Planirana isključenja električne energije

U utorak, 13. 09. 2022. godine, bez struje će biti delovi opština Stari grad, Vračar, Zvezdara, Palilula, Voždovac, Čukarica, Zemun, Obrenovac i Sopot. Više informacija možete naći na sajtu Elektrodistribucije Beograd

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog radova „EPS Distribucija“ Beograd na objektu beogradskog vodovodnog sistema na opštini Čukarica, u utorak 13.09.2022. godine od 09.00 do 15.00 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici Milije Stanojlovića (od broja 30 do kraja ulice), u naselju Umka.

Izmene u radu javnog prevoza 

Promena režima linije 522 zbog radova u Železniku

Tokom izvođenja radova na izradi opšte kanalizacije u ulici Petra Drapšina, na delu od ulice Janje Mihajlović do ulice Đorđa Radaka, kao i u ulici Đorđa Radaka na delu od ulice Petra Drapšina do ulice Аvalska u Železniku u periodu od 07.09. do 09.12.2022. godine doći će do promene u radu linije br. 522.

Tokom izvođenja radova vozila sa linija br. 522 će se kretati ulicama Аvalska, Branka Radičevića, Matije Аmbrožića, Čede Zlatanovića i dalje redovno prema terminusu „Novi Železnik“.

Promena režima rada linija tokom izvođenja radova na redovnom održavanju ulice Marka Čelebonovića

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju ulice Marka Čelebonovića u Beogradu - Faza 2 doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi na delu između zone raskrsnica sa ulicama Dr Huga Klajna i Partizanske avijacije  u periodu od 07.09. do 11.09.2022. godine. Radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje za saobraćaj leve kolovozne trake ulice Marka Čelebonovića (gledano u smeru ka groblju), pri čemu će se kolovozna traka za smer prema groblju koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja uz zabranu desnog skretanja iz ulice Dr Huga Klajna u ulicu Marka Čelebonovića i levog skretanja iz ulice Marka Čelebonovića u ulicu Dr Huga Klajna. Vozila javnog prevoza će saobraćati na sledeći način:

  • linije br. 65, 76, 82, 612 i 708 će u oba smera saobraćati redovno, pri čemu će koristiti kolovoznu traku koja je u redovnom režimu namenjena za saobraćaj ka Zemunu;
  • linije br. 70, 72, 74, 75 i 75N će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati ulicama Marka Čelebonovića, Norveška, Ljubinke Bobić, Nedeljka Gvozdenovića, dok će u smeru ka gradu saobraćati ulicama Nedeljka Gvozdenovića, Peđe Milosavljevića, Norveška, Marka Čelebonovića i dalje redovno;
  • linija br. 613 će u oba smera saobraćati ulicama Nikole Dobrovića, Partizanske avijacije, Ljubinke Bobić i dalje redovno.
  • privremeno se izmešta stajalište „Dr Huga Klajna“ za smer prema gradu za linije br. 65, 82, 612 i 708 u ulicu Marka Čelebonovića, oko 20,0 metara ispred zone raskrsnice sa ulicom Dr Huga Klajna;
  • privremeno se izmešta stajalište „Dr Huga Klajna“ za smer prema gradu za liniju br. 76 u ulicu Rajkova, na poziciju ED stuba oko 15,0 metara ispred zone raskrsnice sa ulicom Marka Čelebonovića;
  • privremeno se izmešta stajalište „Peđe Milosavljevića“ za smer prema gradu za linije br. 70, 72, 74, 75 i 75N  u ulicu Peđe Milosavljevića, na poziciju oko 30,0 metara posle zone raskrsnice sa ulicom Dr Huga Klajna;
  • vozila sa linija br. 70, 72, 74, 75 i 75N će u smeru prema Bežanijskoj kosi koristiti stajalište „Bežanijska kosa (izlaz)“ koje koriste u redovnom režimu linije br. 65, 82, 612 i 708 u ulici Marka Čelebonovića;
  • vozila sa linije br. 613 će u smeru prema gradu koristiti stajalište „Nedeljka Gvozdenovića“ koje koristi u redovnom režimu linija br. 82 u ulici Ljubinke Bobić;
  • privremeno se uspostavlja stajalište „Nikole Dobrovića“ za smer prema naselju Radio far za liniju br. 613 u ulici Partizanske avijacije, na poziciji oko 40,0 metara posle zone raskrsnice sa ulicom Marka Čelebonovića.

Informacija o promeni režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Kružni put Voždovački

Tokom izvođenja radova na na izgradnji distributivne toplovodne mreže u ulici Kružni put Voždovački u Beogradu (Voždovac), u vremenskom periodu od12.07. od 09.00 časova do 10.09.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza:

Faza 2 – Radovi se izdove na kolovozu ulice Kružni put voždovački, na delu od zone rasksrsnice sa ulicom Bulevar Peka Dapčević do zone raskrsnice sa ulicom Braće Jerković. Radovi će se izvoditi u periodu od 21.07. do 10.09.2022.godine Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će doći do promena u radu linije javnog prevoza br. 25, 25P i 50 i to:

 - vozila sa linije broj 25 i 25P će saobraćati u oba smera ulicama Kumodraška, Darvinova, Bulevar Peka Dapčevića i dalje redovnom trasom;

 - vozila sa linije broj 50 će saobraćati u oba smera ulicama Braće Jerković, Darvinova, Bulevar Peka Dapčevića, Kružni put voždovčki i dalje redovnom trasom.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi stajalište „Voždovački kružni put“ za liniju br. 50 se privremeno izmešta u ulici Bulevar Peka Dapčevića, oko 50 metara posle pešačkog prelaza gledano u smeru ka Аutokomandi.

Promena režima rada linija javnog prevoza u Dražnju

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Narodnog fronta (državni put IIB reda br.350) u naselju Dražanj, Grocka, na delu od zone raskrsnice sa ulicama Beogradska i Vučkova, narednih 1500 metara prema naselju Umčari, u periodu od 28.03. do 14.09.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.
Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:
Linije br. 351, 352, 352A, 355 i 355B u oba smera, linije br. 355А i 361B u smeru ka Dražnju i linije br. 353 i 361L u smeru ka Šumicama – vozila će saobraćati do/od stajališta „Umčari (Šefkać)“, gde će vršiti promenu smera kretanja na raskrsnici ulica Nemanjina i Narodnog fronta;
Linija br. 350 - vozila će u oba smera saobraćati pod imenom 350L na relaciji DRАŽАNj – Vučkova – Beogradska – Raljska – Senajska – Srećka Jovanovića - Naplatna rampa "Mali Požarevac" - Аutoput za Niš - Naplatna rampa "Umčari" - Moše Pijade - UMČАRI - Maršala Tita – Dobrivoja Mihajlovića – ŽIVKOVАC i istom trasom u suprotnom smeru.

Promeni trasa linija javnog prevoza u Resniku

Tokom izvođenja radova na izgradnji sektora B6 obilaznice oko Beograda, u vremenskom periodu od 14.07. do 01.09. 2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.
Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja ulice Kružni put Kijevo na delu od zone raskrsnice ulica Kružni put Kijevo i Patrijarha Dimitrija do kružnog toka u zoni sa ulicom Slavka Miljkovića, zbog čega će važiti sledeći režim rada linija javnog prevoza:
•  Vozila sa linija javnog prevoza br. 47 i 94 saobraćaće u oba smera ulicama Slavka Miljkovića, Milorada Jankovića Doce, 13. oktobra, Oslobođenja, Oslobodilaca Rakovica, Patrijarha Dimitrija i dalje redovnim trasama.
Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća, kao i novouspostavljena stajališta između postojećih „Resnik (izlaz)“ i „MZ Resnik““:
•  u smer ka Resniku: 13. oktobra (šifra st: 3530) – u Ul. 13. oktobra, 35 metara nakon kolskog prilaza kućnog br. 12, naspram betonskog ED stuba u visni kućnog br. 7;
•  u smer ka gradu: 13. oktobra (šifra st: 3519) – u Ul. 13. oktobra,naspram kolskog prilaza kućnog br. 12, 18 metara nakon betonskog ED stuba.