Planirana isključenja električne energije

U ponedeljak, 12. 2. 2024. godine, bez struje će biti delovi opština Zvezdara, Palilula, Zemun, Obrenovac i Lazarevac. Više detalja možete saznati na sajtu Elektrodistribucije Srbije.

Radovi na vodovodnoj mreži 

U ponedeljak, 12. 2. 2024. godine, nema planiranih radova na vodovodnoj mreži.

Informacije o aktuelnim kvarovima na vodovodnoj mreži, možete naći na sajtu Beogradskog vodovoda i kanalizacije

Izmene u radu javnog prevoza 

Izmene na tramvajskim linijama zbog radova

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji tramvajskog stajališta “Gandijeva” – smer ka gradu od strane JKP "Beograd put", privremeno se ukida predmetno stajalište za linije 7, 9, 11 i 13. Radovi će se izvoditi u periodu od 02.02.2024 - 17.02.2024.

Izmene na linijama zbog radova u ulici Ljubinke Bobić

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Ljubinke Bobić, na delu od ulice Partizanske avijacije (uključujući i raskrsnicu) do Raška Dimitrijevića, kao i u ulici Gandijeva, na delu od  Partizanskih avijacija do Pere Segendinca u periodu od 07.02. do 14.02.2024. godine doći će do promena u radu linije javnog prevoza br. 82.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će vozila sa linije br. 82 saobraćati na sledeći način:

  • U smeru ka Bloku 44 ulicama: Ljubinke Bobić, Nedeljka Gvozdenovića, Surčinska do okretnice „LEDINE“ gde će vršiti promenu smera kretanja i dalje ulicama Surčinska, Vojvođanska, Gandijeva i dalje redovnom trasom;
  • U smeru ka Keju oslobođenja ulicama: Gandijeva, Vojvođanska, Surčinska, do okretnice „LEDINE“ gde će vršiti promenu smera kretanja i dalje ulicama Surčinska, Nedeljka Gvozdenovića, Ljubinke Bobić i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti isključivo stajališta „Ljubinke Bobić“ u ulici Nedeljka Gvozdenovića u smeru ka Bloku 44 i „Gandijeva“ u ulici Vojvođanska i „Nedeljka Gvozdenovića“ u ulici Ljubinke Bobić.

Izmene na linijama u ulici Mihaja Emineskua na Paliluli

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Mihaja Emineskua u Beogradu (Palilula), na delu između zona raskrsnica sa ulicama Lole Ribara i Beogradska u periodu od 08.02. do 22.02.2024. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova predmetna deonica će biti zatvorena za saobraćaj, zbog čega će vozila sa linija br. 105 i 105L u smeru prema gradu saobraćati ulicama Lole Ribara, Mihaja Emineskua i dalje redovnim trasama.

 

Promena trase linija u Obrenovcu

Na osnovu Rešenja Sekretarijata za saobraćaj, izvršena je promena trasa  linija javnog prevoza br. 860U i 924 u samom naselju Ušće zbog ograničenja kretanja vozila čija ukupna masa prelazi 3,5t.

Tokom perioda trajanja ovog ograničenja, linije javnog prevoza br. 860U i 924 će saobraćati na skraćenoj trasi do stare okretnice u naselju Ušće.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti privremena stajališta u zonama istoimenih za suprotan smer.

Promena trasa linija zbog nadvožnjaka koji spaja ulice Radnička i Kirovljeva

Na osnovu Rešenja Sekretarijata za saobraćaj o tehničkom regulisanju saobraćaja, a prema tehničkoj dokumentaciji ''Posebna organizacija saobraćaja u zoni drumskog mosta koji spaja Radničku i Kirovljevu ulicu, opština Čukarica'', izvršena je promena trasa svih linija javnog prevoza koje koriste ovaj objekat u smeru ka Požeškoj ulici.

Tokom perioda trajanja ovog ograničenja, linije javnog prevoza će saobraćati u smeru prema Banovom brdu na sledeći način:

  • Linije br. 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88, 560E i АDА1 kretaće se ulicama Bulevar vojvode Mišića - Petlja "Radnička" - Petlja "Hipodrom" – Požeška i dalje redovno;
  • Linija br. 85 ulicama Jurija Gagarina – Most na Аdi - Petlja "Radnička" - Petlja "Hipodrom" – Požeška i dalje redovno.

Ukidaju se stajališta: Petlja „Radnička“, Аda Ciganlija i Kirovljeva;

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti stajalište „Kneza Višeslava“ kod Šumarskog fakulteta.