Planirana isključenja električne energije

U utorak, 15. 11. 2022. godine, bez struje će biti delovi opštine Zvezdara, Palilula, Savski venac, Voždovac, Čukarica, Rakovica, Grocka, Obrenovac, Mladenovac i Surčin. Više informacija možete naći na sajtu Elektrodistribucije Beograd

Radovi na vodovodnoj mreži 

U utorak, 15. 11. 2022. godine, ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Vračar, od ponedeljka 14.11.2022. godine do petka 18.11.2022. godine. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22.00 do 06.00 sati osetiće sledeći potrošači:

 • 14/15.11.2022. godine – u delu rejona oivičenim ulicama Кralja Milana, Кneza Miloša, Bulevarom kralja Aleksandra i Beogradskom;
 • 15/16.11.2022. godine – u delu rejona oivičenim Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Vojvode Šupljikca, Cara Nikolaja II i Makenzijevom;
 • 16/17.11.2022. godine – u delu rejona oivičenim ulicama Maksima Gorkog, Južnim bulevarom, Grčića Milenka, Žičkom i Cara Nikola II;
 • 17/18.11.2022. godine – u delu rejona oivičenim ulicama Makenzijevom, Maksima Gorkog, Južnim bulevarom i Bulevarom oslobođenja; Južni bulevar sa pripadajućim ulicama (od Autokomande do Grčića Milenka).

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Stari grad, u utorak 15.11.2022. godine od 08.00 do 24.00 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:

 • Dobračina (od Cara Dušana do Dunavske),
 • Skenderbegova (od Кapetan Mišine do Francuske),
 • Gundulićev venac (od Кapetan Mišine do Žorža Кlemansoa) i
 • Dositejeva (od Cara Dušana do Senjanina Ive).

Potrošači u okolnim ulicama imaće umanjen pritisak vode.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Vračar, u utorak 15.11.2022. godine od 08.00 do 22.00 sata, bez vode će ostati potrošači u ulicama Černiševskog i Maksima Gorkog (od Vukice Mitrović do Šumatovačke).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Izmene u radu javnog prevoza 

Izmena režima zbog radova u ulici Ivana Milutinovića u Borči

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Ivana Milutinovića u naselju Borča u periodu od 12.10. do 20.11.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na kolovozu (leva saobraćajna traka) u ulici Ivana Milutinovića, na delu od ulice Zrenjaninski put do Trga Oslobođenja, gledano u smeru ka ulici Borčanskih žrtava 1914 zbog čega vozila sa linija javnog prevoza saoobraćati na sledeći način:

 • Vozila sa linija br. 95 i 105L će u smeru ka Zrenjaninskom putu od okretnice „Borča 3“ saobraćati ulicama Bele Bartoka, Bratsva i jedinstva, Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom preostalom širinom kolovoza od  najmanje 3,5 metra;
 •  Vozila sa linije br. 104 će u smeru ka Zrenjaninskom putu saobraćati ulicama Ivana Milutinovića, Trg Oslobođenja, JNА, Valjevskog odreda, Bratstva jedinstva, Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom preostalom širinom kolovoza od  najmanje 3,5 metra.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a kao i privremeno uspostavljeno stajalište „JNА“ u ulici JNА u visini kućnog broja 80 u smeru ka Zrenjaninskom putu.

Promena režima linije 522 zbog radova u Železniku

Tokom izvođenja radova na izradi opšte kanalizacije u ulici Petra Drapšina, na delu od ulice Janje Mihajlović do ulice Đorđa Radaka, kao i u ulici Đorđa Radaka na delu od ulice Petra Drapšina do ulice Аvalska u Železniku u periodu od 07.09. do 09.12.2022. godine doći će do promene u radu linije br. 522.

Tokom izvođenja radova vozila sa linija br. 522 će se kretati ulicama Аvalska, Branka Radičevića, Matije Аmbrožića, Čede Zlatanovića i dalje redovno prema terminusu „Novi Železnik“.

Tokom izvođenja radovima na redovnom održavanju ulice Janka Tešića u Bariču (opština Obrenovac), na delu od ulice Jezerska do trafoa u zoni raskrsnice  sa ulicom Barička reka, u periodu od 03.11. do 16.11.2022.godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, važiće sledeći režim rada linija javnog prevoza:

 • Linija  br. 860C – Obrenovački put, Barička reka i dalje redovnom trasom;
 • Linija  br. 860J – Janka Tešića,Jezero Vis, Slobodana Đurića, Brđanska, Mislođinska, Obrenovački put, Barička reka i dalje redovnom trasom.

 

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju ulice Partizanske avijacije u Beogradu, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi na delu između zone raskrsnica sa ulicama Marka Čelebonovića i Stojana Аralice  u periodu od 14.11. do 18.11.2022. godine. Radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje za saobraćaj desne kolovozne trake ulice Partizanske avijacije (gledano u smeru ka SRC „11 Аpril“), pri čemu će se leva kolovozna traka (gledano u smeru ka SRC „11 Аpril“) koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja. Vozila javnog prevoza će saobraćati na sledeći način:

 • linija br. 74 i 75 će u smeru ka ulici Studentska saobraćati ulicama Dr Huga Klajna, Peđe Milosavljevića, Partizanske avijacije (leva kolovozna traka koja će biti dvosmerna za saobraćaj) i dalje redovnom trasom.
 • linije br. 76, 612 i 708 će u smeru ka ulici Studentska saobraćati ulicama Marka Čelebonovića, Nikole Dobrovića, Tošin bunar i dalje redovnom trasom.

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju ulice Žorža Klemansoa, na delu od zone semaforisane raskrsnice sa ulicom Dunavska do spajanja sa ulicom Dunavska kod Luke „Beograd“, u periodu od 08.11. od 22.00 časova do 20.11.2022. godine doći će do promena u radu linije br.44.

Tokom izvođenja pomenutih radova vozila sa linije br.44 će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi u oba smera trasom: Železnička stanica „Dunav stanica“, Poenkareova, Klanički kej, Viline vode /Tempo/, Dunavska, Luka "Beograd", Žorža Klemansoa, Dunavska, Knežopoljska, Venizelosova i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JGS-a.