Planirana isključenja električne energije

U utorak, 09. 08. 2022. godine, bez struje će biti delovi opština Stari grad, Vračar, Voždovac, Čukarica,  Zemun, Barajevo, Obrenovac.. Više informacija možete naći na sajtu Elektrodistribucije Beograd.

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Čukarica, u utorak 09.08.2022. godine od 08.00 do 24.00 sata, bez vode će ostati potrošači u Ulici Ljube Rankovića, u naselju Ostružnica.

Izmene u radu javnog prevoza 

Informacija o promeni režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Ugrinovačka u Zemunu

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju ulice Ugrinovačka u Zemunu, na delu između ulica Branka Pešića i Filipa Višnjića (Faza 1) u periodu od 06.08. do 16.08.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi podrazumevaju zatvaranje za saobraćaj predmetne deonice pri čemu će se vozila javnog prevoza kretati na sledeći način:

  • Vozila sa linije br.45 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Gornjogradska-Ugrinovačka do raskrsnice ulica Prvomajska-Hercegovačka saobraćati ulicama: Ugrinovačka, Gornjogradska, Prvomajska, Hercegovačka i dalje redovnom trasom;
  • Vozila sa linija br. 81, 81L, 83 i 85 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Gornjogradska-Ugrinovačka do raskrsnice ulica Filipa Višnjića-Ugrinovačka saobraćati sledećim ulicama: Ugrinovačka, Gornjogradska, Prvomajska, Rade Končara, Ugrinovačka i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljena stajališta:

 - u smeru prema ulici Prvomajska

  • stajalište „Gornjogradska 1“ na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa ulicom Ugrinovačka;
  • stajalište „Prvomajska 1“ na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 60 metara ispred raskrsnice sa ulicom Prvomajska;

 - u smeru prema gradu

  • stajalište „Prvomajska 1“ u ulici Gornjogradska, na poziciji EDB stuba koji se nalazi oko 40 metara posle raskrsnice sa ulicom Prvomajska.

Informacija o promeni režima rada linija javnog prevoza toкom izvođenja radova u ulici Mihaila Todorovića
Radovi se izvode na kolovozu u ulici Mihaila Todorovića, na delu od pozicije koja se nalazi 50 metara od zone raskrsnice sa ulicom Olge Alkalaj, sledećih oko 140 metara gledano u smeru ka okretnici „Кonjarnik“, u periodu od 16.07. do 04.08.2022. godine. Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će doći do promena u radu linije javnog prevoza br. 64:

Vozila sa linije broj 64 će saobraćati u oba smera ulicama terminus „Šumice“, Ustanička, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a.

Informacija o promeni režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Vukasovićeva
Radovi se izvode  u ulici Vukasovićeva, na delu od ulice Velizara Stankovića do okretnice Miljakovac 3 u periodu od 14.07. do 03.08.2022. godine.
Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:
- vozila sa linija br. 48 i 47N će saobraćati na skraćenoj trasi do okretnice „Miljakovac 2“;
privremeno se ukida linija br. 505L;
- vozila sa linija br. 505 će u oba smera, saobraćati na sledeći način: terminus „Miljakovac 1“, Čelebićka, Vareška, Borska, Velizara Stankovića, okretnica „Miljakovac2“, Velizara Stankovića, Borska, Miška Kranjca, Patrijarha Dimitirja, Kozačka, Vojvode Plemenca, Miljakovačke staze i okretnica „Miljakovac 3“.
Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a.

Promena režima rada linija javnog prevoza u Dražnju
Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Narodnog fronta (državni put IIB reda br.350) u naselju Dražanj, Grocka, na delu od zone raskrsnice sa ulicama Beogradska i Vučkova, narednih 1500 metara prema naselju Umčari, u periodu od 28.03. do 14.09.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.
Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:
Linije br. 351, 352, 352A, 355 i 355B u oba smera, linije br. 355А i 361B u smeru ka Dražnju i linije br. 353 i 361L u smeru ka Šumicama – vozila će saobraćati do/od stajališta „Umčari (Šefkać)“, gde će vršiti promenu smera kretanja na raskrsnici ulica Nemanjina i Narodnog fronta;
Linija br. 350 - vozila će u oba smera saobraćati pod imenom 350L na relaciji DRАŽАNj – Vučkova – Beogradska – Raljska – Senajska – Srećka Jovanovića - Naplatna rampa "Mali Požarevac" - Аutoput za Niš - Naplatna rampa "Umčari" - Moše Pijade - UMČАRI - Maršala Tita – Dobrivoja Mihajlovića – ŽIVKOVАC i istom trasom u suprotnom smeru.

Promeni trasa linija javnog prevoza u Resniku
Tokom izvođenja radova na izgradnji sektora B6 obilaznice oko Beograda, u vremenskom periodu od 14.07. do 01.09. 2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.
Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja ulice Kružni put Kijevo na delu od zone raskrsnice ulica Kružni put Kijevo i Patrijarha Dimitrija do kružnog toka u zoni sa ulicom Slavka Miljkovića, zbog čega će važiti sledeći režim rada linija javnog prevoza:
•  Vozila sa linija javnog prevoza br. 47 i 94 saobraćaće u oba smera ulicama Slavka Miljkovića, Milorada Jankovića Doce, 13. oktobra, Oslobođenja, Oslobodilaca Rakovica, Patrijarha Dimitrija i dalje redovnim trasama.
Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća, kao i novouspostavljena stajališta između postojećih „Resnik (izlaz)“ i „MZ Resnik““:
•  u smer ka Resniku: 13. oktobra (šifra st: 3530) – u Ul. 13. oktobra, 35 metara nakon kolskog prilaza kućnog br. 12, naspram betonskog ED stuba u visni kućnog br. 7;
•  u smer ka gradu: 13. oktobra (šifra st: 3519) – u Ul. 13. oktobra,naspram kolskog prilaza kućnog br. 12, 18 metara nakon betonskog ED stuba.