Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
PCBG SERVIS

PCBG SERVIS

Servisi računara, laptopova Beograd

Korisne informacije

Kao servis sa višegodišnjim iskustvom u popravkama i servisiranju svih modela kompjutera, PCBG servis računara i laptopova je poznat po brzim i kvalitetnim uslugama što potvrdjuje veiki broj naših klijenata. Naši serviseri poseduju veliko znanje u oblasti elektronike što nam omogućava da rešavamo sve kvarove na matičnim pločama a posedujemo i profesionalni alat za skidanje i zamenu BGA i SMD čipova.

Bavimo se i otkupom polovnih laptopova i desktop računara a imamo i veliki broj rezervnih delova za sve modele laptopova. Naš servis laptopova prodaje polovne očuvane laptopove po veoma povoljnim cenama sa garacijom.

Poznati smo kao najbolji servis za laptop i tablet punjače, a radimo i zamenu panela na laptopovima. Prodajemo memorije, panele, nove punjače i ostale delove.

Za desktop računare imamo sve, od hardova, procesora, matičnih ploča, DDR1, DDR2 i DDR3 memorija, napajanja i grafičkih kartica. PCBG radi istalacije operativnih sistema Windows i Mac OS na svim modelima, uspešno vršimo čišćenje virusa iz računara i instaliramo antivirusnu zaštitu.

Servisiramo i TFT monitore, LCD i LED televizore na koje ugradjujemo samo original delove zato dajemo garanciju i na te popravke u trajanju od 90 dana. Kod nas možete kupiti polovne TFT monitore.

Najuspešniji smo servis i igračkih konzola Sony Playstation 3 i 4. Na našoj profesionalnoj mašini za prekuglavanje ili zamenu čipova garantovano popravljamo YLOD i RLOD kvarove na fet, slim i super slim konzolama. Popravljamo mehaničke kvarove na Blu Ray optikama a menjamo i oštećene lasere što se manifestuje tako da konzola ne čita diskove sa igricama. Servis PS4 konzola podrazumeva popravke sledećih kvarova, konzola nema sliku na televizoru, nema sliku preko hdmi izlaza, pregreva se i gasi, ne uvlači diskove, ne čita diskove....

Za sve ostale usluge i pitanja vezana za naše usluge pozovite nas na brojeve telefona:

011/2895-769

064/5211-405

Tu smo da Vam pomognemo, Vaš PCBG Servis Računara.

www.pcbgservis.com

www.pcbuvljak.com

Foto

PCBG SERVIS Servisi računara, laptopova Beograd