Prestanak isporuke toplotne energije delu potrošača sa grejnog područja toplane "Konjarnik"

Zbog hitnih radova na magistralanom toplovodu, grejno područje toplane „Konjarnik“, odnosno otklanjanju kvara na uglovima ulica Gospodara Vučića sa Đerdapskom i Maksima Gorkog, danas – 7. decembra 2017 od 12 časova su bez isporuke toplotne energije potrošači u zoni ulice Južni bulevar, kao i deo njih sa područja Lekinog brda.

Preciznije, grejanje nemaju potrošači iz ulica:  Južni bulevar, Cerska, Šumatovačka, Đerdapska, Generala Horvatovića, Gospodara Vučića, Trebinjska, Vladimira Karića, Mlade Bosne, Davida Pajića, Kruševačka, Garibaldijeva, Matavuljeva, Tikveška, Miklošićeva, Tetovska, Varvarinska, Braće Radovanović, Veljka Milićevića, Maksima Gorkog, Avde Karabegovića, Riječka, Vojvode Prijezde, Baljalučka, Rade Končara, Todora Dukina, Cankareva, Pčinjska, Politova, Generala Rajevskog, Mihaila Gavrilovića, Vojvode Hrvoja, Sime Igumanova i Bjelanovićeva.

Ekipe za hitne intervencije rade na otklanjanju kvara, što je pre moguće, da bi potrošači iz gore navedenih ulica grejanje imali već sutra, 8. decembra, u jutarnjim časovima.

Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 18h:

  • Vračar: Cara Nikolaja Drugog 39
  • Novi Beograd: Gandijeva 174
  • Grocka: Profesora Vasića 50 – Vinča

Do 20h:

  • Zvezdara: Pavla Vasića 50 – Mali Mokri Lug

Do 22h:

  • Palilula: Sterijina 8, Plješevićka 5 – Karaburma
  • Voždovac: Radomira Markovića 10, Jasmina 9 – Kumodraž
  • Čukarica: Platana 1-3 – Cerak vinogradi
  • Rakovica: Patrijarha Dimitrija bb
  • Barajevo: Milosava Đorića Zoke 305 – Vranić

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Palilula

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u četvrtak 07.12.2017. godine od 08.00 do 22.00 sata bez vode će ostati:

  • potrošači na Slanačkom putu i
  • u naseljima: Višnjička banja, Slanci i Veliko Selo i
  • groblje „Lešće“.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Planirana isključenja električne energije

U četvrtak, 07.12.2017. godine, bez struje delovi opština Zvezdara, Palilula, Voždovac, Čukarica, Zemun, Novi Beograd, Zemun i Obrenovac. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Ukida se linija broj 552 dok će linija broj 551 biti pojačana

Od četvrtka 07.12.2017. godine sa radom prestaje autobuska linija broj 552 (Glavna železnička stanica – Umka), dok se istovremeno pojačava postojeća autobuska linija broj 551 (Glavna železnička stanica – Velika Moštanica – Sremčica).

U novom redu vožnje, postojeća linija broj 551 će umesto dosadašnjeg intervala nailaska vozila od 27 minuta tokom radnih dana i 40 minuta vikendom, od sada imati interval radnim danom od 17 minuta, odnosno vikendom 27 minuta.

Radovi u ulicama: Kruševačka i Strumička

Zbog izvođenja radova na izgradnji kablovskog voda 1kV za napajanje stambenog objekta doći će do posebne organizacije saobraćaja u ulicama: Kruševačka i Strumička. Radovi će se obavljati na delu trotoara i kolovoza po fazama u vremenskom periodu od 06.12. do 09.12.2017. godine i to:

  • U Strumičkoj ulici bez saobraćaja: dana 7.12.2017. godine od 00.00 do 5.00 časova,
  • U Kruševačkoj ulici na delu trotoara, pod saobraćajem: od 7.12.2017. godine od 5.00 časova do 9.12.2017. godine do 24.00 časa.

Tokom izvođenja radova u Strumičkoj ulici menja se režim rada linija javnog prevoza broj 25, 25P, 26 i E8.

Vozila JGP-a će u smeru ka Kumodražu umesto ulicom Strumičkom saobraćati sledećim ulicama: Maksima Gorkog, Gospodara Vučića, Kruševačka i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru ne menja se režim rada linija JGP-a.

Uspostavljaju se privremena stajalište za linije JGP-a 25, 25 P, 26 i E8:

  • u ulici Gospodara Vučića u smeru ka Kumodražu, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Maksima Gorkog i Gospodara Vučića;
  • u ulici Kruševačka u smeru ka Kumodražu preko puta postojećeg stajališta "Kruševačka".

Tokom izvođenja radova u Kruševačkoj ulici ne menja se režim rada linija JGP-a.

Radovi u Ulici braće Jerković

Tokom radova koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“ za saobraćaj će biti zatvorena Ulica braće Jerković br. 70-77, u periodu od 06.12 do 15.12.2017. godine.

Ulica svetog Marka zatvorena za saobraćaj

Zbog radova na rekonstrukciji platoa ispred Crkve Svetog Marka za saobraćaj će biti zatvorena Ulica svetog Marka, u periodu od 25.11.2017. do 25.1.2018. godine.

Radovi na državnom puta I B reda broj 26, deonica Umka - Obrenovac

Od 28.11.2017. godine do 10.12.2017. godine, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora, na državnom putu I B reda broj 26, na deonici Umka – Obrenovac.

U toku trajanja radova biće postavljena odgovarajuća radna saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi na popravci i asfaltiranju kolovoza u ulici Belo vrelo i izmena trase linije broj 51

Tokom izvođenja radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u ulici Belo vrelo, na delu od Trgovačke ulice do ulice Bele vode u Beogradu (Čukarica), doći će do potpune obustave saobraćaja. Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza II – od ulice Crveno barjače do ulice Trgovačke u periodu od 05.12. do 14.12.2017. godine.

Tokom izvođenja radova u Fazi II vozila sa linije broj 51 će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi na sledeći način:

  • u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Trgovačka – Braće Vučković do terminusa "Bele vode" sledećim saobraćajnicama: Trgovačka, Braće Vučković, Crveno barjače, Belo vrelo, Momčila Čedića;

Uspostavljavaju se sledeća privremena stajališta:

  • u ulici Braće Vučković u smeru ka ulici Crveno barjače, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Trgovačka i Braće Vučković gledajući iz pravca ulice Trgovačka ka ulici Crveno barjače,
  • u ulici Crveno barjače u oba smera, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Braće Vučković i Crveno barjače, gledajući iz pravca ulice Braće Vučković ka ulici Belo vrelo,
  • u ulici Crveno barjače u oba smera, neposredno pre nailaska na raskrsnicu ulica Belo vrelo i Crveno barjače, gledajući iz pravca ulice Braće Vučković ka ulici Belo vrelo.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća i privremeno uspostavljena stajališta.

Izmena režima saobraćaja na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica Sava Centar-Dobanovci

Od 24.11.2017. do 20.12.2017. godine u periodu od 07.00 do 16.00časova na državnom putu I A reda broj 1, deonica Sava centar-Dobanovci, na pravcu Beograd-Dobanovci, izvode se radovi na demontaži stare havarisane zaštitne ograde za vozila, u srednjem zelenom pojasu, uređenju srednjeg-zelenog pojasa i montaži nove sigurnosne ograde za vozila.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna leva saobraćajna traka svakog dana parcijalno, u potezima ne većim od 1.5km.

Radovi su obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.