Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 15h:

 • Stari grad: Vojvode Dobrnjca 9
 • Palilula: Mihajla Petrovića 4 – Borča
 • Zvezdara: Đevđelijska 45
 • Voždovac: Crnotravska 1v
 • Čukarica: Vaznesenjska bb – Žarkovo, Milana Vukovića 11 – Umka
 • Rakovica: Tuzlanska 18
 • Novi Beograd: Milutina Milankovića 9
 • Grocka: Beogradska 47a – Vinča, Petra Kočića 6 – Vrčin
 • Barajevo: Radovana Marinskovića 1-5 – Šiljakovac
 • Surčin: Narodnog heroja Kamenog 13 – Jakovo

Planirana isključenja električne energije

U subotu, 04.11.2017. godine, bez struje delovi opština Voždovac, Novi Beograd i Sopot. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova na kružnom putu Kijevo

Zbog radova na Kružnom putu Kijevo u zoni raskrsnice sa ulicom Mahmuta Bušatlije, koje će izvoditi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ u periodu od 06.11.2017. do 13.11.2017. godine, menja se režim rada linije JGP-a:

 • vozila sa linije 54 u oba smera će saobraćati: Miška Kranjca - Pilota Mihaila Petrovića – Marička - Slavka Rodića – Kneževačka - 17. oktobra - Dimitrija Vučenova – Rasinska - 11. krajiške divizije - Ibarska magistrala - Avalska i dalje redovnom trasom.

Stajališta:

Privremeno se ukidaju stajališta u oba smera: „Miška Kranjca“, „Ulica oslobođenja“, „Kneževac“, „Vijadukt“,  „Usek“ i „Petlovo brdo“.   

Radovi u ulici Ivana Milutinovića na delu od ulice Valjevskog odreda do ulice Trga oslobođenja

Zbog radova na uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora u ulici Ivana Milutinovića na delu od ulice Valjevskog odreda do ulice Trga oslobođenja (faza 2) u periodu od 06.11.2017. do 13.11.2017. godine menja se režim rada linija JGP-a na sledeći način:

Vozila sa linije br.104 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Valjevskog odreda – Ivana Milutinovića do raskrsnice Ivana Milutinovića – Trga oslobođenja saobraćati sledećim saobraćajnicama: Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda, JNA, Trga oslobođenja, Ustavska i dalje redovnom trasom.

Vozila JGS-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog prevoza i privremeno uspostavljeno stajalište u ulici JNA u visini kućnog broja 80 u smeru ka gradu.

Radovi u ulici Valjevskog odreda u Borči

Zbog radova na uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora u ulici Valjevskih odreda na delu od ulice Ivana Milutinovića do ulice Bratstva i jedinstva doći će do posebne organizacije saobraćaja. Radovi će se izvoditi bez saobraćaja u periodu od 28.10.2017. godine od 9.00 časova do 4.11.2017. godine do 24.00 časa.

Tokom izvođenja radova vozila JGS-a sa linija br.95 i 105L će umesto ulicama Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda, u oba smera saobraćati, od raskrsnice Zrenjaninskog puta i Ivana Milutinovića do okretnice u Ulici Ratnih vojnih invalida, sledećim sobraćajnicama: Zrenjaninski put - Bratstva i jedinstva - Bele Bartoka - okretnica u Ulici Ratnih vojnih invalida (trasom linije broj 96).

Vozila JGS-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Radovi na državnom putu IB reda broj 47, deonica Beograd - Pančevo, na Pančevačkom mostu

Izvodiće se radovi na popravci dilatacionih spojnica, od 03.11.2017. godine od 21.00 do 05.11.2017. godine do 20.00 časova, na deonici Beograd - Pančevo, na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd - Pančevo.

U toku trajanja radova biće postavljena odgovarajuća radna saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom saobraćajnom trakom.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, petlja Ostružnica, most preko reke Save (most broj 8)

Od 03.11.2017. godine do 10.11.2017. godine, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenja hidroizolacije oko slivnika u zoni dilatacija, na desnoj kolovoznoj traci mosta preko reke Save (most broj 8), na petlji Ostružnica, na delu državnog puta I A reda broj 1.

Privremena saobraćajna signalizacija i oprema će biti postavljene 02.11.2017.godine a radovi će se izvoditi pod saobraćajem.

Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

U toku trajanja radova biće postavljena odgovarajuća radna saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom saobraćajnom trakom.

Produženje radova na rekonstrukciji Trga Slavija i Bulevara oslobođenja

Zbog produženja radova na rekonstrukciji Trga Slavija i Bulevara oslobođenja važi posebna organizacija saobraćaja na Trgu Slavija i u Bulevaru oslobođenja, na delu od Trga Slavija do Veterinarskog fakulteta, prema "Projektu saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova na rekonstrukciji ulica Trga Slavija i ulice Bulevara oslobođenja – Faza 4". Radovi će se izvoditi do 16.11.2017. godine.

Produženje radova na rekonstrukciji ulica Mije Kovačevića i Ruzveltova – Faza 4

Zbog produženja radova na rekonstrukciji tramvajske dvokolosečne pruge, tramvajske kontaktne mreže, kolovoza, trotoara i infrastrukture u ulicama Mije Kovačevića i Ruzveltova prema „Projektu saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova na rekonstrukciji ulica Ruzveltova i Mije Kovačevića – Faza 4“ važi posebna organizacija saobraćaja u Ruzveltovoj ulici, na delu od ulice Svetog Nikole do Bulevara kralja Aleksandra,. Radovi će se izvoditi bez saobraćaja - Faza IV, od ul. Kraljice Marije do ul. Svetog Nikole (uključujući raskrsnicu) u periodu od 01.11.2017. godine do 16.11.2017. godine.

Radovi na državnom putu II A reda broj 147, deonica Lipovačka šuma - Barajevo

Od 26.10.2017. godine do 10.11.2017. godine, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na državnom putu II A reda broj 147, deonica Lipovačka šuma - Barajevo.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi će biti obezbeđeni odgovarajućom radnom saobraćajnom signalizacijom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.

Zatvaranje saobraćaja u Ulici Ilije Babića (Umka)

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju koje izvodi JKP „Beograd put“ u ulici Ilije Babića u naselju Umka, na delu od ulice Železničke do ulice Milije Stanojlovića, u periodu od 18.10.2017.godine do 18.11.2017. godine menja se režim rada linija JGP na sledeći način:

 • Vozila sa linije br. 551 će u oba smera saobraćati ulicama 13.oktobra, Železnička, Karađorđeva i dalje redovnom trasom;
 • Linija br. 552 se ukida a vozila se preusmeravaju na liniju br.551.
 • Tokom izvođenja radova, privremeno se uspostavljaju stajališta „Umka - centar 1“ u oba smera u ulici Železnička, na lokacijama 30 metara nakon raskrsnice sa ulicom 13.oktobra za smer prema Velikoj Moštanici (EDB stub preko puta objekta Pošte), odnosno 40 metara ispred raskrsnice sa ulicom 13.oktobra za smer prema Beogradu (ispred kućnog broja 9).