Zatvori
FOTOKOPIRNICA SERVIS DRAGAN Servis štampača Beograd translate.Član 10 godina

FOTOKOPIRNICA SERVIS DRAGAN

Servis štampača Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 18:00
Utorak 08:00 - 18:00
Sreda 08:00 - 18:00
Četvrtak 08:00 - 18:00
Petak 08:00 - 18:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 26, 27, 74, Ada 4, Eko1
  • Tramvaj: 2, 3, 6, 7, 12, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Izlazak na teren

ZIMSKA AKCIJA IZRADE DIPLOMSKIH I DRUGIH RADOVA!!!

Crno-bela kopija – 1,7 dinar
Kolor kopija – 10 dinara
TVRDI POVEZ – SAMO 550 DINARA → GOTOV ZA 65 MINUTA
NAJPOVOLJNIJI I NAJBRŽI U BEOGRADU.

Kopirnica servis Dragan

Servis Dragan
 

Već 20 godina pružamo sve usluge u oblasti digitalne štampe i servisiranja kopir aparata i štampača. Neke od naših usluga su:

Fotokopiranje i digitalna štampa

Vršimo fotokopiranje svih formata na najsavremenijim aparatima koje postižu visok kvalitet kopije. Maksimalna veličina originala je A3, a otisak možemo preneti na papire različitih gramaža ili na samolepljivi papir (muflon).

Štampamo u visokoj rezoluciji (600-2400 dpi) do A3++ formata (330x488mm) na profesionalnim digitalnim mašinama. U ponudi imamo najrazličitije papire i gramaže istih.

Kod nas možete odštampati Vaš diplomski, master, doktorski ili seminarski rad, kao i bilo koji drugi dokument.
Ukoliko Vam je potreban specifičan format papira, vršimo uslugu opsecanja materijala na željeni format na električnom nožu.

Koričenje

Plastično spiralno koričenje
Žičano spiralno koričenje
Meki knjigovezački povez
Tvrdi knjigovezački povez 

Veliki formati:

Linijski crteži:

Vršimo plotovanje i štampu linijskih crteža crno-belo ili u boji pri visokoj rezoluciji maksimalne širine 1060 mm i neograničene dužine.

Štampu linijskih crteža crno-belo ili u boji vršimo na 80 gramskom ili paus papiru različitih širina. Bilo da Vam je potrebno arhiviranje ili umnožavanje projekata, stojimo Vam na raspolaganju sa našim skenerom za velike formate. Visoka rezolucija skenera (gustina dpi) omogućava jasnoću i uočljivost svih važnih delova vaših crteža. Kopije su verne originalima, a skenirani materijal Vam možemo sačuvati u formatu koji je Vama najpogodniji (pdf, jpg, tiff, bmp).

Vršimo savijanje crteža na A4 ili A3 format, kao i ojačavanje većih crteža kartonom visoke gramaže. Takođe nudimo pakovanje Vaših crteža u košuljice, fascikle ili registratore, po Vašoj želji.

Posteri:

Štampa velikog formata se radi na ploterima visoke rezolucije. Da bismo postigli vrhunski kvalitet, koristimo najkvalitetnije papire na tržištu i originalno mastilo. Maksimalna širina rolne je 1060 mm, a dužina prema potrebi. U ponudi imamo fotomat i sjajni papir, kao i platno koje verno simulira slikarsko.

Servis fotokopir aparata i štampača

U asortimanu usluga nudimo servisiranje fotokopir-aparata, štampača, fax-aparata i sve ostale opreme koja omogućava i olakšava rad u kancelariji. Obratili smo posebnu pažnju na to da oprema bude renomiranih svetskih proizvođača kao što su: CANON, RICOH, NASHUATEC, HEWLETT PACKARD, XEROX, SAMSUNG, LEXMARK...

Za svaki model aparata predviđeno je da se posle izvesnog broja kopija izvrši redovan servis. Tada se aparat sređuje, čisti i proveravaju se svi njegovi vitalni delovi. Po potrebi se zamenjuju dotrajali delovi.

Redovno održavanje se radi na terenu, to jest kod Vas, tako da ne morate brinuti o prebacivanju aparata do servisa.

Dopuna kertridža:

Da bi štampač bio stalno ispravan i operativan, potrebno ga je redovno održavati.

Obratili smo posebnu pažnju na to da oprema bude renomiranih svetskih proizvođača kao što su: CANON,HEWLETT PACKARD, XEROX, SAMSUNG, LEXMARK...
Za svaki model aparata predviđeno je da se posle izvesnog broja kopija odradi redovan servis. Tada se aparat sređuje, čisti i proveravaju se svi njegovi vitalni delovi. Po potrebi se zamenjuju dotrajali delovi.
Redovno održavanje se radi na terenu to jest kod Vas, tako da ne morate brinuti o prebacivanju aparata do servisa.

Štampa promo materijala

Vršimo štampu i pripremu svog promo materijala – vizit kartica, flajera, postera, stikera i još mnogo toga.
Takođe, vršimo štampu na reklamnoj galanteriji, kao što su olovke, kese, bedževi, majice, ID kartice, i dr.