Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SZTR SEF PLUS

SZTR SEF PLUS

Sefovi Beograd
  • Adresa: Jurija Gagarina 16, Delta city, I sprat, preko puta New Yorkera, Novi Beograd // Gandijeva 21, Immo outlet centar, I sprat, kod lifta, Novi Beograd
  • Telefon: 011/3130-566, 063/248-334
  • Fax: 011/2120-351
  • E-mail: sefdoo@eunet.rs

Korisne informacije

Kompanija Sef doo osnovana je 2005. godine od strane gospodina Paunovića. Svakodnevnim ulaganjem u obrazovanje kadrova kako kod nas tako i u inostranstvu, konstantnim povećanjem raznovrsnih modela ključeva, osavremenjavanjem mašina za narezivanje S E F postaje jedan od lidera u ovoj oblasti.
S E F postaje partner WINKHAUS -a koji je svetski lider sa 150 godina tradicije u proizvodnji cilindara, master sistema, okova i brava, takodje je i ovlašćeni servis firme PRIMAT iz Maribora, renomiranog proizvodjača sefova i trezora koji najveći deo izvozi za tržišta Amerike i Nemačke. Inače PRIMAT je najzastupljeniji sa metalnom galanterijom u bivšoj Jugoslaviji.

Sigurnost bez kompromisa
Obezbedite svu imovinu, a koristite jedan ključ. Winkhaus Vam nudi :
- Visoko sigurnosne mehaničke cilindre sa kojima možemo napraviti master sisteme za poslovne zgrade, hotele i objekte od važnosti.
- Blue chip najsigurniji elektronski cilindar koji nudi sve što i mehanički na najvišem sigurnosnom nivou a ide i korak dalje pa pomoću njega možemo da vršimo i kontrolu prolaza. Blue chip štedi Vaš novac i vreme.
Tržište prozora u Srbiji postavlja posebne zahteve kako za ugrađivače prozora, tako i za proizvođače okova za vrata i prozore. Kao prvi na tržištu u Evropi, Winkhaus Technik za različite tehničke zahteve ima inovativna i efektivna rešenja. Jednostavna montaža, najviši kvalitet, perfektno usklađena logistika pored individualne funkcije sa najvišom sigurnošću, su kratki okvirni podaci ponude Winkhaus-a.

Servisna služba
- Profesionalna ugradnja najkvalitetnijih sigurnosnih sistema za Vašu bezbednost.
- Ukoliko izgubite ključ ili Vam se blokiraju vrata, brz izlazak na teren i efikasno rešavanje Vašeg problema u najkraćem roku.
- Promena loših sigurnosnih elemenata novim visokokvalitetnim sistemima za obezbeđenje.

SERVISNA SLUŽBA OD 00-24
T e l : 063/711-00-11

Ključne reči: narezivanje ključeva, auto ključevi, kasa ključevi, kodirani ključevi, hitne intervencije, otvaranje sefova i trezora, kontrola pristupa i prolaza, access control, hotelski i master sistemi, cilindri za stan, kvake za vrata, brave za vrata, graviranje pločica, izrada pečata, privesci od eva pene, kvake FSB , Winkhaus cilindri, STV brave u tri tačke zaključavanja, otvaranje metalnih vrata

Foto

SZTR SEF PLUS Sefovi Beograd
SZTR SEF PLUS Sefovi Beograd
SZTR SEF PLUS Sefovi Beograd