Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 15h:

 • Vračar: ugao ulica Skerlićeve i Nebojšine
 • Palilula: Ane Frank 5-7
 • Zvezdara: ugao ulica Vitezova Karađorđeve zvezde i Dušana Radovića
 • Barajevo: Čedomira Đoinčevića 36
 • Surčin: Vožda Karađorđa bb – Jakovo

Do 16h:

 • Savski venac: Baje Pivljanina bb

Do 20h:

 • Čukarica: ugao ulica Mojkovačke u Sandžačke – Cerak

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac, u nedelju 26.11.2017. godine od 08.00 do 16.00 sati, bez vode će ostati potrošači na parnoj strani Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića (između ulica Jovana Marinovića i Mihaila Avramovića), Jovana Marinovića, Kronštatska, Jovana Žujovića, Ive Vojnovića i deo potrošača u Ulici Velisava Vulovića do broja 18

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Planirana isključenja električne energije

U nedelju, 26.11.2017. godine, bez struje delovi opština Palilula, Savski venac, Čukarica i Zemun. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Prekid isporuke toplotne energije i obustava saobraćaja zbog otklanjana kvara u Ulici Teodora Drajzera

Zbog otlanjanja kvara na toplovodu u ulici Teodora Drajzera (u delu između kućnih brojeva 18 i 20) na grejnom području sektora „Voždovac“, odnosno vojne kotlarnice „Topčider”, potrošači iz Augusta Cesarca 2a, Teodora Drajzera 11 (A1, A2, A3, B3, C, C1, C2 i E), kao i u Radanskoj od 1 do 55 u nedelju, 26. novembra, neće imati isporuku topotne energije. Ekipe za hitne intervencije učiniće sve što je u njihovoj moći da prekid u snabdevanju toplotnom energijom traje najkraće moguće. Očekujemo da će isporuka toplotne energije biti nastavljena najkasnije u ponedeljak, 27. novembra 2017. godine, u ranim jutarnjim satima.

Ističemo da će u nedelju, 26. novembra, u periodu od 6.00 do 20.00 časova biti potpuno obustavljen saobraćaj kroz ulicu Teodora Drajzera zbog obavljanja radova na samoj saobraćajnici.

Uspostavlja se nova autobuska linija broj 502 

Od subote 25.11.2017. godine na teritoriji GO Rakovica biće uspostavljena nova lokalna linija br. 502 (Miljakovac 1 - Vidikovac).

Trasa linije:  Miljakovac 1 - Borska - Miška Kranjca - Vijadukt - Pilota Mihaila Petrovića - Marička - Slavka Rodića - Kneževačka - 17.oktobra - Oplenačka - 11.krajiške divizije - Patrijarha Joanikija - Vidikovac, pri čemu će u povratku linija promenu smera na Kanarevom brdu vršiti po principu postojeće linije JLPP-a br. 54, odnosno ulicama: Čelebićka – Prve šumadijske brigade – Petra Konjovića – Srpskih udarnih brigada – Borska.

Linija će koristiti sva postojeća registrovana stajališta, kao i novosupostavljeno stajalište „DZ Labudovo brdo“ u ulici Oplenačka.

Radovi na pregledu i popravci tramvajskih šina u Karađorđevoj ulici u zoni raskrsnice sa ulicom Zemunski put

U periodu od 00.30 časova 25.11.2017. godine do 3:30 časova 27.11.2017. godine menja se režim rada linija JGP-a:

 • Tramvaji sa linija broj 7, 9 i 13 će, u oba smera, na delu od Glavne železničke stanice do Starog savskog mosta saobraćati sledećim saobraćajnicama: Savski trg – Karađorđeva – Pristanište (gde će vršiti promenu smera) – Karađorđeva ulica – Zemunski put – Stari savski most,
 • Tramvajske linije broj 2 i 11 neće menjati trasu.

Na izmenjenom delu trase vozila JGP-a će koristiti postojeća stajališta.

Radovi na popravci i asfaltiranju kolovoza u ulici Belo vrelo i izmena trase linije broj 51

Tokom izvođenja radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u ulici Belo vrelo, na delu od Trgovačke ulice do ulice Bele vode u Beogradu (Čukarica), doći će do potpune obustave saobraćaja. Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza I - od ulice Bele vode do ulice Crveno Barjače u periodu od 25.11. do 04.12.2017. godine.

Tokom izvođenja radova u Fazi I vozila sa linije broj 51 će saobraćati na skraćenoj trasi do raskrsnice ulica Crveno barjače – Belo vrelo na sledeći način:

 • u smeru ka Palisadkoj ulici, na delu od raskrsnice ulica Trgovačka – Braće Vučković do raskrsnice ulica Crveno barjače – Belo vrelo sledećim saobraćajnicama: Trgovačka, Braće Vučković, Crveno barjače, levo u ulicu Belo vrelo;
 • u suprotnom smeru, na delu od raskrsnice ulica Crveno barjače – Belo vrelo ka terminusu Glavna železnička stanica vozila će saobraćati redovnom trasom.

Faza II – od ulice Crveno barjače do ulice Trgovačke u periodu od 05.12. do 14.12.2017. godine.

Tokom izvođenja radova u Fazi II vozila sa linije broj 51 će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi na sledeći način:

 • u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Trgovačka – Braće Vučković do terminusa "Bele vode" sledećim saobraćajnicama: Trgovačka, Braće Vučković, Crveno barjače, Belo vrelo, Momčila Čedića;

Uspostavljavaju se sledeća privremena stajališta:

 • u ulici Braće Vučković u smeru ka ulici Crveno barjače, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Trgovačka i Braće Vučković gledajući iz pravca ulice Trgovačka ka ulici Crveno barjače,
 • u ulici Crveno barjače u oba smera, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Braće Vučković i Crveno barjače, gledajući iz pravca ulice Braće Vučković ka ulici Belo vrelo,
 • u ulici Crveno barjače u oba smera, neposredno pre nailaska na raskrsnicu ulica Belo vrelo i Crveno barjače, gledajući iz pravca ulice Braće Vučković ka ulici Belo vrelo.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća i privremeno uspostavljena stajališta.

Izmena režima saobraćaja na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica Sava Centar-Dobanovci

Od 24.11.2017. do 20.12.2017. godine u periodu od 07.00 do 16.00časova na državnom putu I A reda broj 1, deonica Sava centar-Dobanovci, na pravcu Beograd-Dobanovci, izvode se radovi na demontaži stare havarisane zaštitne ograde za vozila, u srednjem zelenom pojasu, uređenju srednjeg-zelenog pojasa i montaži nove sigurnosne ograde za vozila.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna leva saobraćajna traka svakog dana parcijalno, u potezima ne većim od 1.5km.

Radovi su obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Ulica svetog Marka zatvorena za saobraćaj

Zbog radova koje izvodi "MN"d.o.o. za saobraćaj će biti zatvorena Ulica svetog Marka, u periodu od 25.11.2017. do 25.1.2018. godine.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Ulici Bratstva i jedinstva u Borči (faza V)

Zbog nastavka radova na uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora, zatvara se za saobraćaj ul. Bratstva i jedinstva, na delu između ul. Valjevskog odreda i Bele Bartoka, od petka 24.11.2017. do 02.12.2017. godine. 

 • Vozila sa linija 85 i 96, u oba smera, saobraćaju: Bratstva i jedinstva - Valjevskog odreda –Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3. 
 • Vozila sa linija 95 i 105L, u oba smera, saobraćaju: - Valjevskog odreda - Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3.

Privremeno su ukinuta stajališta: 

 • "Mihajla Šolohova", u oba smera, za linije 95 i 105L;
 • "Kombinatova" i "Bele Bartoka", u oba smera, za sve linije.

Privremeno je uspostavljeno stajalište, u ul. Ratnih vojnih invalida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ul. Valjevskog odreda,  u oba smera, za sve linije.

Vozila sa noćne linije 101N, saobraćaju:

 • u smeru ka Borči: Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3;
 • u smeru ka Padinskoj skeli: terminus Borča 3 - Ratnih vojnih invalida – Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva i dalje redovnom trasom.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo) od mosta „Gazela“ do petlje „Nacional“

Radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju zemljišta u srednjem pojasu, izvodiće se na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od mosta "Gazela" do petlje "Nacional", u smeru Beograd-Šid, od 24.11.2017. godine do 29.11.2017. godine, u periodu od 07.00 do 17.00 časova. 

Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Ulici Patrijarha Dimitrija

Zbog radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u ul. Patrijarha Dimitrija, na delu između ul. Miljakovačke i stajališta „Tunel Straževica“, u periodu od petka 17.11. od 09:00 časova, do 01.12.2017. godine:

 • vozila sa linije 505, u smeri ka Miljakovcu, saobraćaće: Patrijarha Dimitrija – Kružni put Kijevo – Oslobođenja (tunel Straževica) – Oslobodilaca Rakovice – Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.
 • vozila sa linije 47, u oba smera, saobraćaće: Kružni put Kijevo - Oslobođenja (tunel Straževica) - Oslobodilaca Rakovice - Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta za linije 47, u oba smera i 505, u smeru ka Miljakovcu:

 • "Ulica oslobođenja", "Servis DMB", "Manastir Rakovica", "Josipa Telarevića" i "Tunel Straževica".

Uspostavlja se privremeno 

 • stajalište za liniju 505, u ul. Patrijarha Dimitrija, neposredno pre nailaska na raskrsnicu sa ul. Kružnim putem Kijevo, gledano iz pravca ul. Miljakovačke staze ka tunelu „Straževica“.

Radovi na državnom putu II A reda broj 153

U toku su radovi na državnom putu i to II B reda broj 153, deonica Bulevar Revolucije - deo Grocke. Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem.
Radovi će trajati do 30.11.2017. godine i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama: Gospodara Vučića i Kruševačkoj

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama Gospodara Vučića i Kruševačkoj u periodu od 14.11.2017. godine do 04.12.2017. godine menja se režim saobraćaja na sledeći način:

 • Faza 1: Izmena režima saobraćaja u Ulici Gospodara Vučića od Ulice Đerdapske do Ulice Kruševačke i zatvaranje saobraćaja u Ulici Kruševačkoj, od Ulice gospodara Vučića do Ulice Veselina Masleše, u periodu od 14.11. do 27.11.2017.
 • Faza 2: Zatvaranje saobraćaja u Ulici Kruševačkoj, od Ulice gospodara Vučića do Ulice Davida Pajića, u periodu od 27.11 do 04.12.2017.

U periodu od 14.11.2017. godine do 04.12.2017. godine menja se i režim rada linija JGP-a:

 • Ukida se trolejbuska linija broj 22 i uspostavlja autobuska linija broj 22A na relaciji Studentski trg – Kruševačka (trasa trolejbuske linije br. 22).
 • Vozila JGP-a sa linije broj 22A će iz pravca ulice Vojislava Ilića saobraćati na skraćenoj trasi do raskrsnice ulica Gospodara Vučića – Kruševačka. Promenu smera kretanja vozila JGP-a će vršiti sistemom sledećih ulica: Gospodara Vučića – Grčića Milenka – Južni bulevar – Đerdapska – Gospodara Vučića,
 • Vozila sa linija broj 46, 22A i 55 će u zoni radova u ulici Gospodara Vučića saobraćati preostalom širinom kolovoza.
 • Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta i privremeno uspostavljeno stajalište (za liniju 22A) u ulici Gospodara Vučića, neposredno po prelasku raskrsnice sa Kruševačkom ulicom, gledano iz pravca Đerdapske ulice ka ulici Vojislava Ilića.

Radovi na državnom putu II B reda broj 319, deonica od kružnog toka u Novim Banovcima do pružnog prelaza u Batajnici

Obaveštavamo Vas da će se izvoditi radovi na sanaciji državnog puta II B reda broj 319, deonica od kružnog toka u Novim Banovcima do pružnog prelaza u Batajnici. 

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila za vreme trajanja radova.

Radovi će trajati od 10.11. do 30.11.2017. godine i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.