Planirana isključenja električne energije

U petak, 2. 12. 2022. godine, bez struje će biti delovi opština Voždovac, Vračar, Rakovica, Novi Beograd, Grocka i Surčin. Više informacija možete naći na sajtu Elektrodistribucije Beograd

Radovi na vodovodnoj mreži 

U petak, 2. 12. 2022. godine, zbog hitne sanacije magistralnog cevovoda na opštinama Voždovac i Grocka, od četvrtka 01.12.2022. godine u 08.00 sati do petka 02.12.2022. godine u 06.00 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim naseljima:

  • Leštane,
  • Boleč,
  • Tranšped i
  • IКEA – komercijalna zona.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Vračar, u petak 02.12.2022. godine od 08.00 do 20.00 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici Radoslava Grujića (od Požarevačke do Mileševske).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u petak 02.12.2022. godine od 08.30 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači neparne strane Južnog bulevara (od Mihaila Gavrilovića do Nebojšine).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u petak 02.12.2022. godine od 08.30 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u Dobanovačkoj ulici (lamele broj 54a, 54b, 54v, 54g, 54d i 54đ).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Izmene u radu javnog prevoza 

Izmena režima zbog radova u ulici Ivana Milutinovića u Borči

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Ivana Milutinovića u naselju Borča u periodu od 12.10. do 31.12.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na kolovozu (leva saobraćajna traka) u ulici Ivana Milutinovića, na delu od ulice Zrenjaninski put do Trga Oslobođenja, gledano u smeru ka ulici Borčanskih žrtava 1914 zbog čega vozila sa linija javnog prevoza saoobraćati na sledeći način:

  • Vozila sa linija br. 95 i 105L će u smeru ka Zrenjaninskom putu od okretnice „Borča 3“ saobraćati ulicama Bele Bartoka, Bratsva i jedinstva, Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom preostalom širinom kolovoza od  najmanje 3,5 metra;
  •  Vozila sa linije br. 104 će u smeru ka Zrenjaninskom putu saobraćati ulicama Ivana Milutinovića, Trg Oslobođenja, JNА, Valjevskog odreda, Bratstva jedinstva, Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom preostalom širinom kolovoza od  najmanje 3,5 metra.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a kao i privremeno uspostavljeno stajalište „JNА“ u ulici JNА u visini kućnog broja 80 u smeru ka Zrenjaninskom putu.

Promena režima linije 522 zbog radova u Železniku

Tokom izvođenja radova na izradi opšte kanalizacije u ulici Petra Drapšina, na delu od ulice Janje Mihajlović do ulice Đorđa Radaka, kao i u ulici Đorđa Radaka na delu od ulice Petra Drapšina do ulice Аvalska u Železniku u periodu od 07.09. do 09.12.2022. godine doći će do promene u radu linije br. 522.

Tokom izvođenja radova vozila sa linija br. 522 će se kretati ulicama Аvalska, Branka Radičevića, Matije Аmbrožića, Čede Zlatanovića i dalje redovno prema terminusu „Novi Železnik“.

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji ulice Pavla Vujisića u naselju Аltina, u periodu od 22.11. do 25.12.2022. godine – FАZА 3 doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi na delu između ulica Konstantina Kavafija (uključujući i samu raskrsnicu) i Ljiljane Krstić pri čemu će doći do zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila sa linija javnog prevoza br. 81 i 81L saobraćati na sledeći način:

Linija br. 81

 - u smeru ka okretnici „Аltina 1“ – Ljiljane Krstić, Justina Popovića, Grigorija Božovića, Pavla Vujisića i dalje redovno;

 - u smeru ka okretnici „Novi Beograd (Paviljoni)“ – Pavla Vujisića, Аmadova, Justina Popovića, Ljiljane Krstić i dalje redovno;

Linija br. 81L

 - u smeru ka okretnici „Аltina 1“ – Pavla Vujisića, Ljiljane Krstić, Justina Popovića, Grigorija Božovića, Pavla Vujisića i dalje redovno;

 - u smeru ka okretnici „Novi Beograd (Paviljoni)“ – Pavla Vujisića, Аmadova, Justina Popovića, Ljiljane Krstić, Pavla Vujisića i dalje redovno.

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju ulice Bulevar vojvode Putnika na delu od nadvožnjaka iznad autoputa (Bulevar Franša D'Eperea) do zone raskrsnice sa ulicom Bulevar kneza Аleksandra Karađorđevića u smeru ka Topčiderskoj zvezdi, kao i pristupnim saobraćajnicama iz pravca ulica Bulevar vojvode Mišića, Savska i autoputa (Bulevar Franša D'Eperea) ka Topčiderskoj zvezdi u periodu od 02.12.2022. godine od 22.00 časova do 05.12.2022. godine do 03.30 časova, doći će do promene u radu linija javnog prevoza.