Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 20h:

  • Čukarica: Marine Veličković 20 – Julino brdo, Ljubisava Šarčevića 45 – Velika Moštanica
  • Rakovica: 21. maja 2, Aleksandra Vojinovića 78 – Resnik
  • Barajevo: Omladinska 14 – Guncati

Do 22h:

  • Stari grad: Andrićev venac 1
  • Savski venac: ugao ulica Gučevske i Maleške
  • Vračar: Braničevska 17
  • Palilula: Prominska 14 – Ćalije, ugao ulica Rafaila Momčilovića i Mihaila Petrovića – Borča
  • Zvezdara: Cvetanova ćuprija 129 – Veliki Mokri Lug
  • Voždovac: Bulevar oslobođenja 203, Draginje Radovanović 5 – Mala Utrina
  • Zemun: Glavna 53
  • Grocka: Maršala Tita 41 – Leštane

Planirana isključenja električne energije

U petak, 15.12.2017. godine, bez struje delovi opština Zvezdara, Palilula, Voždovac, Čukarica, Rakovica, Novi Beograd, Zemun, Barajevo, Obrenovac i Surčin. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Linija 513 se produžava Ul. Živojina Tabakovića u Velikoj Moštanici

Počev od četvrtka 14.12.2017. godine autobuska linija br. 513 biće produžena Ulicom Živojina Tabakovića u Velikoj Moštanici.

Na navedeni način, Sekretarijat za javni prevoz je rešio višegodišnje zahteve građana navedene ulice, koje je podržala GO Čukarica, a ticali su se bolje prostorne pristupačnosti javnom prevozu i sadržajima od interesa za građane u centarlnom delu mesnog naselja, kao i problema značajnog pešačenja duž ulice izrazitog podužnog nagiba.

Za poziciju novog terminusa je određena lokacija u zoni raskrsnice Ul. Živojina Tabakovića i Gnjionska, gde je uređena nova okretnica, dok će duž trase u samoj ulici Živojina Tabakovića biti uspostavljeno dva para novih stajališta, na polovini produženog dela, kao i u zoni terena fudbalskog kluba Moštanica. Istovremeno će na drugom kraju linije, biti uspostavljen novi par stajališta u Ul. Moštanička, u zoni novog naselja u izgradnji.

Nova trasa linije je: SREMČICA /NASELjE GORICA/ - Dvoržakova - Moštanička - Velika Moštanica /Šumske ekonomije/ - Dobrivoja Jovanovića - Desetog oktobra – Živojina Tabakovića - VELIKA MOŠTANICA /ŽIVOJINA TABAKOVIĆA/.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od mosta Gazela do petlje T6 skretanje za Novi Sad

Od 13.12.2017. godine do 20.12.2017. godine, u periodu od 07:00 do 17:00 časova, izvodiće se radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju zemljišta u srednjem pojasu, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od mosta Gazela do petlje T6 skretanje za Novi Sad, u smeru Beograd-Šid.Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će privremeno biti zatvorena krajnja leva saobraćajna traka.Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Radovi u Ulici braće Jerković

Tokom radova koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“ za saobraćaj će biti zatvorena Ulica braće Jerković br. 70-77, u periodu od 06.12 do 15.12.2017. godine.

Ulica svetog Marka zatvorena za saobraćaj

Zbog radova na rekonstrukciji platoa ispred Crkve Svetog Marka za saobraćaj će biti zatvorena Ulica svetog Marka, u periodu od 25.11.2017. do 25.1.2018. godine.

Izmena režima saobraćaja na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica Sava Centar-Dobanovci

Od 24.11.2017. do 20.12.2017. godine u periodu od 07.00 do 16.00časova na državnom putu I A reda broj 1, deonica Sava centar-Dobanovci, na pravcu Beograd-Dobanovci, izvode se radovi na demontaži stare havarisane zaštitne ograde za vozila, u srednjem zelenom pojasu, uređenju srednjeg-zelenog pojasa i montaži nove sigurnosne ograde za vozila.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna leva saobraćajna traka svakog dana parcijalno, u potezima ne većim od 1.5km.

Radovi su obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.