Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 20h:

  • Zvezdara: Krivošijska 25
  • Barajevo: Milana Mijailovića Miće 34 – Vranić

Do 22h:

  • Savski venac: ugao ulica Velisava Vujovića i Pivljanina Baje
  • Palilula: Husinskih rudara 21 – Karaburma
  • Voždovac: ugao Bulevara JNA i Ulice Vukosave Oljača – Jajinci
  • Čukarica: ugao ulica Alekseja Gansena i Boška Živkovića – Umka
  • Rakovica: Borivoja Milojevića 22
  • Zemun: Morovićkih šuma 30 – Busije
  • Grocka: Franca Prešerna 1 – Kaluđerica

Planirana isključenja električne energije

U ponedeljak, 27.11.2017. godine, bez struje delovi opština Vračar, Palilula, Voždovac, Čukarica, Zemun, Grocka, Barajevo, Obrenovac i Mladenovac. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Grocka

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u naselju Vinča na opštini Grocka, u ponedeljak 27.11.2017. od 10.00 do 16.00 sati, pad pritiska i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači u ulicama:

  • Profesora Vasića, Nikole Pašića, Kapetana Bate, Svetogorskoj, Svetosavskoj, Babinom Lugu, Mike Petrovića Alasa, Vinčanskoj (od Palih boraca do Dunavskog dola), Baranjskoj, Vojvode Bojovića, Ozrenskoj, Carice Milice, 1300 kaplara, Majora Gavrilovića, Ravaničkoj, Solunskih ratnika, Miloša Obilića, Radmilovačkom putu, Pavla Jurišića Šturma, Sremskoj, Duboki hlad, Milanovačkoj, Lebanskoj, Milice Stojadinović Srpkinje, Đerdapskoj, Belo brdo, Jagodinskoj i okolnim ulicama i delu naselja Ritopek (ulica Smederevski put).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Radovi na popravci i asfaltiranju kolovoza u ulici Belo vrelo i izmena trase linije broj 51

Tokom izvođenja radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u ulici Belo vrelo, na delu od Trgovačke ulice do ulice Bele vode u Beogradu (Čukarica), doći će do potpune obustave saobraćaja. Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza I - od ulice Bele vode do ulice Crveno Barjače u periodu od 25.11. do 04.12.2017. godine.

Tokom izvođenja radova u Fazi I vozila sa linije broj 51 će saobraćati na skraćenoj trasi do raskrsnice ulica Crveno barjače – Belo vrelo na sledeći način:

  • u smeru ka Palisadkoj ulici, na delu od raskrsnice ulica Trgovačka – Braće Vučković do raskrsnice ulica Crveno barjače – Belo vrelo sledećim saobraćajnicama: Trgovačka, Braće Vučković, Crveno barjače, levo u ulicu Belo vrelo;
  • u suprotnom smeru, na delu od raskrsnice ulica Crveno barjače – Belo vrelo ka terminusu Glavna železnička stanica vozila će saobraćati redovnom trasom.

Faza II – od ulice Crveno barjače do ulice Trgovačke u periodu od 05.12. do 14.12.2017. godine.

Tokom izvođenja radova u Fazi II vozila sa linije broj 51 će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi na sledeći način:

  • u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Trgovačka – Braće Vučković do terminusa "Bele vode" sledećim saobraćajnicama: Trgovačka, Braće Vučković, Crveno barjače, Belo vrelo, Momčila Čedića;

Uspostavljavaju se sledeća privremena stajališta:

  • u ulici Braće Vučković u smeru ka ulici Crveno barjače, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Trgovačka i Braće Vučković gledajući iz pravca ulice Trgovačka ka ulici Crveno barjače,
  • u ulici Crveno barjače u oba smera, neposredno po prelasku raskrsnice ulica Braće Vučković i Crveno barjače, gledajući iz pravca ulice Braće Vučković ka ulici Belo vrelo,
  • u ulici Crveno barjače u oba smera, neposredno pre nailaska na raskrsnicu ulica Belo vrelo i Crveno barjače, gledajući iz pravca ulice Braće Vučković ka ulici Belo vrelo.

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća i privremeno uspostavljena stajališta.

Izmena režima saobraćaja na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica Sava Centar-Dobanovci

Od 24.11.2017. do 20.12.2017. godine u periodu od 07.00 do 16.00časova na državnom putu I A reda broj 1, deonica Sava centar-Dobanovci, na pravcu Beograd-Dobanovci, izvode se radovi na demontaži stare havarisane zaštitne ograde za vozila, u srednjem zelenom pojasu, uređenju srednjeg-zelenog pojasa i montaži nove sigurnosne ograde za vozila.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna leva saobraćajna traka svakog dana parcijalno, u potezima ne većim od 1.5km.

Radovi su obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Ulica svetog Marka zatvorena za saobraćaj

Zbog radova koje izvodi "MN"d.o.o. za saobraćaj će biti zatvorena Ulica svetog Marka, u periodu od 25.11.2017. do 25.1.2018. godine.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Ulici Bratstva i jedinstva u Borči (faza V)

Zbog nastavka radova na uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora, zatvara se za saobraćaj ul. Bratstva i jedinstva, na delu između ul. Valjevskog odreda i Bele Bartoka, od petka 24.11.2017. do 02.12.2017. godine. 

  • Vozila sa linija 85 i 96, u oba smera, saobraćaju: Bratstva i jedinstva - Valjevskog odreda –Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3. 
  • Vozila sa linija 95 i 105L, u oba smera, saobraćaju: - Valjevskog odreda - Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3.

Privremeno su ukinuta stajališta: 

  • "Mihajla Šolohova", u oba smera, za linije 95 i 105L;
  • "Kombinatova" i "Bele Bartoka", u oba smera, za sve linije.

Privremeno je uspostavljeno stajalište, u ul. Ratnih vojnih invalida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ul. Valjevskog odreda,  u oba smera, za sve linije.

Vozila sa noćne linije 101N, saobraćaju:

  • u smeru ka Borči: Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – terminus Borča 3;
  • u smeru ka Padinskoj skeli: terminus Borča 3 - Ratnih vojnih invalida – Valjevskog odreda – Bratstva i jedinstva i dalje redovnom trasom.

Radovi na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo) od mosta „Gazela“ do petlje „Nacional“

Radovi na postavljanju javne rasvete i humuziranju zemljišta u srednjem pojasu, izvodiće se na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od mosta "Gazela" do petlje "Nacional", u smeru Beograd-Šid, od 24.11.2017. godine do 29.11.2017. godine, u periodu od 07.00 do 17.00 časova. 

Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (preticajna) saobraćajna traka.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Informacija o izmeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Ulici Patrijarha Dimitrija

Zbog radova na popravci i asfaltiranju kolovoza u ul. Patrijarha Dimitrija, na delu između ul. Miljakovačke i stajališta „Tunel Straževica“, u periodu od petka 17.11. od 09:00 časova, do 01.12.2017. godine:

  • vozila sa linije 505, u smeri ka Miljakovcu, saobraćaće: Patrijarha Dimitrija – Kružni put Kijevo – Oslobođenja (tunel Straževica) – Oslobodilaca Rakovice – Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.
  • vozila sa linije 47, u oba smera, saobraćaće: Kružni put Kijevo - Oslobođenja (tunel Straževica) - Oslobodilaca Rakovice - Patrijarha Dimitrija i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta za linije 47, u oba smera i 505, u smeru ka Miljakovcu:

  • "Ulica oslobođenja", "Servis DMB", "Manastir Rakovica", "Josipa Telarevića" i "Tunel Straževica".

Uspostavlja se privremeno 

  • stajalište za liniju 505, u ul. Patrijarha Dimitrija, neposredno pre nailaska na raskrsnicu sa ul. Kružnim putem Kijevo, gledano iz pravca ul. Miljakovačke staze ka tunelu „Straževica“.

Radovi na državnom putu II A reda broj 153

U toku su radovi na državnom putu i to II B reda broj 153, deonica Bulevar Revolucije - deo Grocke. Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem.
Radovi će trajati do 30.11.2017. godine i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama: Gospodara Vučića i Kruševačkoj

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulicama Gospodara Vučića i Kruševačkoj u periodu od 14.11.2017. godine do 04.12.2017. godine menja se režim saobraćaja na sledeći način:

  • Faza 2: Zatvaranje saobraćaja u Ulici Kruševačkoj, od Ulice gospodara Vučića do Ulice Davida Pajića, u periodu od 27.11 do 04.12.2017.

U periodu od 14.11.2017. godine do 04.12.2017. godine menja se i režim rada linija JGP-a:

  • Ukida se trolejbuska linija broj 22 i uspostavlja autobuska linija broj 22A na relaciji Studentski trg – Kruševačka (trasa trolejbuske linije br. 22).
  • Vozila JGP-a sa linije broj 22A će iz pravca ulice Vojislava Ilića saobraćati na skraćenoj trasi do raskrsnice ulica Gospodara Vučića – Kruševačka. Promenu smera kretanja vozila JGP-a će vršiti sistemom sledećih ulica: Gospodara Vučića – Grčića Milenka – Južni bulevar – Đerdapska – Gospodara Vučića,
  • Vozila sa linija broj 46, 22A i 55 će u zoni radova u ulici Gospodara Vučića saobraćati preostalom širinom kolovoza.
  • Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta i privremeno uspostavljeno stajalište (za liniju 22A) u ulici Gospodara Vučića, neposredno po prelasku raskrsnice sa Kruševačkom ulicom, gledano iz pravca Đerdapske ulice ka ulici Vojislava Ilića.

Radovi na državnom putu II B reda broj 319, deonica od kružnog toka u Novim Banovcima do pružnog prelaza u Batajnici

Obaveštavamo Vas da će se izvoditi radovi na sanaciji državnog puta II B reda broj 319, deonica od kružnog toka u Novim Banovcima do pružnog prelaza u Batajnici. 

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila za vreme trajanja radova.

Radovi će trajati od 10.11. do 30.11.2017. godine i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.