Planirana isključenja električne energije

U subotu, 11.11.2017. godine, bez struje delovi opština Vračar, Zvezdara i Novi Beograd. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Radovi na državnom putu II B reda broj 319, deonica od kružnog toka u Novim Banovcima do pružnog prelaza u Batajnici

Obaveštavamo Vas da će se izvoditi radovi na sanaciji državnog puta II B reda broj 319, deonica od kružnog toka u Novim Banovcima do pružnog prelaza u Batajnici. 

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila za vreme trajanja radova.

Radovi će trajati od 10.11. do 30.11.2017. godine i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova na kružnom putu Kijevo

Zbog radova na Kružnom putu Kijevo u zoni raskrsnice sa ulicom Mahmuta Bušatlije, koje će izvoditi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ u periodu od 06.11.2017. do 13.11.2017. godine, menja se režim rada linije JGP-a:

  • vozila sa linije 54 u oba smera će saobraćati: Miška Kranjca - Pilota Mihaila Petrovića – Marička - Slavka Rodića – Kneževačka - 17. oktobra - Dimitrija Vučenova – Rasinska - 11. krajiške divizije - Ibarska magistrala - Avalska i dalje redovnom trasom.

Stajališta:

Privremeno se ukidaju stajališta u oba smera: „Miška Kranjca“, „Ulica oslobođenja“, „Kneževac“, „Vijadukt“,  „Usek“ i „Petlovo brdo“.   

Postavljanje novog asfaltnog zastora u ulici Ivana Milutinovića i izmena trase linija br. 95, 104 i 105L

Zbog radova na postavljanju novog asfaltnog zastora u ulici Ivana Milutinovića, na delu od Zrenjaninskog puta do ulice Valjevskog odreda, u periodu od 08.11. do 13.11.2017. godine menja se režim rada linija JGS-a na sledeći način:

  • vozila sa linija br. 95 i 105L će umesto ulicama Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda, u oba smera saobraćati, od raskrsnice Zrenjaninskog puta i Ivana Milutinovića do okretnice u Ulici Ratnih vojnih invalida, sledećim sobraćajnicama: Zrenjaninski put - Bratstva i jedinstva - Bele Bartoka - okretnica u Ulici Ratnih vojnih invalida (trasom linije broj 96),
  • vozila sa linije br. 104 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Trg oslobođenja – Ivana Milutinovića do raskrsnice ulica Ivana Milutinovića – Zrenjaninski put saobraćati sledećim saobraćajnicama: Ustavska - Ivana Milutinovića - Valjevskog odreda - Bratstva i jedinstva - Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom.

Vozila JGS-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Produženje radova na rekonstrukciji Trga Slavija i Bulevara oslobođenja

Zbog produženja radova na rekonstrukciji Trga Slavija i Bulevara oslobođenja važi posebna organizacija saobraćaja na Trgu Slavija i u Bulevaru oslobođenja, na delu od Trga Slavija do Veterinarskog fakulteta, prema "Projektu saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova na rekonstrukciji ulica Trga Slavija i ulice Bulevara oslobođenja – Faza 4". Radovi će se izvoditi do 16.11.2017. godine.

Produženje radova na rekonstrukciji ulica Mije Kovačevića i Ruzveltova – Faza 4

Zbog produženja radova na rekonstrukciji tramvajske dvokolosečne pruge, tramvajske kontaktne mreže, kolovoza, trotoara i infrastrukture u ulicama Mije Kovačevića i Ruzveltova prema „Projektu saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova na rekonstrukciji ulica Ruzveltova i Mije Kovačevića – Faza 4“ važi posebna organizacija saobraćaja u Ruzveltovoj ulici, na delu od ulice Svetog Nikole do Bulevara kralja Aleksandra,. Radovi će se izvoditi bez saobraćaja - Faza IV, od ul. Kraljice Marije do ul. Svetog Nikole (uključujući raskrsnicu) u periodu od 01.11.2017. godine do 16.11.2017. godine.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.

Zatvaranje saobraćaja u Ulici Ilije Babića (Umka)

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju koje izvodi JKP „Beograd put“ u ulici Ilije Babića u naselju Umka, na delu od ulice Železničke do ulice Milije Stanojlovića, u periodu od 18.10.2017.godine do 18.11.2017. godine menja se režim rada linija JGP na sledeći način:

  • Vozila sa linije br. 551 će u oba smera saobraćati ulicama 13.oktobra, Železnička, Karađorđeva i dalje redovnom trasom;
  • Linija br. 552 se ukida a vozila se preusmeravaju na liniju br.551.
  • Tokom izvođenja radova, privremeno se uspostavljaju stajališta „Umka - centar 1“ u oba smera u ulici Železnička, na lokacijama 30 metara nakon raskrsnice sa ulicom 13.oktobra za smer prema Velikoj Moštanici (EDB stub preko puta objekta Pošte), odnosno 40 metara ispred raskrsnice sa ulicom 13.oktobra za smer prema Beogradu (ispred kućnog broja 9).