Zatvori
EDUKATIVNI CENTAR KORAK NAPRED Seminari, edukacija, obuka Beograd translate.Član 5 godina

EDUKATIVNI CENTAR KORAK NAPRED

Seminari, edukacija, obuka Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 25, 25p, 39, 49

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Pet Friendly Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Edukativni centar “Korak napred” nastao je 2015. godine sa željom da mladima pomogne u sticanju kvalitetnog znanja pre svega iz oblasti matematike, fizike i informatike, ali i iz drugih oblasti. Osnivač centra je profesor Ivan Elčić, koji poseduje više od 20 godina iskustva u podučavanju učenika i studenata. 

U mogućnosti smo da ponudimo kurseve:

  • Za predškolce (matematičko-informatička školica);
  • Za osnovce (pripremna nastava za polaganje maturskih ispita, pripremna nastava za upis u Matematičku gimnaziju, pripreme za takmičenja, ali i za popravljanje ocena);
  • Za srednjoškolce (pripremna nastava za upis na fakultete, pripreme za takmičenja, ali i za popravljanje ocena);
  • Za studente (pripremna nastava za polaganje kolokvijuma i ispita iz matematike, fizike, elektrotehnike i programiranja).

Sa ponosom ističemo rezultate koje smo postigli tokom prve dve godine rada Edukativnog centra: naši đaci su uzeli 25 nagrada na državnim takmičenjima iz matematike, fizike, informatike i osnova elektrotehnike, 5 nagrada na srpskim i 3 na međunarodnim olimpijadama iz matematike i informatike. Preko 190 đaka se pripremalo i upisalo na Elektrotehnički, Fakultet organizacionih nauka, Matematički, Mašinski, Saobraćajni, Ekonomski, Građevinski i druge fakultetet, preko 35 učenika se pripremalo i upisalo u Matematičku gimnaziju u Beogradu, pri čemu je nekoliko desetina đaka ostvarilo maksimalne rezultate na navedenim prijemnim ispitima.

Kroz naš Centar je za samo dve godine prošlo 899 đaka i studenata, a preko 45 predavača je držalo nastavu iz matematike, fizike, informatike, osnova elektrotehnike, hemije, istorije, geografije, biologije, srpskog i engleskog jezika. Radili smo sa uzrastima od 4 do 54 godine. Najmlađe učenike smo učili da pišu prva slova i cifre, a one malo starije smo pripremali za takmičenja, za malu maturu i za prijemne ispite za upis u Matematičku gimnaziju i na fakultete. Studente smo spremali za kolokvijume i ispite, a radili smo preko skajpa i sa studenatima fakulteta u Beču, Parizu, Amsterdamu i Londonu.

Trenutno pripremamo preko 100 đaka za upis na ETF, FON, Matematički, Građevinski i druge fakultete. Krenuli smo i sa pripremama iz hemije za upis na Medicinski i Farmaceutski fakultet. Pored toga, preko 20 đaka se priprema za upis u Matematičku gimnaziju. Imamo veoma jake grupe đaka koji se spremaju za takmičenja iz matematike, fizike i programiranja. Studenti se u velikom broju pripremaju za kolokvijume i ispite iz matematike, osnova elektrotehnike, fizike i programiranja.

Dođite i pridružite nam se. Unapredite svoje znanje i učinite korak napred!

 


Video

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate