Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 18h:

 • Grocka: Kopaonička 6k – Kaluđerica

Do 22h:

 • Stari grad: Pančićeva 20
 • Palilula: Jovice Vasiljevića 118/3 – Krnjača
 • Zvezdara: Kninska 1
 • Voždovac: ugao ulica Đakona Avakuma i Braće Jerković
 • Čukarica: Lužanska 11 – Sremčica
 • Rakovica: Oplenačka 51, Carski venac 23 – Cerak
 • Zemun: ugao ulica Ugrinovačke i Slavonske
 • Grocka: Đure Đakovića 6c – Kaluđerica
 • Barajevo: Lole Ribara 11 – Meljak

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Vračar

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u četvrtak 09.11.2017. godine od 08.00 do 16.00 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Mačvanskoj i Mome Kapora.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Planirana isključenja električne energije

U četvrtak, 09.11.2017. godine, bez struje delovi opština Stari grad, Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Zemun i Obrenovac. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u zoni Ostružničkog mosta

U periodu od 09.11.2017. godine u 21h do 10.11.2017. godine u 06h menja se režim rada linije JGP-a na sledeći način:

 • Vozila sa linije broj 91 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Bore Stankovića – Savska magistrala do ulice Karađorđeva u naselju Ostružnica kretati se sledećom trasom: Savska magistrala - Bore Stankovića – Stari obrenovački drum – Savska – Karađorđeva i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta i privremeno uspostavljeno stajalište u ulici Bore Stankovića neposredno po prelasku raskrnice sa ulicom Savska magistrala, u smeru ka Ostružnici.

Hitna intervencija BVK u Dubrovačkoj ulici na Dorćolu

Zbog hitne intervencije BVK u Dubrovačkoj ulici na Dorćolu delimično je izmenjena trasa autobuske linije broj 26 u smeru ka naselju Braće Jerković.

Vozila sa ove linije će u periodu od 07.11. do 10.11.2017. godine saobraćati: terminus „Dorćol“ – Dunavska – Žorža Klemansoa – Francuska i dalje redovnom trasom. U smeru ka Dorćolu vozila će se kretati redovnom trasom.

Redovno ispiranje vodovodne mreže na opštini Voždovac

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Voždovac od ponedeljka 06.11.2017. godine do subote 11.11.2017. godine. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22.00 do 06.00 sati osetiće sledeći potrošači:

 • 09/10.11.2017. godine – u delu naselja Dušanovac i Voždovac, oivičenom auto-putem od Autokomande do Dušanovačke pijace, ulicama Braće Jerkovića, Kružnim putem, Crnotravskom, Bulevarom oslobođenja do Autokomande (potez ulica Kumodraška, Vojvode Stepe i Bulevar oslobođenja);
 • 10/11.11.2017. godine – u naselju Banjica, na potezu Bulevara oslobođenja, od Crnotravske ulice do naselja Jajinci i sela Rakovica;

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova na kružnom putu Kijevo

Zbog radova na Kružnom putu Kijevo u zoni raskrsnice sa ulicom Mahmuta Bušatlije, koje će izvoditi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ u periodu od 06.11.2017. do 13.11.2017. godine, menja se režim rada linije JGP-a:

 • vozila sa linije 54 u oba smera će saobraćati: Miška Kranjca - Pilota Mihaila Petrovića – Marička - Slavka Rodića – Kneževačka - 17. oktobra - Dimitrija Vučenova – Rasinska - 11. krajiške divizije - Ibarska magistrala - Avalska i dalje redovnom trasom.

Stajališta:

Privremeno se ukidaju stajališta u oba smera: „Miška Kranjca“, „Ulica oslobođenja“, „Kneževac“, „Vijadukt“,  „Usek“ i „Petlovo brdo“.   

Postavljanje novog asfaltnog zastora u ulici Ivana Milutinovića i izmena trase linija br. 95, 104 i 105L

Zbog radova na postavljanju novog asfaltnog zastora u ulici Ivana Milutinovića, na delu od Zrenjaninskog puta do ulice Valjevskog odreda, u periodu od 08.11. do 13.11.2017. godine menja se režim rada linija JGS-a na sledeći način:

 • vozila sa linija br. 95 i 105L će umesto ulicama Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda, u oba smera saobraćati, od raskrsnice Zrenjaninskog puta i Ivana Milutinovića do okretnice u Ulici Ratnih vojnih invalida, sledećim sobraćajnicama: Zrenjaninski put - Bratstva i jedinstva - Bele Bartoka - okretnica u Ulici Ratnih vojnih invalida (trasom linije broj 96),
 • vozila sa linije br. 104 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Trg oslobođenja – Ivana Milutinovića do raskrsnice ulica Ivana Milutinovića – Zrenjaninski put saobraćati sledećim saobraćajnicama: Ustavska - Ivana Milutinovića - Valjevskog odreda - Bratstva i jedinstva - Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom.

Vozila JGS-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, petlja Ostružnica, most preko reke Save (most broj 8)

Od 03.11.2017. godine do 10.11.2017. godine, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenja hidroizolacije oko slivnika u zoni dilatacija, na desnoj kolovoznoj traci mosta preko reke Save (most broj 8), na petlji Ostružnica, na delu državnog puta I A reda broj 1.

Privremena saobraćajna signalizacija i oprema će biti postavljene 02.11.2017.godine a radovi će se izvoditi pod saobraćajem.

Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

U toku trajanja radova biće postavljena odgovarajuća radna saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom saobraćajnom trakom.

Produženje radova na rekonstrukciji Trga Slavija i Bulevara oslobođenja

Zbog produženja radova na rekonstrukciji Trga Slavija i Bulevara oslobođenja važi posebna organizacija saobraćaja na Trgu Slavija i u Bulevaru oslobođenja, na delu od Trga Slavija do Veterinarskog fakulteta, prema "Projektu saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova na rekonstrukciji ulica Trga Slavija i ulice Bulevara oslobođenja – Faza 4". Radovi će se izvoditi do 16.11.2017. godine.

Produženje radova na rekonstrukciji ulica Mije Kovačevića i Ruzveltova – Faza 4

Zbog produženja radova na rekonstrukciji tramvajske dvokolosečne pruge, tramvajske kontaktne mreže, kolovoza, trotoara i infrastrukture u ulicama Mije Kovačevića i Ruzveltova prema „Projektu saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova na rekonstrukciji ulica Ruzveltova i Mije Kovačevića – Faza 4“ važi posebna organizacija saobraćaja u Ruzveltovoj ulici, na delu od ulice Svetog Nikole do Bulevara kralja Aleksandra,. Radovi će se izvoditi bez saobraćaja - Faza IV, od ul. Kraljice Marije do ul. Svetog Nikole (uključujući raskrsnicu) u periodu od 01.11.2017. godine do 16.11.2017. godine.

Radovi na državnom putu II A reda broj 147, deonica Lipovačka šuma - Barajevo

Od 26.10.2017. godine do 10.11.2017. godine, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na državnom putu II A reda broj 147, deonica Lipovačka šuma - Barajevo.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi će biti obezbeđeni odgovarajućom radnom saobraćajnom signalizacijom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.

Zatvaranje saobraćaja u Ulici Ilije Babića (Umka)

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju koje izvodi JKP „Beograd put“ u ulici Ilije Babića u naselju Umka, na delu od ulice Železničke do ulice Milije Stanojlovića, u periodu od 18.10.2017.godine do 18.11.2017. godine menja se režim rada linija JGP na sledeći način:

 • Vozila sa linije br. 551 će u oba smera saobraćati ulicama 13.oktobra, Železnička, Karađorđeva i dalje redovnom trasom;
 • Linija br. 552 se ukida a vozila se preusmeravaju na liniju br.551.
 • Tokom izvođenja radova, privremeno se uspostavljaju stajališta „Umka - centar 1“ u oba smera u ulici Železnička, na lokacijama 30 metara nakon raskrsnice sa ulicom 13.oktobra za smer prema Velikoj Moštanici (EDB stub preko puta objekta Pošte), odnosno 40 metara ispred raskrsnice sa ulicom 13.oktobra za smer prema Beogradu (ispred kućnog broja 9).