Planirana isključenja električne energije

U nedelju, 02. 10. 2022. godine, nema planiranih radova isključenja struje 

Radovi na vodovodnoj mreži

U nedelju, 02. 10. 2022. godine, nema planiranih radova na vodovodnoj mreži. 

Izmene u radu javnog prevoza 

Izmena režima rada linija zbog radova na Petlovom brdu

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju ulice Milorada Draškovića, na delu između ulica Rasinska i Nićifora Nićiforovića na Petlovom brdu, Rakovica u periodu od 15.09. od 09.00 časova do 05.10.2022. godine, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

  • linija br. 42 – ulicom Rasinska do stajališta „Rasinska“ koje se nalazi  neposredno ispred zone raskrsnice sa ulicom Milorada Draškovića, dok će u suprotnom smeru saobraćati ulicom Rasinska od stajališta „XI krajiške divizije“ i dalje redovno prema Trgu Slavija;
  • linije br. 56 i 59 – ulicama XI krajiške divizije, Rasinska, do stajališta „Rasinska“ koje se nalazi  neposredno ispred zone raskrsnice sa ulicom Milorada Draškovića, dok će u suprotnom smeru od stajališta „Rasinska“ u ulici Milorada Draškovića dalje ulicama Milorada Draškovića, Georgija Ostrogorskog, Oplenačka prema Trgu Slavija i Zelenom vencu;
  • linija br. 501 – ulicama Oplenačka, XI krajiške divizije, Rasinska, do stajališta „Rasinska“ koje se nalazi  neposredno ispred zone raskrsnice sa ulicom Milorada Draškovića i dalje ulicama Milorada Draškovića, Georgija Ostrogorskog, Oplenačka i dalje redovno prema Starom Kijevu;

Na izmenjenom delu trase uspostavljaju se privremena stajališta za linije br. 56, 59 i 501 u ulici XI krajiške divizije:

  • Oplenačka 1 – u ulici XI krajiške divizije, na poziciji drugog EDB stuba, 52 metra posle raskrsnice sa ulicom Oplenačka;
  • Mrakovička -  u ulici XI krajiške divizije, na poziciji EDB stuba koji se nalazi ispred kućnog broja 31, 12 metara ispred postojećeg ležećeg policajca.

pri čemu će stajalište „Rasinska“ u ulici Rasinska biti dolazno stajalište za sve pomenute linije.

Promena režima linije 522 zbog radova u Železniku

Tokom izvođenja radova na izradi opšte kanalizacije u ulici Petra Drapšina, na delu od ulice Janje Mihajlović do ulice Đorđa Radaka, kao i u ulici Đorđa Radaka na delu od ulice Petra Drapšina do ulice Аvalska u Železniku u periodu od 07.09. do 09.12.2022. godine doći će do promene u radu linije br. 522.

Tokom izvođenja radova vozila sa linija br. 522 će se kretati ulicama Аvalska, Branka Radičevića, Matije Аmbrožića, Čede Zlatanovića i dalje redovno prema terminusu „Novi Železnik“.

Informacija o promeni režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Kružni put Voždovački

Tokom izvođenja radova na na izgradnji distributivne toplovodne mreže u ulici Kružni put Voždovački u Beogradu (Voždovac), u vremenskom periodu od12.07. od 09.00 časova do 18.09.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza:

Faza 2 – Radovi se izdove na kolovozu ulice Kružni put voždovački, na delu od zone rasksrsnice sa ulicom Bulevar Peka Dapčević do zone raskrsnice sa ulicom Braće Jerković. Radovi će se izvoditi u periodu od 21.07. do 10.09.2022.godine Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će doći do promena u radu linije javnog prevoza br. 25, 25P i 50 i to:

 - vozila sa linije broj 25 i 25P će saobraćati u oba smera ulicama Kumodraška, Darvinova, Bulevar Peka Dapčevića i dalje redovnom trasom;

 - vozila sa linije broj 50 će saobraćati u oba smera ulicama Braće Jerković, Darvinova, Bulevar Peka Dapčevića, Kružni put voždovčki i dalje redovnom trasom.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi stajalište „Voždovački kružni put“ za liniju br. 50 se privremeno izmešta u ulici Bulevar Peka Dapčevića, oko 50 metara posle pešačkog prelaza gledano u smeru ka Аutokomandi.