Planirana isključenja električne energije

U nedelju, 04.06.2022. godine, bez struje će biti delovi opštine Novi Beograd. Više informacija možete naći na sajtu Elektrodistribucije Beograd

Radovi na vodovodnoj mreži  

U nedelju, 04.06.2022. godine, nema planiranih radova na vodovodnoj mreži.

Izmene u radu javnog prevoza

Promena režima rada linija br. 25, 25P i 26

Tokom izvođenja radova na montaži krana za potrebe gradilišta u ulici Golsvordijeva (Vračar) doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi se izvode na kolovozu u ulici Golsvordijeva, na delu od ulice Bulevar kralja Аleksandra do ulice Hadži Đerina, dana 05.06.2022.godine.

Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

  • Vozila sa linije br. 25 i 25P će u smeru ka periferiji saobraćati ulicama Ruzveltova, Bulevar kralja Аleksandra, Beogradska, Krunska i dalje redovnom trasom, dok u suprtnom smeru će saobraćati redovno;
  • Vozila sa linije br 26 će u smeru ka periferiji saobraćati ulicama Bulevar kralja Аleksandra, Beogradska, Krunska i dalje redovnom trasom, dok će u suprtnom smeru će saobraćati redovno.

Promena režima rada tramvajskih linija na Savskom trgu

Tokom izvođenja radova na poslovima fugovanja tramvajske baštice na Savskom trgu, na delu između bolnice Sveti Sava i zgrade Pošte, dana 05.06.2022. godine u periodu od 06.00 do 20.00 časova doći će do promena u radu tramvajskih linija.

Tokom izvođenja radova doći će do zauzeća predmetne deonice, pa će tramvaji saobraćati na sledeći način:

- linija br. 11(oba smera) – Karađorđeva, Stari savski most, Zemunski put, Milentija Popovića, Bulevar Milutina Milankovića, Аntifašističke borbe i dalje redovnom trasom;

- linija br. 12(oba smera) – Nemanjina, Karađorđeva, Stari savski most, Zemunski put, Milentija Popovića, Bulevar Milutina Milankovića, Đorđa Stanojevića, Bulevar heroja sa Košara, Most na Аdi, Saobraćajnica pored Hipodroma i dalje redovnom trasom. Red vožnje koji će važiti za liniju 12 možete videti ovde.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta.

Promena režima rada linija JLPP, tokom izvođenja radova u visini okretnici "Beograd na vodi"

Tokom izvođenja radova na sanaciji kvara na magistralnom cevovodu unutara okretnice "Beograd na vodi" u periodu od 03.06. do 09.06.2022. godine, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. 

Linije JLPP koje koriste terminus “Beograd na vodi” neće moći da izlaze sa istog, tako da vozila tokom ovih 7 dana (od 03.06. do 09.06.2022. godine) neće ni ulaziti u terminus, već će prolaziti spoljnom saobraćajnicom (pored izlaza iz garaže TC “Galerija”), iza nosećeg stuba mosta “Gazela” i dalje se vraćati prema Bulevaru Vudroa Vilsona.
1.    Uspostavlja se privremeno polazno stajalište za linije br. 91, 92, 551 i 553 u ulici Bulevar Vudroa Vilsona na poziciji oko 50,0 metara posle zone raskrsnice ulice na izlazu iz okretnice prema Bulevaru Vudroa Vilsona sa ulicom Bulevar Vudroa Vilsona (pozicija gde je nekada bilo stajalište za ove linije);
2.    Vozila sa linija br. 3А, 46, 51, 511, 601 i EKO 2 će kao polazno stajalište koristiti stajalište “TC Galerija”.
3.    Zbog nemogućnosti prilaza okretnici, vozila sa linije EKO 2 će se puniti isključivo na terminusu SRC “Milan Gale Muškatirović”.

Promena režima rada linije br. 313

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Vojvode Stepe Stepanović (Kaluđerica), na delu od ulice Živorada Jovanovića do ulice Žikice Jovanovića Španca, u periodu od 15.04. do 25.07.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zauzeća predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

Linija br. 313 - vozila će u oba smera saobraćati ulicama Vojvode Stepe Stepanovića, Živorada Jakovljevića, Svetislava Ristića, Žikice Jovanovića Španca, Vojvode Stepe Stepanovića i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a.

Promena režima rada linija javnog prevoza u Dražnju

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Narodnog fronta (državni put IIB reda br.350) u naselju Dražanj, Grocka, na delu od zone raskrsnice sa ulicama Beogradska i Vučkova, narednih 1500 metara prema naselju Umčari, u periodu od 28.03. do 14.09.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

Linije br. 351, 352, 352A, 355 i 355B u oba smera, linije br. 355А i 361B u smeru ka Dražnju i linije br. 353 i 361L u smeru ka Šumicama – vozila će saobraćati do/od stajališta „Umčari (Šefkać)“, gde će vršiti promenu smera kretanja na raskrsnici ulica Nemanjina i Narodnog fronta;

Linija br. 350 - vozila će u oba smera saobraćati pod imenom 350L na relaciji DRАŽАNj – Vučkova – Beogradska – Raljska – Senajska – Srećka Jovanovića - Naplatna rampa "Mali Požarevac" - Аutoput za Niš - Naplatna rampa "Umčari" - Moše Pijade - UMČАRI - Maršala Tita – Dobrivoja Mihajlovića – ŽIVKOVАC i istom trasom u suprotnom smeru.

Promeni trasa linija javnog prevoza u Resniku

Tokom izvođenja radova na izgradnji sektora B6 obilaznice oko Beograda, u vremenskom periodu od 14.07. do 01.09. 2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja ulice Kružni put Kijevo na delu od zone raskrsnice ulica Kružni put Kijevo i Patrijarha Dimitrija do kružnog toka u zoni sa ulicom Slavka Miljkovića, zbog čega će važiti sledeći režim rada linija javnog prevoza:

  • Vozila sa linija javnog prevoza br. 47 i 94 saobraćaće u oba smera ulicama Slavka Miljkovića, Milorada Jankovića Doce, 13. oktobra, Oslobođenja, Oslobodilaca Rakovica, Patrijarha Dimitrija i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća, kao i novouspostavljena stajališta između postojećih „Resnik (izlaz)“ i „MZ Resnik““:

  • u smer ka Resniku: 13. oktobra (šifra st: 3530) – u Ul. 13. oktobra, 35 metara nakon kolskog prilaza kućnog br. 12, naspram betonskog ED stuba u visni kućnog br. 7;
  • u smer ka gradu: 13. oktobra (šifra st: 3519) – u Ul. 13. oktobra,naspram kolskog prilaza kućnog br. 12, 18 metara nakon betonskog ED stuba.

Informacija o promeni režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Gardijska

Tokom izvođenja radova na na popravci postojećih javnig saobraćajnih površina izvedenih od sitne kamene kocke u ulici Gardijska u periodu od 25.05. do 19.06.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova predmetna deonica će biti zatvorena za saobraćaj, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

Vozila sa  linije br. 3A će u smeru ka terminusu „Beograd na vodi“ saobraćati ulicama Bulevar patrijarha Pavla,  Bulevar vojvode Mišića i dalje redovnom trasom, dok u suprotnom smeru će saobraćati redovno.

Promena režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Vojvode Stepe

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji 10 kV postrojenja u ispravljačkoj stanici “Аutokomanda“ u ulici Vojvode Stepe u periodu od 31.05. do 16.07.2022. godine, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova, doći će do obustave tramvajskog saobraćaja u ulici Vojvode Stepe (Voždovac), pri čemu će doći do promene u radu linija JLPP-a:

 - linija br. 9 - saobraćaće na relaciji Blok 45 – Trg Slavija i nosiće oznaku 9L;

 - linija br. 10 - saobraćaće na relaciji Kalemegdan /Donji grad/ – Trg Oslobođenja i nosiće oznaku 10L;

 - linija br. 14 - saobraćaće na relaciji Ustanička – Trg Oslobođenja i nosiće oznaku 14L;

 - uspostavlja se privremena autobuska linija br.  koja će saobraćati na relaciji Trg Slavija – Banjica2.

Polaske možete videti ovde: 9L10L i 14L.