Planirana isključenja električne energije

U petak, 14. 06. 2024. godine, zbog planiranih isključenja bez struje će biti delovi opština Stari grad, Zvezdara, Voždovac, Novi Beograd, Grocka, Obrenovac, Sopot, Surčin i Lazarevac. Više detalja možete saznati na sajtu Elektrodistribucije Srbije.

Radovi na vodovodnoj mreži 

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u petak 14.06.2024. godine od 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Braće Ribnikar, Stjepana Ljubiše, Jenkovoj, Stanka Vraza, Svetog Nikole i Slavujevog venca.

Zbog planiranih radova na opštini Zvezdara, u petak 14.06.2024. godine od 8 do 22 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Veljka Dugoševića, od Zvezdarske šume do Zvezdarskih jelki, Pante Srećkovića, Ljubice Luković, Volginoj, Mite Rakića, Uroša Trojanovića, Pančinoj, Supilovoj i Dragiše Lapčevića.
Potrošači u okolnim ulicama osetiće umanjen pritisak vode.

Zbog planiranih radova na opštini Voždovac, u petak 14.06.2024. godine od 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u Petrovaradinskoj, Kralja Bodina i Tetovskoj ulici.

Zbog planiranih radova na opštini Zemun, u petak 14.06.2024. godine od 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici kralja Vladislava, od Majke Jugovića do Braće Jugovića, u naselju Batajnica.

Informacije o aktuelnim kvarovima na vodovodnoj mreži, možete naći na sajtu Beogradskog vodovoda i kanalizacije

Izmene u radu javnog prevoza   

Ukidanje stajališta zbog radova u Tošinom bunaru

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Tošin bunar, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Nikole Dobrovića, sledećih 430 metara gledano u smeru ka ulici Gandijeva u periodu od 07.06. do 10.06.2024. godine, privremeno se ukida autobusko stajlište „Stari Aerodrom“ smer ka Surčinu za linije br. 45, 71, 601, 601N i 603N.

Izmena trasa zbog radova u Jakovu

Tokom izvođenja radova na asfaltiranju i uređenju ulice Jakovački Kormadin u Surčinu, na delu između zone raskrsnice sa ulicama Braće Nikolića i Majke Angeline (neposredno ispred autobuske okretnice „Surčin“) do zone raskrsnice sa ulicama Jedanaestog oktobra i Vožda Karađorđa u periodu od 05.06. do 15.06.2024. godine doći će do poremećaja u radu linija javnog prevoza.

Radovi podrazumevaju zauzeće po jedne saobraćajne trake u svakom trenutku, pri čemu će se vozila kretati slobodnom širinom kolovoza uz naizmenično propuštanje regulisano privremenim semaforima.

Tokom izvođenja radova privremeno se ukidaju stajališta „Put za Jakovo“ u oba smera.

Izmene trasa zbog radova u Bulevaru Zorana Đinđića

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Zorana Đinđića, na delu od ulice Španskih boraca do Bulevara umetnosti, u desnoj kolovoznoj traci (posmatrano u smeru ka Zemunu), GO Novi Beograd, koje izvodi JKP"Beograd put" u periodu od 14. 05. do 13. 06. 2024. godine privremeno se ukida autobusko stajalište „Beogradska arena“ (#376, smer ka Zemunu), u Bulevaru Zorana Đinđića. Radovi se izvode u krajnjoj levoj saobraćajnoj traci, uz razdelno ostrvo (ceo potez).

Promena trase linija u Obrenovcu

Na osnovu Rešenja Sekretarijata za saobraćaj, izvršena je promena trasa  linija javnog prevoza br. 860U i 924 u samom naselju Ušće zbog ograničenja kretanja vozila čija ukupna masa prelazi 3,5t.

Tokom perioda trajanja ovog ograničenja, linije javnog prevoza br. 860U i 924 će saobraćati na skraćenoj trasi do stare okretnice u naselju Ušće.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti privremena stajališta u zonama istoimenih za suprotan smer.

Promena trasa linija zbog nadvožnjaka koji spaja ulice Radnička i Kirovljeva

Na osnovu Rešenja Sekretarijata za saobraćaj o tehničkom regulisanju saobraćaja, a prema tehničkoj dokumentaciji ''Posebna organizacija saobraćaja u zoni drumskog mosta koji spaja Radničku i Kirovljevu ulicu, opština Čukarica'', izvršena je promena trasa svih linija javnog prevoza koje koriste ovaj objekat u smeru ka Požeškoj ulici.

Tokom perioda trajanja ovog ograničenja, linije javnog prevoza će saobraćati u smeru prema Banovom brdu na sledeći način:

  • Linije br. 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88, 560E i АDА1 kretaće se ulicama Bulevar vojvode Mišića - Petlja "Radnička" - Petlja "Hipodrom" – Požeška i dalje redovno;
  • Linija br. 85 ulicama Jurija Gagarina – Most na Аdi - Petlja "Radnička" - Petlja "Hipodrom" – Požeška i dalje redovno.

Ukidaju se stajališta: Petlja „Radnička“, Аda Ciganlija i Kirovljeva;

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti stajalište „Kneza Višeslava“ kod Šumarskog fakulteta.