Kvarovi na vodovodnoj mreži

Do 22h:

  • Stari grad: ugao ulica Dubrovačke i Visokog Stevana
  • Palilula: Ruvarčeva 7
  • Voždovac: Bože Jankovića 53
  • Čukarica: Dvoržakova 29 – Sremčica
  • Zemun: Senski trg 1
  • Grocka: Save Kovačevića 74 – Leštane
  • Barajevo: Miodraga Vukovića 35

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad od subote 28.10.2017. godine od 17.00 sati do nedelje 29.10.2017. godine do 10.00 sati, bez vode će biti potrošači u ulicama Kralja Petra (između ulica Knez Mihailove i Kosančićevog venca), Gračaničkoj, Čubrinoj, Ivan-begovoj, Kosančićevom vencu, Kneza Sime Markovića, Zadarskoj, Srebreničkoj, Fruškogorskoj i Pop Lukinoj (između ulica Brankove i Topličinog venca). U okolnim ulicama moguć je umanjen pritisak.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Planirana isključenja električne energije

U subotu, 28.10.2017. godine, bez struje delovi opština Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Zemun i Grocka. Više informacija o rasporedu isključenja možete pogledati na sajtu www.epsdistribucija.rs.

Informacija o promeni režima rada linija JGP-a zbog radova u Karađorđevoj ulici

Zbog radova na tramvajskom koloseku i hitnih radova na kanalizacionoj mreži u Karađorđevoj ulici, u periodu od petka 27.10.2017. godine od 23:00 časova do ponedeljka 30.10.2017. godine do 03:00 časa  menja se režim rada linija JGP-a:

  • tramvaji sa linije 2, saobraćaće na relaciji /Pristanište – Dorćol - Vukov spomenik – Resavska - Gospodarska mehana/, sa oznakom 2L; 
  • tramvajska linija 11, biće ukinuta;
  • uspostavlja se autobuska linija 2A na relaciji: /Dorćol (SRC Milan Muškatirović) – Pristanište – Glavna železnička stanica/. 
  • Trasa linije: Dorćol (SRC Milan Muškatirović) - Tadeuša Košćuška – Pariska – Karađorđeva – Savski trg. 
  • Vozila će promenu smera kretanja na Savskom trgu vršiti na sledeći način: Savska – Miloša Pocerca – Sarajevska – Hajduk Veljkov venac - Nemanjina i Karađorđeva.
  • Polazno stajalište za liniju 2A na Savskom trgu je „Glavna železnička stanica“ (stajalište linija 78 i 83), a dolazno je „Glavna železnička stanica“ (kod Pošte).

Privremeno se ukidaju stajališta:

  • „Tadeušća Košćuškog“, u oba smera i terminus Kalemegdan /donji grad/, za liniju 11.
  • „Glavna železnička stanica“, u oba smera, za liniju 2.

Privremeno se uspostavljaju stajališta:

  • u ul. Tadeuša Košćuška, u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici, pre raskrsnice sa ul. Cara Dušana, preko puta postojećeg stajališta „Solunska“;
  • u ul. Pariskoj, u oba smera, u visini tramvajskog stajališta „Kalemegdan“;
  • u ul. Karađorđevoj: "Ekonomski fakultet", u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici, u visini parking garaže i „Pristanište“, u oba smera , u visini tramvajskog stajališta.

Radovi u ulici Valjevskog odreda u Borči

Zbog radova na uklanjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora u ulici Valjevskih odreda na delu od ulice Ivana Milutinovića do ulice Bratstva i jedinstva doći će do posebne organizacije saobraćaja. Radovi će se izvoditi bez saobraćaja u periodu od 28.10.2017. godine od 9.00 časova do 4.11.2017. godine do 24.00 časa.

Tokom izvođenja radova vozila JGS-a sa linija br.95 i 105L će umesto ulicama Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda, u oba smera saobraćati, od raskrsnice Zrenjaninskog puta i Ivana Milutinovića do okretnice u Ulici Ratnih vojnih invalida, sledećim sobraćajnicama: Zrenjaninski put - Bratstva i jedinstva - Bele Bartoka - okretnica u Ulici Ratnih vojnih invalida (trasom linije broj 96).

Vozila JGS-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Radovi na državnom putu I A reda broj 1, od petlje Bubanj Potok do petlje Vrčin

Od 24.10.2017. godine do 30.10.2017. godine u periodu od 07.00 do 17.00 časova izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na državnom putu I A reda broj 1, od petlje Bubanj Potok do petlje Vrčin, smer Beograd-Niš.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna (brza) i vozna (srednja) saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom smera Beograd-Niš i brzom preticajnom trakom smera Niš-Beograd.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu II A reda broj 147, deonica Lipovačka šuma - Barajevo

Od 26.10.2017. godine do 10.11.2017. godine, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na državnom putu II A reda broj 147, deonica Lipovačka šuma - Barajevo.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi će biti obezbeđeni odgovarajućom radnom saobraćajnom signalizacijom.

Radovi na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put

Od 24.10.2017. godine, izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu II B reda broj 346, Ripanjski put, od državnog puta II A reda broj 149- Avalskog puta do državnog puta I B reda broj 22, Ibarske magistrale.
Radovi će se izvoditi pod saobraćajem narednih 60 dana.

Zatvaranje saobraćaja u Ulici Ilije Babića (Umka)

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju koje izvodi JKP „Beograd put“ u ulici Ilije Babića u naselju Umka, na delu od ulice Železničke do ulice Milije Stanojlovića, u periodu od 18.10.2017.godine do 18.11.2017. godine menja se režim rada linija JGP na sledeći način:

  • Vozila sa linije br. 551 će u oba smera saobraćati ulicama 13.oktobra, Železnička, Karađorđeva i dalje redovnom trasom;
  • Linija br. 552 se ukida a vozila se preusmeravaju na liniju br.551.
  • Tokom izvođenja radova, privremeno se uspostavljaju stajališta „Umka - centar 1“ u oba smera u ulici Železnička, na lokacijama 30 metara nakon raskrsnice sa ulicom 13.oktobra za smer prema Velikoj Moštanici (EDB stub preko puta objekta Pošte), odnosno 40 metara ispred raskrsnice sa ulicom 13.oktobra za smer prema Beogradu (ispred kućnog broja 9).