Planirana isključenja električne energije

U sredu, 10. 04. 2024. godine, bez struje će biti delovi opština Zvezdara, Palilula, Savski venac. Više detalja možete saznati na sajtu Elektrodistribucije Srbije.

Radovi na vodovodnoj mreži 

U sredu, 10. 04. 2024. godine, nema planiranih radova na vodovodnoj mreži. 

Informacije o aktuelnim kvarovima na vodovodnoj mreži, možete naći na sajtu Beogradskog vodovoda i kanalizacije

Izmene u radu javnog prevoza 

Promena trase zbog radova na Smederevskom putu

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Bulevar revolucije u Beogradu (Grocka), na delu od ulice Carice Milice (u visni okretnice „Kaluđerica /Put za Institut/“), sledećih 140 metara gledano ka naselju Leštane doći će do poremećaja u radu linija javnog prevoza.

Radovi podruzumevaju zauzeće dela desne saobraćajne trake u ulici Bulevar revolucije, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Carice Milice (u visini okretnice „Kaluđerica /Put za Institut/“), sledećih 140 metara gledano u smeru ka naselju Grocka.

Tokom izvođenja radova, vozila JLPP-a će se u zoni radova kretati preostalom širinom kolovoza (leva saobraćajna traka). Radovi će se izvoditi u periodu od 25.03. do 15.04.2024. godine.

Privremeno se izmešta stajalište „Put za Institut“ (šifra st. #1440 za linije 302, 303, 304, 305, 306, 307, 309L, 311, 301N i 304N –smer ka naselju Grocka) na poziciju koji se nalazi u visini kućnog broja 32, odnosno oko 150 metara ispred postojeće pozicije (unazad ka Beogradu), dok se privremeno ukida stajalište za liniju 309L.

Promena trase linija u Obrenovcu

Na osnovu Rešenja Sekretarijata za saobraćaj, izvršena je promena trasa  linija javnog prevoza br. 860U i 924 u samom naselju Ušće zbog ograničenja kretanja vozila čija ukupna masa prelazi 3,5t.

Tokom perioda trajanja ovog ograničenja, linije javnog prevoza br. 860U i 924 će saobraćati na skraćenoj trasi do stare okretnice u naselju Ušće.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti privremena stajališta u zonama istoimenih za suprotan smer.

Promena trasa linija zbog nadvožnjaka koji spaja ulice Radnička i Kirovljeva

Na osnovu Rešenja Sekretarijata za saobraćaj o tehničkom regulisanju saobraćaja, a prema tehničkoj dokumentaciji ''Posebna organizacija saobraćaja u zoni drumskog mosta koji spaja Radničku i Kirovljevu ulicu, opština Čukarica'', izvršena je promena trasa svih linija javnog prevoza koje koriste ovaj objekat u smeru ka Požeškoj ulici.

Tokom perioda trajanja ovog ograničenja, linije javnog prevoza će saobraćati u smeru prema Banovom brdu na sledeći način:

  • Linije br. 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88, 560E i АDА1 kretaće se ulicama Bulevar vojvode Mišića - Petlja "Radnička" - Petlja "Hipodrom" – Požeška i dalje redovno;
  • Linija br. 85 ulicama Jurija Gagarina – Most na Аdi - Petlja "Radnička" - Petlja "Hipodrom" – Požeška i dalje redovno.

Ukidaju se stajališta: Petlja „Radnička“, Аda Ciganlija i Kirovljeva;

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti stajalište „Kneza Višeslava“ kod Šumarskog fakulteta.