Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 15h:

  • Savski venac: Vojvode Milenka 3
  • Palilula: Žarka Zrenjanina 23 – Borča, 4. Flavijeve legije 16 – Višnjička banja
  • Zvezdara: Pavla Vasića 50 – Mali Mokri Lug
  • Voždovac: ugao ulica Braće Jerković i Piva Karamatijevića, Ignjata Joba 71 – Medaković
  • Čukarica: Ane Ahmatove 5 – Cerak vinogradi, Slaviše Stevanovića 2 – Sremčica
  • Rakovica: ugao ulica Tuzlanske i Omladinsko šetalište – Petlovo brdo
  • Novi Beograd: Dr Ivana Ribara 75, Tošin bunar 134-136
  • Zemun: ugao ulica Ugrinovački put 34. deo i Justina Popovića – Altina
  • Barajevo: Beogradska 20, Marka Todorovića 20 – Šiljakovac

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u petak 01.12.2017. godine od 08.30 do 14.00 sati, bez vode će ostati potrošači u Strumičkoj ulici (između ulica Vojislava Ilića i Umčarske).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad u petak 01.12.2017. godine od 08.00 do 14.00 sati, bez vode će biti potrošači u ulicama Kralja Petra (između ulica Knez Mihailove i Kosančićevog venca), Gračaničkoj, Čubrinoj, Ivan-begovoj, Kosančićevom vencu, Topličinom vencu i Pop Lukinoj (između ulica Topličin venac i Kneza Sime Markovića). U okolnim ulicama potrošači će osetiti umanjen pritisak.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Planirana isključenja električne energije

U petak, 01.12.2017. godine, bez struje delovi opština Palilula, Vračar, Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Zemun, Obrenovac i Mladenovac. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Ulica svetog Marka zatvorena za saobraćaj

Zbog radova na rekonstrukciji platoa ispred Crkve Svetog Marka za saobraćaj će biti zatvorena Ulica svetog Marka, u periodu od 25.11.2017. do 25.1.2018. godine.

Radovi na državnom puta I B reda broj 26, deonica Umka - Obrenovac

Od 28.11.2017. godine do 10.12.2017. godine, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora, na državnom putu I B reda broj 26, na deonici Umka – Obrenovac.

U toku trajanja radova biće postavljena odgovarajuća radna saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi na popravci i asfaltiranju kolovoza u ulici Belo vrelo i izmena trase linije broj 51

Tokom izvođenja radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u ulici Belo vrelo, na delu od Trgovačke ulice do ulice Bele vode u Beogradu (Čukarica), doći će do potpune obustave saobraćaja. Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza I - od ulice Bele vode do ulice Crveno Barjače u periodu od 25.11. do 04.12.2017. godine.

Tokom izvođenja radova u Fazi I vozila sa linije broj 51 će saobraćati na skraćenoj trasi do raskrsnice ulica Crveno barjače – Belo vrelo na sledeći način:

  • u smeru ka Palisadkoj ulici, na delu od raskrsnice ulica Trgovačka – Braće Vučković do raskrsnice ulica Crveno barjače – Belo vrelo sledećim saobraćajnicama: Trgovačka, Braće Vučković, Crveno barjače, levo u ulicu Belo vrelo;
  • u suprotnom smeru, na delu od raskrsnice ulica Crveno barjače – Belo vrelo ka terminusu Glavna železnička stanica vozila će saobraćati redovnom trasom.

Faza II – od ulice Crveno barjače do ulice Trgovačke u periodu od 05.12. do 14.12.2017. godine.

Tokom izvođenja radova u Fazi II vozila sa linije broj 51 će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi na sledeći način:

  • u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Trgovačka – Braće Vučković do terminusa "Bele vode" sledećim saobraćajnicama: Trgovačka, Braće Vučković, Crveno barjače, Belo vrelo, Momčila Čedića;

Uspostavljavaju se sledeća privremena stajališta:

  • u ulici Braće Vučković u smeru ka ulici Crveno barjače, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Trgovačka i Braće Vučković gledajući iz pravca ulice Trgovačka ka ulici Crveno barjače,
  • u ulici Crveno barjače u oba smera, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Braće Vučković i Crveno barjače, gledajući iz pravca ulice Braće Vučković ka ulici Belo vrelo,
  • u ulici Crveno barjače u oba smera, neposredno pre nailaska na raskrsnicu ulica Belo vrelo i Crveno barjače, gledajući iz pravca ulice Braće Vučković ka ulici Belo vrelo.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća i privremeno uspostavljena stajališta.

Izmena režima saobraćaja na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica Sava Centar-Dobanovci

Od 24.11.2017. do 20.12.2017. godine u periodu od 07.00 do 16.00časova na državnom putu I A reda broj 1, deonica Sava centar-Dobanovci, na pravcu Beograd-Dobanovci, izvode se radovi na demontaži stare havarisane zaštitne ograde za vozila, u srednjem zelenom pojasu, uređenju srednjeg-zelenog pojasa i montaži nove sigurnosne ograde za vozila.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna leva saobraćajna traka svakog dana parcijalno, u potezima ne većim od 1.5km.

Radovi su obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Ulici Bratstva i jedinstva u Borči (faza V)

Zbog nastavka radova na uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora, zatvara se za saobraćaj ul. Bratstva i jedinstva, na delu između ul. Valjevskog odreda i Bele Bartoka, od petka 24.11.2017. do 02.12.2017. godine. 

  • Vozila sa linija 85 i 96, u oba smera, saobraćaju: Bratstva i jedinstva - Valjevskog odreda –Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3. 
  • Vozila sa linija 95 i 105L, u oba smera, saobraćaju: - Valjevskog odreda - Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3.

Privremeno su ukinuta stajališta: 

  • "Mihajla Šolohova", u oba smera, za linije 95 i 105L;
  • "Kombinatova" i "Bele Bartoka", u oba smera, za sve linije.

Privremeno je uspostavljeno stajalište, u ul. Ratnih vojnih invalida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ul. Valjevskog odreda,  u oba smera, za sve linije.

Vozila sa noćne linije 101N, saobraćaju:

  • u smeru ka Borči: Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3;
  • u smeru ka Padinskoj skeli: terminus Borča 3 - Ratnih vojnih invalida – Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva i dalje redovnom trasom.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Ulici Patrijarha Dimitrija

Zbog radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u ul. Patrijarha Dimitrija, na delu između ul. Miljakovačke i stajališta „Tunel Straževica“, u periodu od petka 17.11. od 09:00 časova, do 01.12.2017. godine:

  • vozila sa linije 505, u smeri ka Miljakovcu, saobraćaće: Patrijarha Dimitrija – Kružni put Kijevo – Oslobođenja (tunel Straževica) – Oslobodilaca Rakovice – Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.
  • vozila sa linije 47, u oba smera, saobraćaće: Kružni put Kijevo - Oslobođenja (tunel Straževica) - Oslobodilaca Rakovice - Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta za linije 47, u oba smera i 505, u smeru ka Miljakovcu:

  • "Ulica oslobođenja", "Servis DMB", "Manastir Rakovica", "Josipa Telarevića" i "Tunel Straževica".

Uspostavlja se privremeno 

  • stajalište za liniju 505, u ul. Patrijarha Dimitrija, neposredno pre nailaska na raskrsnicu sa ul. Kružnim putem Kijevo, gledano iz pravca ul. Miljakovačke staze ka tunelu „Straževica“.

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama: Gospodara Vučića i Kruševačkoj

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama Gospodara Vučića i Kruševačkoj u periodu od 14.11.2017. godine do 04.12.2017. godine menja se režim saobraćaja na sledeći način:

  • Faza 2: Zatvaranje saobraćaja u Ulici Kruševačkoj, od Ulice gospodara Vučića do Ulice Davida Pajića, u periodu od 27.11 do 04.12.2017.

U periodu od 14.11.2017. godine do 04.12.2017. godine menja se i režim rada linija JGP-a:

  • Ukida se trolejbuska linija broj 22 i uspostavlja autobuska linija broj 22A na relaciji Studentski trg – Kruševačka (trasa trolejbuske linije br. 22).
  • Vozila JGP-a sa linije broj 22A će iz pravca ulice Vojislava Ilića saobraćati na skraćenoj trasi do raskrsnice ulica Gospodara Vučića – Kruševačka. Promenu smera kretanja vozila JGP-a će vršiti sistemom sledećih ulica: Gospodara Vučića – Grčića Milenka – Južni bulevar – Đerdapska – Gospodara Vučića,
  • Vozila sa linija broj 46, 22A i 55 će u zoni radova u ulici Gospodara Vučića saobraćati preostalom širinom kolovoza.
  • Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta i privremeno uspostavljeno stajalište (za liniju 22A) u ulici Gospodara Vučića, neposredno po prelasku raskrsnice sa Kruševačkom ulicom, gledano iz pravca Đerdapske ulice ka ulici Vojislava Ilića.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.