Zatvori
ALEKSA LA VIE Saloni lepote Beograd translate.Član 20 godina

ALEKSA LA VIE

Saloni lepote Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak Ne radimo
Utorak 11:00 - 20:00
Sreda 11:00 - 20:00
Četvrtak 11:00 - 20:00
Petak 11:00 - 20:00
Subota 11:00 - 20:00
Nedelja 10:00 - 17:00

GSP

  • Autobus: 33, 48, 78, E9, 36, 33N, 47N, 48N, 401N, 24, 21, 31, 29
  • Tramvaj: 10, 14, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Parking

Aleksa La Vie salon, u centru Beograda, skoro dve decenije stvara nove modne trendove i uvodi novine u svet lepote, stila i mode, kreirajući frizure za poznata lica i dame svih generacija. Salon Aleksa La vie koristi sedmu generaciju keratina, kao što je to trend i u svetu. Aleksin tim je postao poznat i po trajnom ispravljanju kose i nadogradnji kose, odličnim tretmanima za negu kose na bazi prirodnih ulja i masaža, zatim, moćnom elumenu, balejaž tehnici, frizurama za svaki dan i svečane prilike - od crvenog tepiha do venčanja. 

Aleksa La Vie, takođe je prepoznatljiv i po specifičnim bojama, kreativnom stilu i frizurama koje prilagođava svim generacijama. Kako bi doprineli boljem okruženju i očuvanju okoline, salon Aleksa La Vie koristi 100 % veganske proizvode BOTANIC. 

Odličan kvalitet i iskustva tima iz salona Aleksandra Bjelogrlića, koji je zanat sticao kod najpoznatijih beogradskih frizera, a potom i na edukacijama u Nemačkoj i Austriji, prepoznale su mnogobrojne ličnosti iz sveta umetnosti, medija, mode i biznisa koje često možete sresti u salonu. Izgled pevačice Milice Pavlović, takođe pokazuje rad  frizerskog salona Aleksa La Vie. Osim Milice, "svoju glavu" ovom salonu poverile su i pevačice Ljupka Stević, Darija, zatim glumice Dragana Mićalović i Jelena Rakočević, voditeljke Nevena Madžarević i Danijela Pantić Conić i mnoge druge. Novi izgled Dragane Mićalović i šiške koje je tek sada počela da nosi, oduševio je njene obožavaoce, a posebno obožavateljke koji su rado prihvatile ovaj tred za sebe i sada žele da izgledaju kao ova popularna glumica.

Aleksine frizure mogli ste videti i na učesnicima Evrovizije u Srbiji, grčkoj pevačici Ani Visi (Anna Vissi, u spotu "Call me"), Eleni Petrolaki, Diti Fon Tiz (za nastup u Beogradu) i mnogobrojnim poznatim ličnostima širom sveta.

Već nekoliko godina Aleksa La Vie sarađuje sa poznatim magazinima: Hello, Story, Joy, CKM, FKM, Playboj, Reci da; Kurir Still, Lepota i zdravlje...