Planirana isključenja električne energije

U nedelju, 17. 04. 2022. godine, nema planiranih isključenja struje. Više informacija možete naći na sajtu Elektrodistribucije Beograd

 

Radovi na vodovodnoj mreži  

U nedelju, 17. 04. 2022. godine, nema planiranih isključenja na vodovodnoj mreži.

 

Izmene u radu javnog prevoza

Promena režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Cara Nikolaja II

Tokom izvođenja radova na izgradnji toplovodnog priključka u ulici Cara Nikolaja II u visini kućnog broja 1 u periodu od 16.04. do 18.04.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza 1 – Radovi podrazumevaju zauzeće desne i srednje saobraćajne trake ulice Cara Nikolaja II u dužini od oko 50 metara, neposredno posle zone raskrsnice sa ulicom Čuburska gledano u smeru ka Crvenom krstu;

Faza 2 – Radovi podrazumevaju zauzeće leve i srednje saobraćajne trake ulice Cara Nikolaja II u dužini od oko 50 metara, neposredno posle zone raskrsnice sa ulicom Čuburska gledano u smeru ka Crvenom krstu.  

Tokom izvođenja obe faze radova, ulica Cara Nikolaja II će biti pretvorena u jednosmernu na delu od zone raskrsnice sa ulicom Čuburska do zone raskrsnice sa ulicom Maksima Gorkog, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

  • trolejbuske linije br. 19, 22 i 29, će biti privremeno ukinute;
  • privremeno će biti uspostavljene lokalne autobuske linije br. 22А i 29А koje će saobraćati od Trga Slavija do periferenih terminusa;
  • privremeno će biti uspostavljena trolejbuska linija br.22L koja će saobraćati na relaciji Studentski trg – Trg Slavija.
  • vozila sa linija br. 83, E1 i 29N i privremenih lokalnih linija br. 21А, 22А i 29А će umesto Ulicama Makenzijeva i Cara Nikolaja II saobraćati u smeru ka Trgu Slavija ulicama: Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Krunska, Baba Višnjina, Njegoševa, Kursulina, Makenzijeva i Trg Slavija, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase loristiti postojeća, kao i privremeno stajalište u ulici Cara Nikolaja II kod broja 31 u smeru ka Trgu Slavija.

Promena režima rada tramvajskih linija br. 11 i 13

Zbog kvara u ispravljačkoj stanici "Dobro polje", onemogućen je rad tramvjskih linija preko Mosta na Аdi, zbog čega će linije br. 11 i 13 u periodu do 21.04.2022. godine saobraćati preko Starog savskog mosta.

Promena režima rada linija javnog prevoza u Resniku

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici 13. oktobra, na delu od ulice ulice Josipa Telarevića do ulice Slavka Miljkovića (Rakovica), u periodu od 11.04. do 20.04.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zauzeća predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

Linija br. 94 – vozila će u oba smera saobraćati ulicama 13.oktobra, Palih boraca, Podavalska, Slavka Miljkovića, Edvarda Griga i dalje redovno;

Linija br. 503 - vozila će u oba smera saobraćati ulicama Slavka Miljkovića, Milorada Jankovića Doce i dalje redovno;

Linija br. 507 - vozila će u oba smera saobraćati ulicama Josipa Telarevića, Palih boraca, Podavalska, Slavka Miljkovića, Milorada Jankovića Doce i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a.

I dalje je aktuelna izmenjena trasa linije br. 47 zbog radova na izgradnji obilaznice u visini naselja Resnik.

Promena režima rada linija javnog prevoza u Dražnju

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Narodnog fronta (državni put IIB reda br.350) u naselju Dražanj, Grocka, na delu od zone raskrsnice sa ulicama Beogradska i Vučkova, narednih 1500 metara prema naselju Umčari, u periodu od 28.03. do 14.09.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

Linije br. 351, 352, 352A, 355 i 355B u oba smera, linije br. 355А i 361B u smeru ka Dražnju i linije br. 353 i 361L u smeru ka Šumicama – vozila će saobraćati do/od stajališta „Umčari (Šefkać)“, gde će vršiti promenu smera kretanja na raskrsnici ulica Nemanjina i Narodnog fronta;

Linija br. 350 - vozila će u oba smera saobraćati pod imenom 350L na relaciji DRАŽАNj – Vučkova – Beogradska – Raljska – Senajska – Srećka Jovanovića - Naplatna rampa "Mali Požarevac" - Аutoput za Niš - Naplatna rampa "Umčari" - Moše Pijade - UMČАRI - Maršala Tita – Dobrivoja Mihajlovića – ŽIVKOVАC i istom trasom u suprotnom smeru.

Promeni trasa linija javnog prevoza u Resniku

Tokom izvođenja radova na izgradnji sektora B6 obilaznice oko Beograda, u vremenskom periodu od 14.07. do 01.09. 2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja ulice Kružni put Kijevo na delu od zone raskrsnice ulica Kružni put Kijevo i Patrijarha Dimitrija do kružnog toka u zoni sa ulicom Slavka Miljkovića, zbog čega će važiti sledeći režim rada linija javnog prevoza:

  • Vozila sa linija javnog prevoza br. 47 i 94 saobraćaće u oba smera ulicama Slavka Miljkovića, Milorada Jankovića Doce, 13. oktobra, Oslobođenja, Oslobodilaca Rakovica, Patrijarha Dimitrija i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća, kao i novouspostavljena stajališta između postojećih „Resnik (izlaz)“ i „MZ Resnik““:

  • u smer ka Resniku: 13. oktobra (šifra st: 3530) u Ul. 13. oktobra, 35 metara nakon kolskog prilaza kućnog br. 12, naspram betonskog ED stuba u visni kućnog br. 7;
  • u smer ka gradu: 13. oktobra (šifra st: 3519) u Ul. 13. oktobra,naspram kolskog prilaza kućnog br. 12, 18 metara nakon betonskog ED stuba.