pastrmka
- šaran
- rečni som
- smuđ
- deverika
- skuša
- oslić
- brancin-orada
- haringa

Pržena riba i surimi (friteza)
- girice
- medaljoni oslića
- kraba
- jastog
- gambori
- riblji štapici
- panirane lignje
- pohovane lignje

Svakodnevno naši kulinarski majstori pripremaju samo za Vaše zadovoljstvo pečenu i prženu ribu, koja će oplemeniti Vaša čula svojim jedinstvenim ukusom i mirisom. Poseban šmek koji našim specijalitetima daje priprema na roštilju, učinio je da smo prvi i jedini izbor velikog broja naših sugrađana. Pečena i pržena riba savršena je za ručak sa Vašim prijateljima i članovima porodice.

Bilo da želite da sami pripremate Vaša omiljena jela od ribe ili da njihovo spremanje prepustite nama, verujemo da ćete biti i više nego zadovoljni kvalitetom ribe iz naše ponude. Pažljivim odabirom uvek svežih primeraka i adekvatno zaleđenih kako bi isti sačuvali svoj kvalitet, naša ribarnica i pečenjara, može da Vam ponudi rečnu i morsku ribu najvišeg kvaliteta.

Pečena i pržena riba na roštilju. Možete uživati u našim specijalitetima u lokalu ili ih poručiti za poneti. Izvrsna rečna riba na roštilju i riblja čorba za poneti.

Foto