Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 12h:

 • Novi Beograd: Dragiše Brašovana 28

Do 15h:

 • Stari grad: ugao ulica Dubrovačke i Visokog Stevana
 • Savski venac: Dinarska 2
 • Palilula: 4. Nova Popova bara 17 – Borča
 • Zvezdara: Sopoćanska 15, Lukijana Mušickog 14, Stražarska kosa 15 – Veliki Mokri Lug
 • Voždovac: Ignjata Joba 71, Dugo polje 5/2 – Beli Potok
 • Čukarica: Ilije Đuričića bb – Žarkovo, Svete Milutinovića 53 – Železnik
 • Rakovica: Susedgradska bb – Vidikovac
 • Zemun: Svetotrojčina 11
 • Grocka: Marka Oreškovića 14 – Kaluđerica
 • Barajevo: Svetosavska bb – Guncati
 • Surčin: Ive Andrića 19 – Bečmen

Do 22h:

 • Savski venac: Koče Popovića 7

Planirana isključenja električne energije

U sredu, 13.12.2017. godine, bez struje delovi opština Zvezdara, Palilula, Voždovac, Rakovica, Novi Beograd, Zemun, Barajevo i Obrenovac. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), na mostu Gazela

U noći, 13/14.12.2017. godine, u periodu od 23:00 časova do 03:00 časa, izvodiće se radovi na popravljanju i zameni neispravnih elemenata novogodišnje dekoracije na mostu Gazela, u oba smera. Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će privremeno biti zatvorena krajnja leva saobraćajna traka.Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Njegoševa zatvorena za saobraćaj i promena režima rada linije 24

Tokom radova na popravci kolovoza, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Njegoševa od Ulice Kralja Mulutina do Ulice Svetozara Markovića,  dana 13.12.2017. u vremenu od 07 do 19 časova.

 • Vozila sa linije 24, u smeru ka Neimaru, saobraćaće: Bulevar kralja Aleksandra – Beogradska - Njegoševa i dalje redovnom trasom.
 • U suprotnom smeru saobraća redovnom trasom.  

Privremeno se ukidaju stajališta:

- "Tašmajdan" i "Cvetni trg", u smeru ka Neimaru.

Na izmenjenom delu trase vozila JGP-a će koristiti postojeća stajališta.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od mosta Gazela do petlje T6 skretanje za Novi Sad

Od 13.12.2017. godine do 20.12.2017. godine, u periodu od 07:00 do 17:00 časova, izvodiće se radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju zemljišta u srednjem pojasu, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od mosta Gazela do petlje T6 skretanje za Novi Sad, u smeru Beograd-Šid.Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će privremeno biti zatvorena krajnja leva saobraćajna traka.Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Radovi u Ulici braće Jerković

Tokom radova koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“ za saobraćaj će biti zatvorena Ulica braće Jerković br. 70-77, u periodu od 06.12 do 15.12.2017. godine.

Ulica svetog Marka zatvorena za saobraćaj

Zbog radova na rekonstrukciji platoa ispred Crkve Svetog Marka za saobraćaj će biti zatvorena Ulica svetog Marka, u periodu od 25.11.2017. do 25.1.2018. godine.

Radovi na popravci i asfaltiranju kolovoza u ulici Belo vrelo i izmena trase linije broj 51

Tokom izvođenja radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u ulici Belo vrelo, na delu od Trgovačke ulice do ulice Bele vode u Beogradu (Čukarica), doći će do potpune obustave saobraćaja. Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza II – od ulice Crveno barjače do ulice Trgovačke u periodu od 05.12. do 14.12.2017. godine.

Tokom izvođenja radova u Fazi II vozila sa linije broj 51 će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi na sledeći način:

 • u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Trgovačka – Braće Vučković do terminusa "Bele vode" sledećim saobraćajnicama: Trgovačka, Braće Vučković, Crveno barjače, Belo vrelo, Momčila Čedića;

Uspostavljavaju se sledeća privremena stajališta:

 • u ulici Braće Vučković u smeru ka ulici Crveno barjače, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Trgovačka i Braće Vučković gledajući iz pravca ulice Trgovačka ka ulici Crveno barjače,
 • u ulici Crveno barjače u oba smera, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Braće Vučković i Crveno barjače, gledajući iz pravca ulice Braće Vučković ka ulici Belo vrelo,
 • u ulici Crveno barjače u oba smera, neposredno pre nailaska na raskrsnicu ulica Belo vrelo i Crveno barjače, gledajući iz pravca ulice Braće Vučković ka ulici Belo vrelo.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća i privremeno uspostavljena stajališta.

Izmena režima saobraćaja na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica Sava Centar-Dobanovci

Od 24.11.2017. do 20.12.2017. godine u periodu od 07.00 do 16.00časova na državnom putu I A reda broj 1, deonica Sava centar-Dobanovci, na pravcu Beograd-Dobanovci, izvode se radovi na demontaži stare havarisane zaštitne ograde za vozila, u srednjem zelenom pojasu, uređenju srednjeg-zelenog pojasa i montaži nove sigurnosne ograde za vozila.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna leva saobraćajna traka svakog dana parcijalno, u potezima ne većim od 1.5km.

Radovi su obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.