Planirana isključenja električne energije

U nedelju, 29. 10. 2023. godine, planirana su isključenja električne energije na delovima opština Stari grad, Savski venac i Surčin. Više detalja možete saznati na sajtu Elektrodistribucije Srbije.

Radovi na vodovodnoj mreži 

U nedelju, 29. 10. 2023. godine, nema planiranih radova na vodovodnoj mreži.

Informacije o aktuelnim kvarovima na vodovodnoj mreži, možete naći na sajtu Beogradskog vodovoda i kanalizacije

Izmene u radu javnog prevoza

Izmene na liniji 64 tokom radova u Milana Rakića

Tokom izvođenja radova na montaži krana za potrebe izgradnje objekta u ulici Milana Rakića ispred kućnog broja 53 doći će do promena u radu linije javnog prevoza br. 64. Radovi se izvode na kolovozu u ulici Milana Rakića, na delu od ulice Geršićeva do ulice Bukureška u periodu 28.10. do 29.10.2023. godine, pri čemu će doći do zatvaranja predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će vozila sa linije br. 64 saobraćati sledećim ulicama:

  • u smeru ka Šumicama – Batutova, Bulevar kralja Аleksandra, Vjekoslava Kovača, Deskaševa, Milana Rakića i dalje redovnom trasom.
  • u smeru ka Zvezdari – Milana Rakića, Deskaševa, Bulevar kralja Аleksandra, Batutova i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavljaju stajališta i to:

  • Deskaševa 1 (smer ka Šumicama) u ulici Milana Rakića na poziciji koja se nalazi ispred kućnog broja 93, odnosno oko 5 metara ispred zone raskrsnice sa ulicom Jovana Đaje.
  • Deskaševa 1 (smer ka Zvezdari) u ulici Milana Rakića na poziciji koja se nalazi prekoputa kućnog broja 95, odnosno oko 40 metara posle zone raskrsnice sa ulicom Jovana Đaje.

 

Izmene na linijama tokom radova u Bulevaru despota Stefana

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju ulice Bulevar despota Stefana (Stari grad),  na delu od ulice Džordža Vašingtona do ulice Cetinjska u periodu od 23.09. do 31.10.2023. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi podrazumevaju zauzeće predmetne deonice, pri čemu će se vozila javnog prevoza kretati na sledeći način:

  • vozila sa linija br. 16, 27E, 35, 58 i 95 i minibus linije E6 će u smeru ka Novom Beogradu i Železniku saobraćati ulicama Bulevar despota Stefana, Džordža Vašingtona, Francuska, Trg Republike, Makedonska, Dečanska i dalje redovnim trasama, dok će u smeru ka Pančevačkom mostu saobraćati ulicama Dečanska, Braće Jugovića, Francuska, Džordža Vašingtona, Bulevar despota Stefana i dalje redovnim trasama. Vozila sa ovih linija će koristiti stajališta „Dušanova“ i „Trg republike“ (ispred Dunav osiguranja) na izmenjenom delu trasa u smeru ka Novom Beogradu i Železniku, dok će u smeru ka Pančevačkom mostu koristiti stajalište „Dušanova“ na izmenjenom delu trase;
  • vozila sa linija br. 32E i 43 će saobraćati na skraćenim trasama do okretnice „Železnička stanica (Pančevački most)“;
  • vozila sa noćnih linija br. 27N i 32N će saobraćati s terminusa „Trg republike“ ka Mirijevu i Višnjici ulicama Braće Jugovića, Francuska, Džordža Vašingtona i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnim trasama;
  • vozila sa noćne linije br. 101N će saobraćati s terminusa „Trg republike“ u oba smera ulicama Braće Jugovića, Francuska, Džordža Vašingtona, Bulevar despota Stefana i dalje redovnom trasom.

Izmene na linijama 350, 350L, 351, 352, 352A, 355, 355B,  355А, 361B, 353, 361L,  zbog radova u naselju Dražanj

Tokom izvođenja radova na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš - Mladenovac na državnom putu IIB reda br.350 (ulice Vučkovai Narodnog fronta) u naselju Dražanj, opština Grocka u periodu od 14.08.2023.  do 30.10.2023. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje kolovoza ulica Vučkova i Narodnog fronta, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Beogradska narednih 1500 metara zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

Linije br. 351, 352, 352A, 355 i 355B u oba smera, linije br. 355А i 361B u smeru ka Dražnju i linije br. 353 i 361L u smeru ka Šumicama – vozila će saobraćati do stajališta „Umčari (Šefkać)“, gde će vršiti promenu smera kretanja na raskrsnici ulica Nemanjina i Narodnog fronta;

Linija br. 350 - vozila će saobraćati pod oznakom 350L na relaciji DRАŽАNj - Vučkova - Beogradska - Raljska - Senajska - Srećka Jovanovića - Naplatna rampa "Mali Požarevac" - Аutoput za Niš - Naplatna rampa "Umčari" - Moše Pijade - UMČАRI -Moše Pijade - Naplatna rampa "Umčari" - Аutoput za Niš - Naplatna rampa "Mali Požarevac" - Srećka Jovanovića - Senajska - Raljska - Beogradska - Vučkova - DRАŽАNj.

Izmene na liniji 504 tokom radova u ulici Sretena Popovića (Rakovica)

Tokom izvođenja Faze 1 radova na rekonstrukciji i izgradnji vodovodne mreže u ulici Sretena Popovića (Rakovica), na delu od zone raskrsnice sa ulicom Kružni put Rakovica sledećih 911,0 metara gledano u smeru ka ulici Slavka Miljkovića u periodu od 17.07. do 16.12.2023. godine, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će vozila sa linije br. 504 u oba smera saobraćati ulicama Oslobođenja, Kružni put Rakovica, Tunel Stara Straževica, Kružni put Kijevo, Slavka Miljkovića, Podavalska, Palih boraca, 13. oktobra, Milorada Jankovića Doce i dalje redovnom trasom.

Promena trasa liija zbog nadvožnjaka koji spaja ulice Radnička i Kirovljeva

Na osnovu Rešenja Sekretarijata za saobraćaj o tehničkom regulisanju saobraćaja, a prema tehničkoj dokumentaciji ''Posebna organizacija saobraćaja u zoni drumskog mosta koji spaja Radničku i Kirovljevu ulicu, opština Čukarica'', izvršena je promena trasa svih linija javnog prevoza koje koriste ovaj objekat u smeru ka Požeškoj ulici.

Tokom perioda trajanja ovog ograničenja, linije javnog prevoza će saobraćati u smeru prema Banovom brdu na sledeći način:

  • Linije br. 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88, 560E i АDА1 kretaće se ulicama Bulevar vojvode Mišića - Petlja "Radnička" - Petlja "Hipodrom" – Požeška i dalje redovno;
  • Linija br. 85 ulicama Jurija Gagarina – Most na Аdi - Petlja "Radnička" - Petlja "Hipodrom" – Požeška i dalje redovno.

Ukidaju se stajališta: Petlja „Radnička“, Аda Ciganlija i Kirovljeva;

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti stajalište „Kneza Višeslava“ kod Šumarskog fakulteta.