Planirana isključenja električne energije

U utorak, 22. 02. 2022. godine, bez struje će biti delovi Zvezdara, Palilula, Rakovica, Zemun, Barajevo i Surčin.

Više informacija možete naći na sajtu Elektrodistribucije Beograd

 

Radovi na vodovodnoj mreži 

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac, u utorak 22.02.2022. godine od 08:00 do 20:00 sati, bez vode će ostati potrošači u naselju Maleško brdo.
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u utorak 22.02.2022. godine od 08:30 do 18:00 sati, bez vode će ostati potrošači u Strumičkoj ulici (od Vidske do Grčića Milenka).

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Palilula, od ponedeljka 21.02.2022. godine do subote 26.02.2022. godine. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22.00 do 06.00 sati osetiće sledeći potrošači:

 • 21/22.02.2022. godine – u Višnjičkoj ulici (od Pančevačkog mosta) i u naselju Višnjica;
 • 22/23.02.2022. godine – u naseljima Višnjička banja, Slanci i Veliko Selo;
 • 23/24.02.2022. godine – u naseljima Karaburma i Ćalije;
 • 24/25.02.2022. godine – u delu rejona oivičenim ulicama Dunavskom, Vojvode Dobrnjca, Takovskom, Ruzveltovom i Cvijićevom;
 • 25/26.02.2022. godine – u delu rejona oivičenim Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom i Kraljice Marije;

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

 

Izmene u radu javnog prevoza

Privremena zabrana zaustavljanja vozova iz sistema BG:voz-a na stanici Novi Beograd od 12.02. do 28.02.2022. godine

U periodu od 12.02. do 28.02.2022. godine zabranjeno je zaustavljanje vozova iz sistema BG:voz-a u stanici Novi Beograd, a usled radova na izgradnji liftova za pristup peronima. U cilju očuvanja bezbednosti, u stanici Novi Beograd onemogućen je prijem i otprema putnika.

Izmena režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u ulici Аntifašističke borbe

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Аntifašističke borbe, na delu od ulice Bulevar Milutina Milankovića do pozicije preko puta kolskog ulaza u OTC u Beogradu (Novi Beograd), u periodu od 17.02. od 08.00 časova do 24.02.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na kolovozu (desna kolovozna traka) ulice Аntifašističke brobe, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Bulevar Milutina Milankovića do pozicije preko puta kolskog ulaza u OTC, gledano u smeru ka ulici Jurija Gagarina. Tokom izvođenja radova, predmetna deonica će biti potpuno zatvorena za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linija JLPP-a:

 • Vozila sa linije br. 60 i 60L  će u smeru ka Toplani saobraćati sledećim ulicama: Savski nasip, Jurija Gagarina, polukružno u zoni raskrsnice sa ulicom Bulevar Milutina Milankovića, Jurija Gagarina, Аntifašističke borbe i dalje redovnom trasom.
 • Vozila sa linije br. 94  će u smeru ka Resniku saobraćati sledećim ulicama: Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene Аrmije, Marka Hristića, Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.
 • Vozila sa linije br. 95 i E1  će u smeru ka Bloku 45 saobraćati sledećim ulicama: Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar Crvene Аrmije, Marka Hristića, Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a.

Promena režima rada linija javnog prevoza u ulici Matrozova u Batajnici

Tokom izvođenja radova na izgradnji sekundarne vodovodne mreže za opremanje kompleksa železničke stanice u ulici Matrozova u Batajnici, u periodu od 08.02. do 15.03.2022. godine doći će do promena u radu lčinija javnog prevoza.

Radovi se izvode na trotoaru i na kolovozu u ulici Matrozova (desna saobraćajna traka), na delu od zone raskrsnice sa ulicom Vojvode Nikole Stanojevića do zone raskrsnice sa ulicom Carice Jelene, gledano u smeru ka ulici Carice Jelene. Tokom izvođenja radova doći će do zauzeća predmetne deonice, pri čemu će se vozila linija javnog prevoza kretati levom saobraćajnom trakom, koja će biti u režimu jednosmernog saobraćaja u smeru ka ulici Carice Jelene. Prilikom izvođenja ovih radova doći će do promene u radu linije JLPP-a:

- autobuska linije br. 73:

 • u smeru ka terminusu „Batajnica /železnička stanica/“ će saobraćati ulicama Majora Zorana Radosavljevića, Braće Savić, Kralja Radoslava, Vojvode Nikole Stanojevića, Matrozova do terminusa „Batajnica /železnička stanica/“, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.
 • Vozila sa linije br. 73 će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta.

Privremeno se ukidaju stajališta:

 • Stajalište „Majke Jugović“ u ulici Majora Zorana Radosavljevića – smer ka terminusu Batajnica /železnička stanica/“ za liniju 73.
 • Stajalište „Braće Smiljanić“ u ulici Majora Zorana Radosavljevića – smer ka terminusu Batajnica /železnička stanica/“ za liniju 73.
 • Stajalište „Batajnica /centar/“ u ulici Carice Jelene – smer ka terminusu Batajnica /železnička stanica/“ za liniju 73.
 • Stajalište „Batajnica /železnička rampa/“ u ulici Carice Jelene – smer ka terminusu Batajnica /železnička stanica/“ za liniju 73. 

Promena režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova redovnom održavanju u ulici Baštovanska

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Baštovanska, na delu od ulice Paunova do ulice Nea Pendeli, u periodu od 02.12. do 28.02.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja kolovoza na predmetnoj deonici, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

 • 403Vozila sa linije br. 403, 405, 406, 407, 408, 409, 503 i 401N će u smeru ka periferiji saobraćati sledećim ulicama: Bebelova, Bulevar Oslobođenja, Bulevar JNА i dalje redovnim trasama;
 • Vozila sa linije br. 401 i 402 će u smeru ka periferiji saobraćati sledećim ulicama: Bulevar Oslobođenja, Bulevar JNА i dalje redovnom trasom.

U suprotnim smerovima, linije će saobraćati svojim redovnim trasama.

Vozila će na privremenom delu trase koristiti privremeno stajalište „Bulevar oslobođenja 1“, koje se nalazi u ulici Bulevar oslobođenja, u zoni raskrsnice sa ulicom Milovana Markovića.

Promena režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova na Savskom trgu

Tokom izvođenja radova na izgradnji i rekonstrukciji saobraćajnice na obodu Savskog trga u periodu od 19.11. do 28.02.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja za saobraćaj veze između ulica Nemanjina i Savska, pa će vozila javnog prevoza saobraćati na sledeći načina:

- vozila sa linije br. 3А će saobraćati do terminusa „BEOGRАD NА VODI“ ulicama Savska, Drinska, Sarajevska, Hajduk Veljkov venac, Balkanska, Gavrila Principa, Mihaila Bogićevića, Karađorđeva, Zemunski put, Bulevar Vudroa Vilsona, „BEOGRАD NА VODI“, dok će u smeru ka Kneževcu saobraćati ulicama Bulevar Vudroa Vilsona, Nikolaja Kravcova, Savska i dalje prema Kneževcu;

 - vozila sa linija br. 51, 511 i 601 će u smeru ka terminusu „BEOGRАD NА VODI“ saobraćati ulicama Savska, Drinska, Sarajevska, Hajduk Veljkov venac, Balkanska, Gavrila Principa, Mihaila Bogićevića, Karađorđeva i dalje redovno.

Promena režima rada linija javnog prevoza zbog izvođenja radova u ulici Kej oslobođenja u Zemunu

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji ulice  Kej oslobođenja u periodu od 25.10.2021. do 18.04.2022.godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi podrazumevaju zatvaranje kolovoza ulice Kej oslobođenja na delu od ulice Stevana Markovića do ulice Marka Nikolića. Linije javnog prevoza će funkcionisati na sledeći način:

 - linije br. 703L1, 705 i 706E u smeru prema Keju oslobođenja saobraćaju ulicama Cara Dušana, Karamatina, Kej oslobođenja, Marka Nikolića, TERMINUS, a u smeru od Keja oslobođenja redovno.

Vozila sa linija br. 703L1, 705 i 706E će u smeru ka Keju oslobođenja koristiti stajalište „Trg Branka Radičevića“;

 - linije br. 82, 88, 610 i 611 u smeru prema Keju oslobođenja saobraćaju ulicama Аvijatičarski trg, Glavna, Karamatina, Kej oslobođenja Marka Nikolića, TERMINUS, a u smeru od Keja oslobođenja redovno.

Vozila sa linija br. 82, 88, 610 i 611 će u smeru ka Keju oslobođenja koristiti stajalište „Zemun pošta“.

Promeni trasa linija javnog prevoza u Resniku

Tokom izvođenja radova na izgradnji sektora B6 obilaznice oko Beograda, u vremenskom periodu od 14.07. do 01.09. 2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja ulice Kružni put Kijevo na delu od zone raskrsnice ulica Kružni put Kijevo i Patrijarha Dimitrija do kružnog toka u zoni sa ulicom Slavka Miljkovića, zbog čega će važiti sledeći režim rada linija javnog prevoza:

 • Vozila sa linija javnog prevoza br. 47 i 94 saobraćaće u oba smera ulicama Slavka Miljkovića, Milorada Jankovića Doce, 13. oktobra, Oslobođenja, Oslobodilaca Rakovica, Patrijarha Dimitrija i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća, kao i novouspostavljena stajališta između postojećih „Resnik (izlaz)“ i „MZ Resnik““:

 • u smer ka Resniku: 13. oktobra (šifra st: 3530) u Ul. 13. oktobra, 35 metara nakon kolskog prilaza kućnog br. 12, naspram betonskog ED stuba u visni kućnog br. 7;
 • u smer ka gradu: 13. oktobra (šifra st: 3519) u Ul. 13. oktobra,naspram kolskog prilaza kućnog br. 12, 18 metara nakon betonskog ED stuba.