Planirana isključenja električne energije

U  četvrtak, 11. 07. 2024. godine, planirana su isključenja struje na opštinama Stari grad, Zvezdara, Palilula, Savski venac, Grocka, Mladenovac i Surčin. Više detalja možete saznati na sajtu Elektrodistribucije Srbije.

Radovi na vodovodnoj mreži 

U  četvrtak, 11. 07. 2024. godine, nema planiranih radova na vodovodnoj mreži. 

Informacije o aktuelnim kvarovima na vodovodnoj mreži, možete naći na sajtu Beogradskog vodovoda i kanalizacije

Izmene u radu javnog prevoza   

Izmene tokom izvođenja radova na okretnici "Zemun Polje"

Tokom izvođenja radova na rehabilitaciji okretnice „Zemun Polje“ u ulici Franje Krča, koje izvodi JKP"Beograd put" u periodu od ponedeljka, 17.06. do 15.07.2024. godine, doći će do potpunog zatvaranja okretnice zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza promenu smera kretanja vršiti sistemom ulica i saobraćaće na sledeći način:

-Vozila na liniji br. 708 će saobraćati ulicama: Jurija Rakitina, Tomice Popovića, Bertranda Rasela, Dušana Mađarčića Korčagina, Braće Krnješevac, Jurija Rakitina i dalje redovno,

-Vozila na liniji br. 704, 704n 707 i 709 će saobraćati ulicama: Jurija Rakitina, Braće Krnješevac, Dušana Mađarčića Korčagina, Bertranda Rasela, Tomice Popovića, Jurija Rakitina i dalje redovno.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta s tim što će vozila sa linije br. 708 kao polazno/dolazno stajalište koristiti stajalište „Franje Krča“ u ulici Dušana Mađarčića Korčagina (broj stajališta je 1888) a vozila sa linija br. 704, 704N, 707 i 709 će kao polazno/dolazno stajalište koristiti stajalište „Franje Krča“ u ulici Bertranda Rasela (broj stajališta je 2195).

Izmene zbog radova u Rakovici

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici 13. oktobra (Rakovica), na delu od zone raskrsnice sa ulicom Palih boraca do Kružnog puta Rakovica u periodu od 08.06. do 22.07.2024. godine, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linija javnog prevoza i to:

  • Vozila sa linija br. 504 i 47N će u oba smera saobraćati ulicama Oslobođenja, Kružni put Rakovica, Tunel Stara Straževica, kružni tok Slavka Miljkovića i Kružni put Rakovica, Slavka Miljkovića, Podavalska, Palih boraca, 13. oktobra, Milorada Jankovića Doce i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti sva postojeća stajališta.

Tokom izvođenja radova na rehabilitaciji kolovoza ulice Vukasovićeva, na delu od ulice Velizara Stanovića do ulice Miljakovačke u periodu od 03.07. od 09.00 časova do 23.07.2024. godine, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linija javnog prevoza i to:

- vozila sa linija br. 48 i 47N će saobraćati na skraćenoj trasi do okretnice „Miljakovac 2“;

- vozila sa linija br. 505 će u oba smera, saobraćati na sledeći način: terminus „Miljakovac 1“, Čelebićka, Vareška, Borska, Velizara Stankovića, okretnica „Miljakovac 2“, Velizara Stankovića, Borska, Miška Kranjca, Patrijarha Dimitirja, Kozačka, Vojvode Plemenca, Miljakovačke staze i okretnica „Miljakovac 3“.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a, kao i novouspostavljeno privremeno dolazno/polazno stajalište i to:

- „Miljakovac 2“ – u ulici Vukasovićeva na poziciji koja se nalazi neposredno ispred zaustavne linije koja se nalazi ispred zone raskrsnice ulice Vukasovićeva i Velizara Stanovića.

Izmene zbog radova u Kralja Milana

Tokom izvođenja radova na pregledu i popravci trolejbuske kontakt mreže u ulici Kralja Milana, u periodu od 22.06. do 02.09.2024. godine, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na delu od ulice Kneza Miloša do Trga Republike. Tokom izvođenja radova biće zauzete krajnje desne saobraćajne trake (žute trake) u oba smera, pri čemu ovi radovi neće uticati na funkcionisanje stajališta na predmetnoj deonici (u oba smera).

Tokom izvođenja radova privremeno se skraćuje trolejbuska linija br. 29 do Trga Slavija i nosiće oznaku br. 29L i uspostavlja se autobuska linija br. 22A koja će saobraćati na relaciji Studentski trg – Trg Slavija.

Izmene zbog radova u Obrenovcu 

Tokom izvođenja radova na izgradnji kablovskog voda 110 kV  u ulici Bogoljuba Uroševića Crnog od TS Obrenovac do kanala Kupinac, u periodu od 26.05.2024. do 16.07.2024. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će linije JGP-a delimično izmeniti trasu  i to:        

  • Vozila sa linija br. 860I će saobraćati u oba smera ulicama Vojvođanska, Braće Nikolić, Jakovački Kormadin, Vožda Karađorđa, Petlja „Jakovo“, Autoput „Miloš Veliki“, Obrenovački put, Železnička, INDUSTRIJSKA ZONA „BARIČ“, Železnička, Obrenovački put, Zabranski put, Kralja Aleksandra, Kralja Petra I, Nemanjina, Ravnogorska, NASELjE „SAVA“;
  • Vozila sa linije br. 860U2, će u oba smera saobraćati od kružnog toka ulica Kralja Aleksandra I, Nemanjina i Kralja Petra I ulicama Kralja Aleksandra I, Ljube Nenadovića, Vojvode Mišića, Braće Lazića, Šabački put, Ivana Egeduševića, Bogoljuba Uroševića Crnog i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati ulicama Bogoljuba Uroševića Crnog, Ivana Egeduševića,  Šabački put,  Braće Lazića, Vojvode Mišića, Ljube Nenadovića i dalje redovnom trasom;
  • Vozila sa linija br. 911 i 911A, će saobraćati od BORE KEČIĆA  ulicama Miloša Obrenovića, Zabranski put, Kralja Aleksandra I, Ljube Nenadovića, Vojvode Mišića, Braće Lazića, Šabački put, Ivana Egeduševića, Bogoljuba Uroševića Crnog i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati ulicama Bogoljuba Uroševića Crnog, Ivana Egeduševića,  Šabački put,  Braće Lazića, Vojvode Mišića, Ljube Nenadovića i dalje redovnom trasom;
  • Vozila sa linije br. 912A će saobraćati trasom linije br. 912;
  • Vozila sa linije br. 912A1 će saobraćati do na skraćenoj trasi do naselja Sava ulicama Ljube Nenadovića, Miloša Obrenovića, Kralja Petra I, Nemanjina, Cara Dušana, Kralja Milutina, Ravnogorska, naselje Sava do Gaja;

Izmene zbog radova u Mladenovcu

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju  ulice Svetog Joakima i Ane u naselju Međulužje (GO Mladenovac), na delu između kućnih brojeva 61 i 69. Radovi će se izvoditi u periodu od 07.06. do 31.12.2024. godine i isti podrazumevaju potpuno zatvaranje predmetne deonice, zbog čega će vozila sa linija br. 4192 i 4192A saobraćati ulicama Vojvode Vićentija, Balkanska, Stefana Nemanje, Jovana Muškatirovića,  Paje Jovanovića, Vojvode Vićentija i dalje redovnim trasama.

Promena trase linija u Obrenovcu

Na osnovu Rešenja Sekretarijata za saobraćaj, izvršena je promena trasa  linija javnog prevoza br. 860U i 924 u samom naselju Ušće zbog ograničenja kretanja vozila čija ukupna masa prelazi 3,5t.

Tokom perioda trajanja ovog ograničenja, linije javnog prevoza br. 860U i 924 će saobraćati na skraćenoj trasi do stare okretnice u naselju Ušće.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti privremena stajališta u zonama istoimenih za suprotan smer.

Promena trasa linija zbog nadvožnjaka koji spaja ulice Radnička i Kirovljeva

Na osnovu Rešenja Sekretarijata za saobraćaj o tehničkom regulisanju saobraćaja, a prema tehničkoj dokumentaciji ''Posebna organizacija saobraćaja u zoni drumskog mosta koji spaja Radničku i Kirovljevu ulicu, opština Čukarica'', izvršena je promena trasa svih linija javnog prevoza koje koriste ovaj objekat u smeru ka Požeškoj ulici.

Tokom perioda trajanja ovog ograničenja, linije javnog prevoza će saobraćati u smeru prema Banovom brdu na sledeći način:

  • Linije br. 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88, 560E i АDА1 kretaće se ulicama Bulevar vojvode Mišića - Petlja "Radnička" - Petlja "Hipodrom" – Požeška i dalje redovno;
  • Linija br. 85 ulicama Jurija Gagarina – Most na Аdi - Petlja "Radnička" - Petlja "Hipodrom" – Požeška i dalje redovno.

Ukidaju se stajališta: Petlja „Radnička“, Аda Ciganlija i Kirovljeva;

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti stajalište „Kneza Višeslava“ kod Šumarskog fakulteta.