Popravka kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane "Banovo brdo"

Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda (M3) na grejnom području toplane "Banovo brdo", večeras, 17. novembra, od 18.00 časova, bez grejanja će biti potrošači u manjem delu Banovog brda, odnosno u reonu od Nikolaja Gogolja 17 ka Šumadijskom trgu, do Radničke, Visoke i Nodilove ulice.

Bez grejanja u večernjim časovima biće potrošači u reonu sledećih ulica: Nikolaja Gogolja (deo ka Šumadijskom trgu), Dančenka, Jasterbovljeva, Šćerbinova, Kozačinskog, Šumadisjki trg, Dostojevskog, Turgenjeva, Dobrinovićeva, Lješka, Karpoševa, Lazara Kujundžića, Radnička, Visoka, Zrmanjska, Kirovljeva, manji deo Požeške, Mirosavljeva, Vase Stajića i Nodilova.

Ekipe za hitne intervencije učiniće sve što je u njihovoj moći da prekid u snabdevanju toplotnom energijom traje najkraće moguće, a planirano je da potrošači u navedenim ulicama ili delovima ulica grejanje dobiju u subotu, 18. novembra 2017, u ranim jutarnjim časovima.

Prekid isporuke toplotne energije pojedinim potrošačima sa grejnog područja toplane "Mirijevo"

Zbog kvara na delu magistralnog toplovoda M4 (grejno područje toplane „Mirijevo“)  prekid isporuke toplotne energije pojedinim potrošačima počeo je danas, 17. novembra, u 12 časova, i to u sledećim ulicama: Aleksandra Belića, Ivana Sarića, Semjuela Beketa, Dva bela goluba, Ljubiše Miodragovića, Koste Nađa, Pupinova, Milivoja Perovića, Mihajla Bulgakova, Mirka Banjevića, Miroslava Krleže, Rudi Čajavec, Ulofa Palmea.

Stručne ekipe za hitne intervencije su na terenu i otklanjaju kvar što je brže moguće. Radovi će biti završeni do kraja današnjeg dana, tako će korisnici toplotne energije nastavak isporuke imati sutra ujutro, prema redovnom režimu rada "Beogradskih elektrana".

Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 20h:

 • Vračar: ugao ulica Černiševskog i Čuburske
 • Palilula: Milice Janković 3
 • Barajevo: Milana Mijailovića Miće 95

Do 22h:

 • Zvezdara: Ilindenska 30
 • Voždovac: Kružni put voždovački bb
 • Zemun: Rade Končara 94

Planirana isključenja električne energije

U petak, 17.11.2017. godine, bez struje delovi opština Palilula, Savski venac, Voždovac, Čukarica, Rakovica, Zemun, Barajevo, Obrenovac, Sopot, Mladenovac i Surčin. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Ulici Bele Bartoka (Borča)

Zbog nastavka radova na uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora, zatvara se za saobraćaj ul. Bele Bartoka, na delu između ul. Bratstva i jedinstva do terminusa Borča 3, u periodu od petka 17.11.2017. od 09:00 časova do 23.11.2017. godine. 

 • Vozila sa linija 85 i 96, u oba smera, saobraćaće: Bratstva i jedinstva - Valjevskog odreda –Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3. 
 • Vozila sa linija 95 i 105L, u oba smera, saobraćaće: - Valjevskog odreda - Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3.

Privremeno se ukidaju stajališta: 

 • “Mihajla Šolahova", u oba smera, za linije 95 i 105L;
 • “Kombinatova" i "Bele Bartoka", u oba smera, za sve linije.

Privremeno se uspostavlja stajalište u ul. Ratnih vojnih invalida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ul. Valjevskog odreda, u oba smera, za sve linije.

Vozila sa noćne linije 101N, saobraćaće:

 • u smeru ka Borči: Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3;
 • u smeru ka Padinskoj skeli: terminus Borča 3 - Ratnih vojnih invalida – Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Ulici Patrijarha Dimitrija

Zbog radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u ul. Patrijarha Dimitrija, na delu između ul. Miljakovačke i stajališta „Tunel Straževica“, u periodu od petka 17.11. od 09:00 časova, do 01.12.2017. godine:

 • vozila sa linije 505, u smeri ka Miljakovcu, saobraćaće: Patrijarha Dimitrija – Kružni put Kijevo – Oslobođenja (tunel Straževica) – Oslobodilaca Rakovice – Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.
 • vozila sa linije 47, u oba smera, saobraćaće: Kružni put Kijevo - Oslobođenja (tunel Straževica) - Oslobodilaca Rakovice - Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta za linije 47, u oba smera i 505, u smeru ka Miljakovcu:

 • "Ulica oslobođenja", "Servis DMB", "Manastir Rakovica", "Josipa Telarevića" i "Tunel Straževica".

Uspostavlja se privremeno 

 • stajalište za liniju 505, u ul. Patrijarha Dimitrija, neposredno pre nailaska na raskrsnicu sa ul. Kružnim putem Kijevo, gledano iz pravca ul. Miljakovačke staze ka tunelu „Straževica“.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Vračar

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u petak 17.11.2017. godine od 08.30 do 14.00 sati, bez vode će ostati potrošači u Lozničkoj ulici (između ulica Mileševske i Požarevačke).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Radovi na državnom putu II A reda broj 153

U toku su radovi na državnom putu i to II B reda broj 153, deonica Bulevar Revolucije - deo Grocke. Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem.
Radovi će trajati do 30.11.2017. godine i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama: Gospodara Vučića i Kruševačkoj

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama Gospodara Vučića i Kruševačkoj u periodu od 14.11.2017. godine do 04.12.2017. godine menja se režim saobraćaja na sledeći način:

 • Faza 1: Izmena režima saobraćaja u Ulici Gospodara Vučića od Ulice Đerdapske do Ulice Kruševačke i zatvaranje saobraćaja u Ulici Kruševačkoj, od Ulice gospodara Vučića do Ulice Veselina Masleše, u periodu od 14.11. do 27.11.2017.
 • Faza 2: Zatvaranje saobraćaja u Ulici Kruševačkoj, od Ulice gospodara Vučića do Ulice Davida Pajića, u periodu od 27.11 do 04.12.2017.

U periodu od 14.11.2017. godine do 04.12.2017. godine menja se i režim rada linija JGP-a:

 • Ukida se trolejbuska linija broj 22 i uspostavlja autobuska linija broj 22A na relaciji Studentski trg – Kruševačka (trasa trolejbuske linije br. 22).
 • Vozila JGP-a sa linije broj 22A će iz pravca ulice Vojislava Ilića saobraćati na skraćenoj trasi do raskrsnice ulica Gospodara Vučića – Kruševačka. Promenu smera kretanja vozila JGP-a će vršiti sistemom sledećih ulica: Gospodara Vučića – Grčića Milenka – Južni bulevar – Đerdapska – Gospodara Vučića,
 • Vozila sa linija broj 46, 22A i 55 će u zoni radova u ulici Gospodara Vučića saobraćati preostalom širinom kolovoza.
 • Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta i privremeno uspostavljeno stajalište (za liniju 22A) u ulici Gospodara Vučića, neposredno po prelasku raskrsnice sa Kruševačkom ulicom, gledano iz pravca Đerdapske ulice ka ulici Vojislava Ilića.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, od mosta "Gazela" do aerodroma "Nikola Tesla"

Radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju zemljišta u srednjem pojasu, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od mosta "Gazela" do aerodroma "Nikola Tesla", u smeru Beograd-Šid, izvodiće se od 13.11.2017.godine do 21.11.2017. godine, u periodu od 07.00 do 17.00 časova.
Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka.
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Radovi na državnom putu II B reda broj 319, deonica od kružnog toka u Novim Banovcima do pružnog prelaza u Batajnici

Obaveštavamo Vas da će se izvoditi radovi na sanaciji državnog puta II B reda broj 319, deonica od kružnog toka u Novim Banovcima do pružnog prelaza u Batajnici. 

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila za vreme trajanja radova.

Radovi će trajati od 10.11. do 30.11.2017. godine i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.

Zatvaranje saobraćaja u Ulici Ilije Babića (Umka)

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju koje izvodi JKP „Beograd put“ u ulici Ilije Babića u naselju Umka, na delu od ulice Železničke do ulice Milije Stanojlovića, u periodu od 18.10.2017.godine do 18.11.2017. godine menja se režim rada linija JGP na sledeći način:

 • Vozila sa linije br. 551 će u oba smera saobraćati ulicama 13.oktobra, Železnička, Karađorđeva i dalje redovnom trasom;
 • Linija br. 552 se ukida a vozila se preusmeravaju na liniju br.551.
 • Tokom izvođenja radova, privremeno se uspostavljaju stajališta „Umka - centar 1“ u oba smera u ulici Železnička, na lokacijama 30 metara nakon raskrsnice sa ulicom 13.oktobra za smer prema Velikoj Moštanici (EDB stub preko puta objekta Pošte), odnosno 40 metara ispred raskrsnice sa ulicom 13.oktobra za smer prema Beogradu (ispred kućnog broja 9).