Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 18h:

 • Zvezdara: Pljevaljska bb – Konjarnik

Do 20h:

 • Stari grad: Majke Jevrosime 43
 • Barajevo: Čedomira Đoinčevića 36 – Vranić

Do 22h:

 • Vračar: ugao ulica Braće Radovanović i Skopljanske
 • Zvezdara: Vladimira Gortana 2 – Konjarnik
 • Voždovac: Srednja 17 – Kumodraž
 • Čukarica: Dušana Kvedera 18 – Bele vode, Titova 10 – Železnik
 • Novi Beograd: Vajara Živojina Lukića 8 – Bežanijska kosa

Planirana isključenja električne energije

U četvrtak, 23.11.2017. godine, bez struje delovi opština Zvezdara, Palilula, Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Obrenovac i Surčin. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, u četvrtak 23.11.2017. godine od 08.00 do 17.00 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Požeškoj (između broja 17 do broja 37), Nodilovoj, Zrmanjskoj, Vladimira Radovanovića i okolnim ulicama.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u četvrtak 23.11.2017. godine od 08.30 do 14.00 sati bez vode će ostati potrošači na parnoj strani u Ulici Mirijevski bulevar (između ulica Dr. Drage Ljočić i Vitezova Karađorđeve zvezde).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Izmena režima rada linija JGP-a u ulici Matice srpske u naselju Mirijevo

Tokom snimanja filma „Južni vetar“ u ulici Matice srpske, na delu od ulice Pupinova do ulice Mihaila Bulgakova, dana 23.11.2017. godine u periodu od 13.00 do 17.00 časova, menja se režim rada linija JGP-a na sledeći način:

 • vozila sa linije broj 20 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Mihaila Bulgakova - Matice srpske do raskrsnice ulica Samjuela Beketa - Koste Nađa, saobraćati sledećim saobraćajnicama: Matice srpske, Mihaila Bulgakova, Koste Nađa i dalje redovnom trasom;
 • vozila sa linije broj 79 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Rableove - Matice srpske do raskrsnice ulica Samjuela Beketa – Matice srpske, saobraćati sledećim saobraćajnicama: Rableovom, Mirijevskim vencom, Samjuela Beketa, Matice srpske i dalje redovnom trasom.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, obilaznica oko Beograda, most preko reke Save

Dana 23.11.2017. godine od 10.00 do 15.00 časova izvodiće se radovi na zameni dilatacionih spojnica na delu državnog puta I A reda broj 1, obilaznica oko Beograda, most preko reke Save, u smeru Beograd - Novi Sad.
U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, na delu puta gde se izvode radovi.
Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi u Zemunskoj ulici

Zbog priključenja objekta na gradsku kišnu kanalizaciju, koje izvodi „LIDL SRBIJA KD“ Beograd, biće zatvoren saobraćaj u jednoj kolovoznoj traci u Ulici Zemunskoj, od br. 4 do raskrsnice sa ulicama Gandijevom i Vojvođanskom, dok će se u drugoj slobodnoj kolovoznoj traci saobraćaj odvijati dvosmerno, u periodu od 22.11. do 24.11.2017. godine.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo) od mosta „Gazela“ do petlje "Nacional"

Radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju zemljišta u srednjem pojasu, izvodiće se na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od mosta „Gazela“ do petlje „Nacional“, u smeru Beograd-Šid, od 21.11.2017. godine do 24.11.2017. godine, u periodu od 07.00 do 17.00 časova.
Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka.
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Ulici Bele Bartoka (Borča)

Zbog nastavka radova na uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora, zatvara se za saobraćaj ul. Bele Bartoka, na delu između ul. Bratstva i jedinstva do terminusa Borča 3, u periodu od petka 17.11.2017. od 09:00 časova do 23.11.2017. godine. 

 • Vozila sa linija 85 i 96, u oba smera, saobraćaće: Bratstva i jedinstva - Valjevskog odreda –Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3. 
 • Vozila sa linija 95 i 105L, u oba smera, saobraćaće: - Valjevskog odreda - Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3.

Privremeno se ukidaju stajališta: 

 • “Mihajla Šolahova", u oba smera, za linije 95 i 105L;
 • “Kombinatova" i "Bele Bartoka", u oba smera, za sve linije.

Privremeno se uspostavlja stajalište u ul. Ratnih vojnih invalida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ul. Valjevskog odreda, u oba smera, za sve linije.

Vozila sa noćne linije 101N, saobraćaće:

 • u smeru ka Borči: Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3;
 • u smeru ka Padinskoj skeli: terminus Borča 3 - Ratnih vojnih invalida – Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Ulici Patrijarha Dimitrija

Zbog radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u ul. Patrijarha Dimitrija, na delu između ul. Miljakovačke i stajališta „Tunel Straževica“, u periodu od petka 17.11. od 09:00 časova, do 01.12.2017. godine:

 • vozila sa linije 505, u smeri ka Miljakovcu, saobraćaće: Patrijarha Dimitrija – Kružni put Kijevo – Oslobođenja (tunel Straževica) – Oslobodilaca Rakovice – Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.
 • vozila sa linije 47, u oba smera, saobraćaće: Kružni put Kijevo - Oslobođenja (tunel Straževica) - Oslobodilaca Rakovice - Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta za linije 47, u oba smera i 505, u smeru ka Miljakovcu:

 • "Ulica oslobođenja", "Servis DMB", "Manastir Rakovica", "Josipa Telarevića" i "Tunel Straževica".

Uspostavlja se privremeno 

 • stajalište za liniju 505, u ul. Patrijarha Dimitrija, neposredno pre nailaska na raskrsnicu sa ul. Kružnim putem Kijevo, gledano iz pravca ul. Miljakovačke staze ka tunelu „Straževica“.

Radovi na državnom putu II A reda broj 153

U toku su radovi na državnom putu i to II B reda broj 153, deonica Bulevar Revolucije - deo Grocke. Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem.
Radovi će trajati do 30.11.2017. godine i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama: Gospodara Vučića i Kruševačkoj

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama Gospodara Vučića i Kruševačkoj u periodu od 14.11.2017. godine do 04.12.2017. godine menja se režim saobraćaja na sledeći način:

 • Faza 1: Izmena režima saobraćaja u Ulici Gospodara Vučića od Ulice Đerdapske do Ulice Kruševačke i zatvaranje saobraćaja u Ulici Kruševačkoj, od Ulice gospodara Vučića do Ulice Veselina Masleše, u periodu od 14.11. do 27.11.2017.
 • Faza 2: Zatvaranje saobraćaja u Ulici Kruševačkoj, od Ulice gospodara Vučića do Ulice Davida Pajića, u periodu od 27.11 do 04.12.2017.

U periodu od 14.11.2017. godine do 04.12.2017. godine menja se i režim rada linija JGP-a:

 • Ukida se trolejbuska linija broj 22 i uspostavlja autobuska linija broj 22A na relaciji Studentski trg – Kruševačka (trasa trolejbuske linije br. 22).
 • Vozila JGP-a sa linije broj 22A će iz pravca ulice Vojislava Ilića saobraćati na skraćenoj trasi do raskrsnice ulica Gospodara Vučića – Kruševačka. Promenu smera kretanja vozila JGP-a će vršiti sistemom sledećih ulica: Gospodara Vučića – Grčića Milenka – Južni bulevar – Đerdapska – Gospodara Vučića,
 • Vozila sa linija broj 46, 22A i 55 će u zoni radova u ulici Gospodara Vučića saobraćati preostalom širinom kolovoza.
 • Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta i privremeno uspostavljeno stajalište (za liniju 22A) u ulici Gospodara Vučića, neposredno po prelasku raskrsnice sa Kruševačkom ulicom, gledano iz pravca Đerdapske ulice ka ulici Vojislava Ilića.

Radovi na državnom putu II B reda broj 319, deonica od kružnog toka u Novim Banovcima do pružnog prelaza u Batajnici

Obaveštavamo Vas da će se izvoditi radovi na sanaciji državnog puta II B reda broj 319, deonica od kružnog toka u Novim Banovcima do pružnog prelaza u Batajnici. 

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila za vreme trajanja radova.

Radovi će trajati od 10.11. do 30.11.2017. godine i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.