Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 10 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 10 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
SALON BUCKA Saloni lepote Beograd translate.Član 5 godina

SALON BUCKA

Saloni lepote Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 20:00
Sreda 10:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 20:00
Petak 10:00 - 20:00
Subota 10:00 - 20:00
Nedelja 10:00 - 20:00

GSP

  • Autobus: 31, E9, Eko 2
  • Trolejbus: 28, 29, 41

Dodatne Lokacije

Frizerka Svetlana Bubanja Bucka ovim poslom bavi se već više od 20 godina, preciznije rečeno od davne 1991. godine. Salon u kom radi možete pronaći u Zmaj Jovinoj broj 5, u Beogradu. Stečeno iskustvo, znanje i nemerljiv talenat tokom godina minulog rada, frizerka Bucka nesebično je delila sa velikim brojem svojih zadovoljnih klijenata koji su sa ponosom nosili frizure koje je izrađivala.

Kao lična frizerka Svetlane Ražnatović Cece i drugih estradnih ličnosti, frizerka Bucka je stvorila prepoznatljivo ime u poslu kojim se bavi i postala sinonim za kvalitet, kada je u pitanju moderno stilizovanje i nega kose.

Radeći isključivo na zakazivanje frizerka Bucka, težila je ka tome da se svakom svom klijentu maksimalno posveti i osluškujući pažljivo njegove zahteve, svoje umeće primeni kako bi svakom od Vas pomogla u kreiranju svog prepoznatljivog stila.

Od usluga koje Vam frizerka Bucka može pružiti, Vas očekuje:

- šišanje duge, srednje i kratke kose
- feniranje svih dužina
- izvlačenje pramenova
- farabnje kose organskim bojama
- nega kose
- dubinsko pranje
- organski keratin
- nadogradnja kose
- ombre pramenovi

Kada je u pitanju nega kose, frizerka Bucka koristi isključivo preparate francuske kozmetike Suptil, koji kosi daju zdrav i estetski lep izgled, što je ujedno i preduslov postojane i primećene frizure. Prioritet njenog rada je isključivo negovana i zdrava kosa koja upotpunjuje celokupan izgled pojedinca.

Trudeći se da odgovori na zahteve svojih klijenata i omogući im da imaju frizuru koja istiće njihove crte lica i njih same u najlepšem svetlu, frizerka Bucka konstantno prati svetske trendove, ali se i trudi da zadrži svoj jedinstven stil rada i omogući Vam da imate frizuru koja će laskati Vašoj pojavi.

Već duži niz godina Cecina frizerka Bucka uspešno sarađuje sa eminentnim timom stručnjaka kada je reč o profesionalnom šminkanju, što njenim klijentima omogućava da po svojoj želji, svoj izgled upotpune savršenom šminkom za sve svečane događaje ili nastupe u javnosti.

Frizerka Svetlana Bubanja Bucka je svoj talenat pokazala i na brojnim takmičenjima poput "Zlatne ruže Pariza "u Francuskoj, na kom je osvojila peto mesto, i nedugo potom prvog mesta za šišanje, feniranje i boju kose takođe u Parizu. Istakla se takođe i na svetskom takmičenju u Las Vegasu u izuzetno jakoj konkurenciji.

Detoks kose by Bucka (slika 2)

Probudite proleće i u Vasoj kosi i neka zablista novim sjajem. Zasto bas detox?
Kosa , kao i oganizam, trpi posledice razlicitih toksina ,koji se tokom perioda nagomilavaju na temenu glave i uticu na kvalitet kose. Da bismo izbegli ostecenja koja prete samom vlasistu, savetuje se periodican detoks koji podrazumeva dubinsko ciscenje i oslabadjanje vlasista od svih negativnih uticaja i agresivnih tretmana. Detoks kosi daruje vitalnost, regenerise samo vlasiste i oslobadja prostor za prijem potrebnih vitamina i minerala neophodnih za njen rast i dobar kvalitet. Da bi nasa kosa bila zdrava i vitalna , potrebno joj je periodicno osvezenje prirodnim sastojcima i dubinsko ciscenje.
Budjenje proleca je pogodan termin za Vasu kosu.

Predstavljamo vam jedan od nasih najaktuelnijih brendova- multifunkcionalnu četku (slika 3) .Pored prakticne namene koja podrazumeva lako racesljavanje kose i njeno estetsko oblikovanje, ova pazljivo dizajnirana cetka omogucava masazu skalpa. Ovakva primena podstice curkulaciju koze glave , sto pozitivno utice na rast kose i njen kvalitet. Poseban akcenat je u vezi sa metodom lakog rascesjavanja, bez agresivnog kidanja kose i kod najtanjih vlasista.

Kontakt telefon:
063/ 77 57 167

Nega kose francuskom kozmetikom Suptil, za postizanje najboljih rezlitata.
U službi savršenog izgleda Vaše kose i frizure.
Frizerski salon Bucka.

Foto


Video