Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 12h:

 • Zemun: Mozerova 42

Do 15h:

 • Palilula: Jovice Vasiljevića 114-116 – Krnjača
 • Zvezdara: ugao ulica Živka Davidovića i Kozarčeve – Konjarnik, ugao ulica Milana Predića i Slobodana Lale Berberskog – Mali Mokri Lug
 • Voždovac: ugao ulica 14. Nove i 15. Nove – Zuce
 • Čukarica: Dvoržakova 56 – Sremčica, Olimpijskih igara 4 – Repište
 • Rakovica: Vukasovićeva 92 – Miljakovac
 • Novi Beograd: Vladimira Popovića 14
 • Grocka: Avalska 5 – Leštane
 • Barajevo: Srednjokrajska 6, Čedomira Đoinčevića 36 – Vranić
 • Surčin: Vlade Obradovića Kamenog 120 – Progar

Planirana isključenja električne energije

U petak, 24.11.2017. godine, bez struje delovi opština Stari grad, Vračar, Palilula, Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Zemun, Obrenovac i Sopot. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u petak 24.11.2017. godine od 08.00 do 16.00 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Otokara Keršovanija (između ulica Vojvode Stepe i Bilećke) i Bilećkoj (između ulica Otokara Keršovanija i Konstantina filozofa).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Vračar

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u petak 24.11.2017. godine od 08.30 do 14.00 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici Južni bulevar (između ulica Dr. Milutina Zečevića i Grčića Milenka).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Ulici Bratstva i jedinstva u Borči (faza V)

Zbog nastavka radova na uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora, zatvara se za saobraćaj ul. Bratstva i jedinstva, na delu između ul. Valjevskog odreda i Bele Bartoka, od petka 24.11.2017. do 02.12.2017. godine. 

 • Vozila sa linija 85 i 96, u oba smera, saobraćaju: Bratstva i jedinstva - Valjevskog odreda –Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3. 
 • Vozila sa linija 95 i 105L, u oba smera, saobraćaju: - Valjevskog odreda - Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3.

Privremeno su ukinuta stajališta: 

 • "Mihajla Šolohova", u oba smera, za linije 95 i 105L;
 • "Kombinatova" i "Bele Bartoka", u oba smera, za sve linije.

Privremeno je uspostavljeno stajalište, u ul. Ratnih vojnih invalida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ul. Valjevskog odreda,  u oba smera, za sve linije.

Vozila sa noćne linije 101N, saobraćaju:

 • u smeru ka Borči: Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3;
 • u smeru ka Padinskoj skeli: terminus Borča 3 - Ratnih vojnih invalida – Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva i dalje redovnom trasom.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo) od mosta „Gazela“ do petlje „Nacional“

Radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju zemljišta u srednjem pojasu, izvodiće se na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od mosta "Gazela" do petlje "Nacional", u smeru Beograd-Šid, od 24.11.2017. godine do 29.11.2017. godine, u periodu od 07.00 do 17.00 časova. 

Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi u Zemunskoj ulici

Zbog priključenja objekta na gradsku kišnu kanalizaciju, koje izvodi „LIDL SRBIJA KD“ Beograd, biće zatvoren saobraćaj u jednoj kolovoznoj traci u Ulici Zemunskoj, od br. 4 do raskrsnice sa ulicama Gandijevom i Vojvođanskom, dok će se u drugoj slobodnoj kolovoznoj traci saobraćaj odvijati dvosmerno, u periodu od 22.11. do 24.11.2017. godine.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo) od mosta „Gazela“ do petlje "Nacional"

Radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju zemljišta u srednjem pojasu, izvodiće se na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od mosta „Gazela“ do petlje „Nacional“, u smeru Beograd-Šid, od 21.11.2017. godine do 24.11.2017. godine, u periodu od 07.00 do 17.00 časova.
Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka.
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Ulici Patrijarha Dimitrija

Zbog radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u ul. Patrijarha Dimitrija, na delu između ul. Miljakovačke i stajališta „Tunel Straževica“, u periodu od petka 17.11. od 09:00 časova, do 01.12.2017. godine:

 • vozila sa linije 505, u smeri ka Miljakovcu, saobraćaće: Patrijarha Dimitrija – Kružni put Kijevo – Oslobođenja (tunel Straževica) – Oslobodilaca Rakovice – Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.
 • vozila sa linije 47, u oba smera, saobraćaće: Kružni put Kijevo - Oslobođenja (tunel Straževica) - Oslobodilaca Rakovice - Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta za linije 47, u oba smera i 505, u smeru ka Miljakovcu:

 • "Ulica oslobođenja", "Servis DMB", "Manastir Rakovica", "Josipa Telarevića" i "Tunel Straževica".

Uspostavlja se privremeno 

 • stajalište za liniju 505, u ul. Patrijarha Dimitrija, neposredno pre nailaska na raskrsnicu sa ul. Kružnim putem Kijevo, gledano iz pravca ul. Miljakovačke staze ka tunelu „Straževica“.

Radovi na državnom putu II A reda broj 153

U toku su radovi na državnom putu i to II B reda broj 153, deonica Bulevar Revolucije - deo Grocke. Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem.
Radovi će trajati do 30.11.2017. godine i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama: Gospodara Vučića i Kruševačkoj

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama Gospodara Vučića i Kruševačkoj u periodu od 14.11.2017. godine do 04.12.2017. godine menja se režim saobraćaja na sledeći način:

 • Faza 1: Izmena režima saobraćaja u Ulici Gospodara Vučića od Ulice Đerdapske do Ulice Kruševačke i zatvaranje saobraćaja u Ulici Kruševačkoj, od Ulice gospodara Vučića do Ulice Veselina Masleše, u periodu od 14.11. do 27.11.2017.
 • Faza 2: Zatvaranje saobraćaja u Ulici Kruševačkoj, od Ulice gospodara Vučića do Ulice Davida Pajića, u periodu od 27.11 do 04.12.2017.

U periodu od 14.11.2017. godine do 04.12.2017. godine menja se i režim rada linija JGP-a:

 • Ukida se trolejbuska linija broj 22 i uspostavlja autobuska linija broj 22A na relaciji Studentski trg – Kruševačka (trasa trolejbuske linije br. 22).
 • Vozila JGP-a sa linije broj 22A će iz pravca ulice Vojislava Ilića saobraćati na skraćenoj trasi do raskrsnice ulica Gospodara Vučića – Kruševačka. Promenu smera kretanja vozila JGP-a će vršiti sistemom sledećih ulica: Gospodara Vučića – Grčića Milenka – Južni bulevar – Đerdapska – Gospodara Vučića,
 • Vozila sa linija broj 46, 22A i 55 će u zoni radova u ulici Gospodara Vučića saobraćati preostalom širinom kolovoza.
 • Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta i privremeno uspostavljeno stajalište (za liniju 22A) u ulici Gospodara Vučića, neposredno po prelasku raskrsnice sa Kruševačkom ulicom, gledano iz pravca Đerdapske ulice ka ulici Vojislava Ilića.

Radovi na državnom putu II B reda broj 319, deonica od kružnog toka u Novim Banovcima do pružnog prelaza u Batajnici

Obaveštavamo Vas da će se izvoditi radovi na sanaciji državnog puta II B reda broj 319, deonica od kružnog toka u Novim Banovcima do pružnog prelaza u Batajnici. 

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila za vreme trajanja radova.

Radovi će trajati od 10.11. do 30.11.2017. godine i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.