Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 18h:

 • Savski venac: Čakorska 3

Do 20h:

 • Stari grad: Visokog Stevana 14
 • Palilula: Majora Gavrilovića 14 – Borča
 • Zvezdara: Kraljice Marije 51
 • Rakovica: Vidikovački venac 61
 • Barajevo: Vuka Karadžića bb – Guncati

Do 22h:

 • Vračar: Molerova 82a
 • Zvezdara: ugao ulica Križanićeve i Velikomoravske – Konjarnik
 • Voždovac: ugao Bulevara Peke Dapčevića i Ulice Kružni put voždovački
 • Rakovica: Pionirska 32
 • Zemun: ugao ulica Crnogorske i Kordunaške

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac, u petak 26.01.2018. godine od 08.30 do 14.00 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Dobropoljskoj (između ulica Fabrisove i Veterničke), Kavadarskoj i Gornjačkoj.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Vračar

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u petak 26.01.2018. godine od 08.30 do 14.00 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici Vukice Mitrović.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Planirana isključenja električne energije

U petak, 26.01.2018. godine, bez struje delovi opština Palilula, Čukarica, Rakovica, Obrenovac, Sopot i Surčin. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Potpuna obustava saobraćaja u Prvomajskoj ulici

Zbog potpune obustave saobraćaja u Prvomajskoj ulici, na delu od ulice Jerusalimske do ulice Bulevar kralja Aleksandra u Beogradu (Zvezdara), od 25.01. do 11.02.2018. godine, menja se režim rada linije JGP-a na sledeći način:

Vozila sa linija br.310 će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi u smeru ka naselju Mali Mokri Lug, na delu od raskrsnice ulica Rebeke Vest – Prvomajska do raskrsnice ulica Slobodana Lale Berberskog - Bosanska sledećim saobraćajnicama: Rebeke Vest, Narodnog fronta, Bosanska i dalje redovnom trasom. U povratku vozila neće menjati trasu.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti privremeno uspostavljena stajališta JGS-a u Bosanskoj ulici:

 • u zoni raskrsnice sa ulicom Hazarska, smer ka naselju Mali Mokri lug;
 • u zoni raskrsnice sa ulicom Mage Magazinović, smer ka naselju Mali Mokri Lug.

Izmena na linijama broj: 46, 55 zbog radova u ulici Grčića Milenka

Zbog hitne intervencije BVK i zatvaranja za saobraćaj ulice Grčića Milenka, na delu između Gospodara Vučića i Južnog bulevara, vozila sa linije broj 46 u smeru ka Želeničkoj stanici i linije broj 55 u smeru ka Železniku saobraćaju delimično izmenjenom trasom, tako što na delu od raskrsnice ulica Grčića Milenka i Gopodara Vučića kreću ulicom Gospodara Vučića i Maksima Gorkog do raskrsnice Maksima Gorkog i Južnog bulevara.

Radovi u Ulici Vojvode Blažete

Tokom radova biće zatvoren saobraćaj u delu Ulice Vojvode Blažete, između ulica Jovana Đaje i Mite Ružića, u periodu od 15.01.2018. do 31.01.2018. godine.

Radovi na državnom putu I A reda broj 1, deonica Tošin bunar – petlja Beograd

Od 09.01.2018. godine od 07.00 časova do 31.01.2018. godine do 18.00 časova na državnom putu I A reda broj 1, deonica Tošin bunar – petlja Beograd, u pravcu Beograd - Dobanovci, izvoditi radovi na demontaži stare havarisane zaštitne ograde za vozila i montaži nove sigurnosne ograde za vozila.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna (desna) saobraćajna traka, u potezima ne većim od 1.5km.

Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 343, deonica od centra Velike Moštanice do Ibarske magistrale u Beogradu (Čukarica)

U toku su radovi na redovnom održavanju državnog puta II B reda broj 343, deonica od centra Velike Moštanice do Ibarske magistrale u Beogradu (Čukarica).

Radovi se odvijaju pod saobraćajem, do 02.02.2018. godine, uz postavljenu odgovarajuću saobraćajnu signalizaciju, 

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.