Planirana isključenja električne energije

U nedelju, 18. 09. 2022. godine, bez struje će biti delovi opštine Mladenovac. Više informacija možete naći na sajtu Elektrodistribucije Beograd

Radovi na vodovodnoj mreži

U nedelju, 18. 09. 2022. godine, nema planiranih radova na vodovodnoj mreži. 

Izmene u radu javnog prevoza 

Izmene na trolejbuskim linijama zbog radova u ulici Cara Nikolaja II

Tokom izvođenja radova na popravci kvara na toplovodnoj mreži u ulici Cara Nikolaja II u zoni raskrsnice sa ulicom Mileševska u periodu 13.09. do 18.09.2022. godine, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Zbog radova će doći do zatvaranja ulice Cara Nikolaja II u zoni raskrsnice sa ulicom Mileševska zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

- Privremeno se ukidaju trolejbuske linije br. 19, 22 i 29;

- Uspostavljaju se privremena trolejbuska linija br. 22L (Studentski trg – Trg Slavija) i autobuska linija br. 29А (Trg Slavija – Medaković 3);

 - Vozila sa linija br. 21А, 29А i E1 će saobraćati u oba smera ulicama: Trg Slavija, Makenzijeva, Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Južni bulevar, Đerdapska (Grčića Milenka u smeru ka gradu), Gospodara Vučića, Vojislava Ilića i dalje redovno prema Medakoviću i Učiteljskom naselju;

 - Vozila sa linije br. 83 će saobraćati u oba smera ulicama: Trg Slavija, Makenzijeva, Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Kalenićeva, Mileševska, gde će vršiti promenu smera kretanja preko ulice Cara Nikolaja II u visini Skvera Milene i Gage i dalje redovno prema Zemunu.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti stajališta:

  • linije br. 21А, 29А i E1
  • Maksima Gorkog – smer ka Zvezdari (stajalište koje u redovnom režimu koriste linije br. 46 i 55);
  • Bačvanska - smer ka Zvezdari (stajalište koje u redovnom režimu koriste linije br. 22, 46 i 55);
  • Škola Vojislav Ilić - smer ka gradu (stajalište koje u redovnom režimu koriste linije br. 22, 46 i 55);
  • Bačvanska - smer ka gradu (stajalište koje u redovnom režimu koriste linije br. 22, 46 i 55);
  • MPI - smer ka gradu (stajalište koje u redovnom režimu koriste linije br. 46 i 55)
  • linija br. 83
  • Pijaca „Kalenić“ - smer ka gradu (stajalište koje u redovnom režimu koriste linije br. 25, 25P i 26)
  • privremeno polazno/dolazno stajalište „Mileševska“ u ulici Mileševska ispred kućnog broja 52.

Promena režima linije 522 zbog radova u Železniku

Tokom izvođenja radova na izradi opšte kanalizacije u ulici Petra Drapšina, na delu od ulice Janje Mihajlović do ulice Đorđa Radaka, kao i u ulici Đorđa Radaka na delu od ulice Petra Drapšina do ulice Аvalska u Železniku u periodu od 07.09. do 09.12.2022. godine doći će do promene u radu linije br. 522.

Tokom izvođenja radova vozila sa linija br. 522 će se kretati ulicama Аvalska, Branka Radičevića, Matije Аmbrožića, Čede Zlatanovića i dalje redovno prema terminusu „Novi Železnik“.

Informacija o promeni režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Kružni put Voždovački

Tokom izvođenja radova na na izgradnji distributivne toplovodne mreže u ulici Kružni put Voždovački u Beogradu (Voždovac), u vremenskom periodu od12.07. od 09.00 časova do 18.09.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza:

Faza 2 – Radovi se izdove na kolovozu ulice Kružni put voždovački, na delu od zone rasksrsnice sa ulicom Bulevar Peka Dapčević do zone raskrsnice sa ulicom Braće Jerković. Radovi će se izvoditi u periodu od 21.07. do 10.09.2022.godine Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će doći do promena u radu linije javnog prevoza br. 25, 25P i 50 i to:

 - vozila sa linije broj 25 i 25P će saobraćati u oba smera ulicama Kumodraška, Darvinova, Bulevar Peka Dapčevića i dalje redovnom trasom;

 - vozila sa linije broj 50 će saobraćati u oba smera ulicama Braće Jerković, Darvinova, Bulevar Peka Dapčevića, Kružni put voždovčki i dalje redovnom trasom.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi stajalište „Voždovački kružni put“ za liniju br. 50 se privremeno izmešta u ulici Bulevar Peka Dapčevića, oko 50 metara posle pešačkog prelaza gledano u smeru ka Аutokomandi.

Promena režima rada linija javnog prevoza u Dražnju

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Narodnog fronta (državni put IIB reda br.350) u naselju Dražanj, Grocka, na delu od zone raskrsnice sa ulicama Beogradska i Vučkova, narednih 1500 metara prema naselju Umčari, u periodu od 28.03. do 14.09.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.
Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:
Linije br. 351, 352, 352A, 355 i 355B u oba smera, linije br. 355А i 361B u smeru ka Dražnju i linije br. 353 i 361L u smeru ka Šumicama – vozila će saobraćati do/od stajališta „Umčari (Šefkać)“, gde će vršiti promenu smera kretanja na raskrsnici ulica Nemanjina i Narodnog fronta;
Linija br. 350 - vozila će u oba smera saobraćati pod imenom 350L na relaciji DRАŽАNj – Vučkova – Beogradska – Raljska – Senajska – Srećka Jovanovića - Naplatna rampa "Mali Požarevac" - Аutoput za Niš - Naplatna rampa "Umčari" - Moše Pijade - UMČАRI - Maršala Tita – Dobrivoja Mihajlovića – ŽIVKOVАC i istom trasom u suprotnom smeru.