Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 18h:

  • Stari grad: Visokog Stevana bb
  • Grocka: Marka Oreškovića 14 – Kaluđerica

Do 20h:

  • Čukarica: Rucka 113 – Rucka
  • Rakovica: Podavalska bb – Resnik
  • Barajevo: Kosmajskih partizana 165a – Vranić

Do 22h:

  • Stari grad: Trg Nikole Pašića bb
  • Savski venac: Koče Popovića 7
  • Palilula: ugao ulica Rafaila Momčilovića i Mihaila Petrovića – Borča
  • Zvezdara: Kozarčeva 85 – Konjarnik
  • Voždovac: Draginje Radovanović 5 – Mala Utrina
  • Zemun: Vršačka 16
  • Grocka: 2. Višnjićeva 11b – Kaluđerica

Planirana isključenja električne energije

U četvrtak, 14.12.2017. godine, bez struje delovi opština Palilula, Voždovac, Čukarica, Zemun, Obrenovac, Sopot i Mladenovac. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u četvrtak 14.12.2017. godine od 08.00 do 14.00 sati bez vode će ostati potrošači u Strumičkoj ulici od Ibarske do Kruševačke.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Vračar

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u četvrtak 14.12.2017. godine od 08.30 do 14.00 sati bez vode će ostati potrošači u Braničevskoj ulici od Lamartinove do Hadži Melentijeve.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od mosta Gazela do petlje T6 skretanje za Novi Sad

Od 13.12.2017. godine do 20.12.2017. godine, u periodu od 07:00 do 17:00 časova, izvodiće se radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju zemljišta u srednjem pojasu, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od mosta Gazela do petlje T6 skretanje za Novi Sad, u smeru Beograd-Šid.Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će privremeno biti zatvorena krajnja leva saobraćajna traka.Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Radovi u Ulici braće Jerković

Tokom radova koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“ za saobraćaj će biti zatvorena Ulica braće Jerković br. 70-77, u periodu od 06.12 do 15.12.2017. godine.

Ulica svetog Marka zatvorena za saobraćaj

Zbog radova na rekonstrukciji platoa ispred Crkve Svetog Marka za saobraćaj će biti zatvorena Ulica svetog Marka, u periodu od 25.11.2017. do 25.1.2018. godine.

Radovi na popravci i asfaltiranju kolovoza u ulici Belo vrelo i izmena trase linije broj 51

Tokom izvođenja radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u ulici Belo vrelo, na delu od Trgovačke ulice do ulice Bele vode u Beogradu (Čukarica), doći će do potpune obustave saobraćaja. Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza II – od ulice Crveno barjače do ulice Trgovačke u periodu od 05.12. do 14.12.2017. godine.

Tokom izvođenja radova u Fazi II vozila sa linije broj 51 će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi na sledeći način:

  • u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Trgovačka – Braće Vučković do terminusa "Bele vode" sledećim saobraćajnicama: Trgovačka, Braće Vučković, Crveno barjače, Belo vrelo, Momčila Čedića;

Uspostavljavaju se sledeća privremena stajališta:

  • u ulici Braće Vučković u smeru ka ulici Crveno barjače, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Trgovačka i Braće Vučković gledajući iz pravca ulice Trgovačka ka ulici Crveno barjače,
  • u ulici Crveno barjače u oba smera, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Braće Vučković i Crveno barjače, gledajući iz pravca ulice Braće Vučković ka ulici Belo vrelo,
  • u ulici Crveno barjače u oba smera, neposredno pre nailaska na raskrsnicu ulica Belo vrelo i Crveno barjače, gledajući iz pravca ulice Braće Vučković ka ulici Belo vrelo.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća i privremeno uspostavljena stajališta.

Izmena režima saobraćaja na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica Sava Centar-Dobanovci

Od 24.11.2017. do 20.12.2017. godine u periodu od 07.00 do 16.00časova na državnom putu I A reda broj 1, deonica Sava centar-Dobanovci, na pravcu Beograd-Dobanovci, izvode se radovi na demontaži stare havarisane zaštitne ograde za vozila, u srednjem zelenom pojasu, uređenju srednjeg-zelenog pojasa i montaži nove sigurnosne ograde za vozila.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna leva saobraćajna traka svakog dana parcijalno, u potezima ne većim od 1.5km.

Radovi su obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.