Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 15h:

  • Vračar: Braničevska 14
  • Palilula: Drinske divizije 90 – Borča
  • Voždovac: ugao ulica 1. Nove i 4. Nove – Zuce
  • Rakovica: Palih boraca 5 – Resnik
  • Novi Beograd: Bulevar Milutina Milankovića bb, Dr Agostina Neta 42
  • Barajevo: Ustanička 2. deo 15 – Meljak

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, od tunela „Straževica“ do petlje „Batajnica“

27.01.2018.godine i 28.01.2018. godine, u periodu od 07.00 do 16.00 časova, izvodiće se radovi na čišćenju zaustavnih saobraćajnih traka na delu državnog puta I A reda broj 1, na Obilaznici oko Beograda, deonica od tunela „Straževica“ do petlje „Batajnica“, u oba smera.

Radovi će se izvoditi u pokretu, i za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja desna (zaustavna) saobraćajna traka.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Potpuna obustava saobraćaja u Prvomajskoj ulici

Zbog potpune obustave saobraćaja u Prvomajskoj ulici, na delu od ulice Jerusalimske do ulice Bulevar kralja Aleksandra u Beogradu (Zvezdara), od 25.01. do 11.02.2018. godine, menja se režim rada linije JGP-a na sledeći način:

Vozila sa linija br.310 će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi u smeru ka naselju Mali Mokri Lug, na delu od raskrsnice ulica Rebeke Vest – Prvomajska do raskrsnice ulica Slobodana Lale Berberskog - Bosanska sledećim saobraćajnicama: Rebeke Vest, Narodnog fronta, Bosanska i dalje redovnom trasom. U povratku vozila neće menjati trasu.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti privremeno uspostavljena stajališta JGS-a u Bosanskoj ulici:

  • u zoni raskrsnice sa ulicom Hazarska, smer ka naselju Mali Mokri lug;
  • u zoni raskrsnice sa ulicom Mage Magazinović, smer ka naselju Mali Mokri Lug.

Radovi u Ulici Vojvode Blažete

Tokom radova biće zatvoren saobraćaj u delu Ulice Vojvode Blažete, između ulica Jovana Đaje i Mite Ružića, u periodu od 15.01.2018. do 31.01.2018. godine.

Radovi na državnom putu I A reda broj 1, deonica Tošin bunar – petlja Beograd

Od 09.01.2018. godine od 07.00 časova do 31.01.2018. godine do 18.00 časova na državnom putu I A reda broj 1, deonica Tošin bunar – petlja Beograd, u pravcu Beograd - Dobanovci, izvoditi radovi na demontaži stare havarisane zaštitne ograde za vozila i montaži nove sigurnosne ograde za vozila.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna (desna) saobraćajna traka, u potezima ne većim od 1.5km.

Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 343, deonica od centra Velike Moštanice do Ibarske magistrale u Beogradu (Čukarica)

U toku su radovi na redovnom održavanju državnog puta II B reda broj 343, deonica od centra Velike Moštanice do Ibarske magistrale u Beogradu (Čukarica).

Radovi se odvijaju pod saobraćajem, do 02.02.2018. godine, uz postavljenu odgovarajuću saobraćajnu signalizaciju, 

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.